*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακας Αναπληρωτών?!  (Αναγνώστηκε 17982 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
Απ: Πίνακας Αναπληρωτών?!
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 20, 2008, 10:30:36 pm »
Αν έχεις δηλώσει πολλές περιοχές, θα σε καλέσουν σίγουρα και μαλιστα σχετικά νωρίς.Μετα τους διορισμούς των μονίμων η θέση σου στον πίνακα θα είναι λίγο πάνω από το 1000.
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
ωρομισθιοι
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:30 »

Αποσυνδεδεμένος Μαύρη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Εγώ πότε θα γίνω αναπληρώτρια?
    • Προφίλ
ωρομισθιοι
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 20, 2008, 10:40:36 pm »
παιδια οι πινακες με τους ωρομισθιους ποτε βγαινουν? :-\

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 20, 2008, 11:13:48 pm »
Αν έχεις δηλώσει πολλές περιοχές, θα σε καλέσουν σίγουρα και μαλιστα σχετικά νωρίς.Μετα τους διορισμούς των μονίμων η θέση σου στον πίνακα θα είναι λίγο πάνω από το 1000.
Σευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.  Να ξερες τι κουράγιο μου δίνεις!!!!!!  Εύχομαι σε ολους σας τα καλύτερα!!!!!! :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος godo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 21, 2008, 12:32:27 pm »
Παιδιά αρχίζω να βρίσκω την άκρη!!!Για το πρόβλημα με τα μόρια μου φταίει το γραφείο της Πρωτοβάθμιας που μόνοι τους επειδή απλά έτσι τους βολεύει ενώ προσλήφθικα κανονικά την Παρασκευή και υπάρχει και το ανάλογο χαρτί, αυτοί μου έβαλαν ότι αυτό έγινε την Δευτέρα. Ευτυχώς που μέσα στα γραφεία υπάρχουν και πολλοί γνώστες για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν και θέλουν να εξυπηρετούν και να μας βοηθούν έτσι λοιπόν το θέμα γίνεται προσπάθεια να λυθεί...Για να δούμε...Πάντως αγανακτώ, πήρα εδώ και τόσες μέρες τόσα τηλέφωνα, άγχος, αγωνία για κάτι που δεν ευθύνομαι εγώ αλλά η απειρία μου. Συνάδελφοι νέοι προσέξτε καλά όλες τις υπογραφές σας και μην κάνετε το χατίρι σε κανέναν όσο αφορά στα δικαιώματα σας...Δεν ξέρω τι να πώ...απελπίστικα με την κατάσταση που επικρατεί, αν δεν γνωρίζουν να μην τους βάζουν στα γραφεία ή τουλάχιστον να τους κάνουν σεμινάρια δεν μπορούμε να αφηνόμαστε στην τύχη μας για το που θα πέσουμε.  >:( >:( >:( :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:30 »

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 21, 2008, 07:13:05 pm »
Εύχομαι το πρόβλημα σου godo να βρει λύση και ευχαριστούμε πολύ για τις συμβούλες σου! Είναι σοβαρό αυτό που αναφέρεις και χρειάζεται μεγάλη προσοχή,ειδικά από εμάς που δεν έχουμε την σχετική εμπειρία!

Θα ήθελα και εγώ την πολύτιμη βοήθειά σας,γιατί έχω μπερδευτεί και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι!
Στον προσωρινό ενιαίο πίνακα αναπληρωτών έχω θέση περίπου 1600.Έχω ελπίδες να με καλέσουν αναπληρώτρια φέτος;;(Έχω δηλώσει ναι σε όλα).Ευχαριστώ πολύ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2008, 05:35:05 pm από mary_c »
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος godo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 21, 2008, 07:47:37 pm »
Aγαπητή Mary C εννοείται ότι έχεις πιθανότητες να καλεστείς φέτος και για να το θέσω σωστά δεν τίθεται θέμα πιθανότητας αλλά βεβαιότητας! και εξηγώ... απο την 1600 περίπου θέση που είσαι τώρα, αφαίρεσε τους 800 που θα διοριστούν καταλαβαίνεις ότι απευθείας κατεβαίνεις στους 800 περίπου επόμενους! ;)
Άρα πιστεύω ότι θα είσαι μέσα στα πρώτα τρία καλέσματα συμφωνα και με τα περσινά! Μην αγχώνεσαι καθόλου  :D όλα θα πάνε καλά , εγώ πέρσυ όλο τον χρόνο ήμουν στην τσίτα, συνέχεια στο internet, συνέχεια υπολόγιζα όπου αγανάκτησα και έπαψα να ασχολούμαι και τότε ένα ωραίο πρωινό του Ιανουαρίου με πήραν τηλέφωνο!!Άρα ότι είναι να γίνει θα γίνει, δεν χρειάζεται να χάνουμαι τις ωραίες στιγμές του καλοκαιριού  :D :D (λέω τώρα..γιατί και εγώ δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις)

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 21, 2008, 08:01:31 pm »
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ godo για τα λόγια σου,με ενθάρρυνες και εγώ την ίδια κατάσταση περνάω με αυτήν που περιγράφεις...πολύ άγχος!
Ας είναι κάλα οι συνάδελφοι σ'αυτό το forum που μας βοηθούν και μας συμβουλεύουν! :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2008, 05:37:05 pm από mary_c »
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος NHP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ;
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 22, 2008, 12:16:41 pm »
ΦΕΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΧΩ ΣΕΙΡΑ 772.ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ;ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕΠ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΘΕΣΕΙΣ .ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ;ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 22, 2008, 12:40:02 pm »
NHP καλωσήρθες
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά και όχι με κεφαλαία γράμματα.
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ;
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 22, 2008, 01:32:23 pm »
ΦΕΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΧΩ ΣΕΙΡΑ 772.ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ;ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕΠ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΘΕΣΕΙΣ .ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ;ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ.

Από τον πίνακα διορισμών θα διορίσουν 320 ( ως διοριστέους  του 40%) και, όπως φαίνεται από τον πίνακα, το πολύ   83  24μηνίτες. Άρα, δεν θα προχωρήσει ο πίνακας πάρα πολύ, για να σε φτάσει. Του χρόνου πιστεύω ότι θα διοριστείς. Για φέτος, δεν βλάπτει να κάνεις τα χαρτιά σου, αλλά δεν νομίζω ότι έχεις και πολλές ελπίδες για μόνιμη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2008, 01:45:40 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος STELLI

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ερώτηση για τον πίνακα Αναπληρωτών
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 24, 2008, 04:15:53 pm »
Στην alfavita βγήκε ανακοίνωση για τον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών-ωρομισθίων,

την εγκύκλιο για τις αιτήσεις μονίμων, τη σειρά διορισμών, την προϋπηρεσία στα ιδιωτικά σχολεία

και την κατάταξη σε ΣΜΕΑ

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8723ka.php

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. στο σημείο που λέει:
4. Διευθετήθηκε το θέμα της προσμέτρησης της ιδιωτικής προϋπηρεσίας. Ο Γενικός Διευθυντής κ.Κώστας Κουτρομάνος δήλωσε στην alfavita.gr ότι θα καταμετρηθεί τελικά η προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία και οι ενδιαφερόμενοι θα δούνε τις αλλαγές στις θέσεις τους μόλις ανακοινωθεί ο μόνιμος πίνακας κατάταξης αναπληρωτών και ωρομισθίων.

μπορείτε να μου εξηγήσετε τι εννοεί?
θα μετράει η προυπηρεσία σε όσους έχουν δουλέψει σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή μόνο σε εκείνα που υπάγονται στο υπ. παιδειας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2008, 01:05:41 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 24, 2008, 04:21:03 pm »
Απο οσο γνωριζω πρεπει να εχεις δουλεψει σε ιδιωτικο που υπαγεται στο υπουργειο παιδειας και την ιδια σχολικη χρονια να σε καλεσουν ως αναπληρωτη και να αρνηθεις. Τοτε μονο προσμετραται η προυπηρεσια σου ως δημοσια. Αυτα τα λεω με μια πολυ μικρη επιφυλαξη. Αν καποιος αλλος  ξερει κατι παραπανο ή εχει κατι να προσθεσει ας με  διορθωσει.
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος vasouli

• Πλήρες μέλος
  • Life is wooondeeerfuuul..
    • Προφίλ
Πίνακες Αναπληρωτών 2008-2009
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 25, 2008, 12:47:40 pm »
Καλησπέρα σε όλους!Αν και όχι τόσο καλή για μένα..αφού μόλις μπήκα στο Υπ.παιδείας και είδα τους πίνακες αναπληρωτών και ενώ περίμενα πως η θέση μου θα είχε ανέβει έστω και λίγο, κατέβηκε κι άλλο.... ::)Κι ενώ πέρσι δεν είχα σχεδόν καμία ελπίδα, φέτος ούτε στα όνειρά μου!Έτσι συμβαίνει συνήθως κι εγώ έχω ψευδαισθήσεις?Οταν λένε οτι οι πίνακες είναι προσωρινοί και θα αλλάξουν υπάρχει περίπτωση για δραματικές αλλαγές?Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει.. ???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2008, 01:04:26 pm από Lenazagor »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος msa

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
Απ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2008-2009
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 25, 2008, 12:52:32 pm »
Οι πίνακες των αναπληρωτών θα ενημερωθούν όταν γίνουν οι διορισμοί και τότε οι διορισταίοι θα 'φύγουν' από τον πίνακα. Τότε θα δεις την πραγματική σειρά σου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182763
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)