0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουνίου 18, 2010, 04:14:25 pmείμαι αρνητική σχετικά με το μέλλον μας όχι με το ΑΝ θα βγει εγκύκλιος για να κάνουμε αιτήσεις Θα κάνεις αίτηση για ΕΕΠ;τους έκοψε τους ωρομίσθιους!δεν νομίζω να έχω ελπίδες!
είμαι αρνητική σχετικά με το μέλλον μας όχι με το ΑΝ θα βγει εγκύκλιος για να κάνουμε αιτήσεις Θα κάνεις αίτηση για ΕΕΠ;
Για ποιον κλάδο μιλάς; Αναφέρομαι στον ΠΕ21 , εγώ έκανα και πέρσι, αλλά δεν έδωσα σημασία μετά γιατί περίμενα να με καλέσουν στο σχολείο.Το τί θα γίνει άγνωστο..Όσο για την προϋπηρεσία δε μετρά για ΠΕ02.50 αφού δουλεύεις σε άλλη ειδικότητα
ορίστε και η εγκύκλιος http://www.ypaideias.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=788%3A---------------------1---------------2010-2011&catid=111%3A2010-05-27-08-05-56&Itemid=142&lang=el
Παράθεση από: mitsy στις Ιουνίου 18, 2010, 04:16:18 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Ιουνίου 18, 2010, 04:14:25 pmείμαι αρνητική σχετικά με το μέλλον μας όχι με το ΑΝ θα βγει εγκύκλιος για να κάνουμε αιτήσεις Θα κάνεις αίτηση για ΕΕΠ;τους έκοψε τους ωρομίσθιους!δεν νομίζω να έχω ελπίδες!θέλει 3 χρόνια προυπηρεσία αν δεν έχεις το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό που ζητάεσύ ;πώς το βλέπεις;;μου αρέσει όμως που λέει δεν διορίζονται ωρμίσθιοι! και κάτω στην αίτηση τσεκάρεις αν θέλεις να πας ωρομίθιος ή αναπληρωτής!