0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι προχθές, όσοι διορίστηκαν φέτος ήταν ακόμα μέσα στους πίνακες. Δεν μπαίνουν στον κόπο να τους αφαιρέσουν, αφού διοριστούν. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου συγκρίνοντας τους πίνακες.
Μακάρι να γίνει αυτό φέτος. Πάντως σου λέω συγκεκριμένα ότι παρόλο, που από χθες στον ενιαίο πίνακα διορισμών (όχι αναπληρωτών) είμαι στους πρώτους 70, κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήμουν γύρω στο 580, ακριβώς γιατί δεν είχαν αφαιρεθεί εκείνοι που διορίστηκαν.
κι εγώ 54 θέσεις ανέβηκα!αυτοί οι 800 τελικά πότε θα αφαιρεθούν από τον πίνακα?
Ερωτήσεις:α) Έχουν μπει τα μόρια προϋπηρεσίας 2007-2008 στον νέο πίνακα?β)Παράθεση από: fan_ στις Ιουλίου 18, 2008, 11:55:32 amκι εγώ 54 θέσεις ανέβηκα!αυτοί οι 800 τελικά πότε θα αφαιρεθούν από τον πίνακα?Ποια κατηγορία τελικά ανέβηκε (είναι περίπου 70)? Δηλαδή, fan (ρωτάω καθώς είσαι απο τους-τις λίγες που λένε πως ανέβηκαν θέσεις) ανέβηκες απο μόρια προϋπηρεσίας?γ) Τον ενιαίο πίνακα διορισμών πού τον βρίσκουμε?
Ευχαριστώ AnnaB, τι εννοείς όμως ότι θα βγούν(λογικά πάντα) αφού βγούν οι διορισμοί?Πριν βγούν οι πίνακες περίμενα ότι θα ανέβω θέσεις και ξαφνικά έπεσα, γι΄αυτό απορώ ποιοί πέρασαν μπροστά.
Κάτι ακόμη, στον ενιαίο πίνακα διορισμών ποιός μπαίνει? Γιατί εδώ παρατηρώ οτι τα μόρια πολλών από αυτούς-ες που περιλαμβάνονται στον πίνακα είναι πιο λίγα από πολλούς επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.