0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά άν δεν κανω λάθος άλλη μία αργία ήταν και την ημέρα της κηδείας του Μακάριου Χριστόδουλου. Εμάς τουλάχιστον μας είχαν βεβαιώσει οτι εκείνη την ημέρα δεν θα μας περνούσαν τις ώρες.
>:(ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ!!!
Εννοείται εφόσον παρανομούν;! Αν αυτοί είναι χαζοί και κάνουν χάρες στους συγγενείς τους και γνωστούς(γκομενές) τους ρισκάροντας τη θέση τους αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και να το λύσουν με αυτούς που βοήθησαν.Το υπέπθ δεν ξέρει τί κάνουν εκεί! Το υπέπθ ώρες μόρια στον υπολογιστή βλέπει και τα σχολεία!Εμπιστεύεται τη δευτεροβάθμια.Αλλά το υπουργείο θα σε στηρίξει αν υπάρχει παρανομία.Εσύ θα πεις γιατί αυτός,αυτή κι αυτή έχουν τόσες ώρες και δεν μπόρεσα κι εγώ να έχω αυτές τις 15-21 ώρες εφόσον δεν είναι αναπληρωτές γιατί το κοίταξα.κάνε τη χαζή στην αρχή. Μη φύγεις θα περιμένεις μέχρι να σου απαντήσουν...ξέρεις ε; εγκύκλιος 8 Νοεμβριου από το υπεπθ ότι κι αν σου πουν.Και μετά αφού αυτό δεν δικαιολογείται κάνε την έννομη ένσταση, και θα ξαναπάς άλλη μέρα για απάντηση.Κι αν μετά από σεπτέμβρη δεις τον ίδιο προισταμενο ή διεύθυντη σφύρα μου (κλέφτικα)
εγω παλι βλεπω καποια γαλανοπουλου ευανθια βιολογο στη θεσσαλια να εχει παρει σχεδον τεσσερα μορια απο περισυ. στον περσινο πινακα ωρομισθιων ειχε καπου ενα μοριο και τωρα εχει πεντε.