0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω ρε παιδιά γίνεται κάποιος να πήρε πτυχίο στις 14/4/2008 και να έχει και ΑΣΠΑΙΤΕ?Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αυτή είναι ΠΕ19 υπάρχουν και 3 νομίζω ΠΕ20.
Παράθεση από: demy8 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:13:36 pmΝα ρωτήσω ρε παιδιά γίνεται κάποιος να πήρε πτυχίο στις 14/4/2008 και να έχει και ΑΣΠΑΙΤΕ?Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αυτή είναι ΠΕ19 υπάρχουν και 3 νομίζω ΠΕ20.Συμφωνώ απόλυτα!Αυτό που εγώ έχω δει φέτος είναι ότι πολύ απέκτησαν παιδαγωγική κατάρτιση!Κάποιοι βέβαια ήταν στους πίνακες με προυπηρεσία αλλά σε πολύ χαμηλή σειρά και ξαφνικά βρέθηκαν στην κορυφή.Επίσης πολλοί είναι αυτοί που πέρυσι ήταν στους πίνακες με μηδενική προυπηρεσία(είχαν βέβαια παιδαγωγική κατάρτιση) και φέτος απέκτησαν κάποια μόρια και βρέθηκαν στην κορυφή.Το παράλογο βέβαια είναι με κάποιους που πέρυσι ήταν στην λίστα με μηδενική προυπηρεσία(σε σειρά 181,237,491) και χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση και φέτος είναι στην λίστα με προυπηρεσία και μάλιστα και με παιδαγωγική κατάρτιση!Ξέρεις κάποιος αν η παιδαγωγική κατάρτιση πιστοποιείται με την κατάθεση απαραίτητων δικαιολογητικών.Μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη!!!Είμαι σε ολοήμερα 3 χρόνια την πρώτη χρονία στην λίστα είχα σειρά γύρω στο 150, πέρυσι γύρω στο 200 και κάτι και φέτος έφτασα 300 και κάτι σειρά!Απλά κατάλαβα τσάμπα κόπος αν δεν έχεις ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ κάθε χρόνο πέφτεις!!!!
Παράθεση από: IoannaJ στις Ιουλίου 19, 2008, 08:33:04 pmΠαράθεση από: demy8 στις Ιουλίου 17, 2008, 06:13:36 pmΝα ρωτήσω ρε παιδιά γίνεται κάποιος να πήρε πτυχίο στις 14/4/2008 και να έχει και ΑΣΠΑΙΤΕ?Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αυτή είναι ΠΕ19 υπάρχουν και 3 νομίζω ΠΕ20.Συμφωνώ απόλυτα!Αυτό που εγώ έχω δει φέτος είναι ότι πολύ απέκτησαν παιδαγωγική κατάρτιση!Κάποιοι βέβαια ήταν στους πίνακες με προυπηρεσία αλλά σε πολύ χαμηλή σειρά και ξαφνικά βρέθηκαν στην κορυφή.Επίσης πολλοί είναι αυτοί που πέρυσι ήταν στους πίνακες με μηδενική προυπηρεσία(είχαν βέβαια παιδαγωγική κατάρτιση) και φέτος απέκτησαν κάποια μόρια και βρέθηκαν στην κορυφή.Το παράλογο βέβαια είναι με κάποιους που πέρυσι ήταν στην λίστα με μηδενική προυπηρεσία(σε σειρά 181,237,491) και χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση και φέτος είναι στην λίστα με προυπηρεσία και μάλιστα και με παιδαγωγική κατάρτιση!Ξέρεις κάποιος αν η παιδαγωγική κατάρτιση πιστοποιείται με την κατάθεση απαραίτητων δικαιολογητικών.Μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη!!!Είμαι σε ολοήμερα 3 χρόνια την πρώτη χρονία στην λίστα είχα σειρά γύρω στο 150, πέρυσι γύρω στο 200 και κάτι και φέτος έφτασα 300 και κάτι σειρά!Απλά κατάλαβα τσάμπα κόπος αν δεν έχεις ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ κάθε χρόνο πέφτεις!!!! Μάλλον είσαι υπερβολική. Πέρισυ ο πίνακας