0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια απορια, μετα τις ενστασεις θα βγουν οι τελικοι πινακες, που θα ειναι πινακας 30/μηνου, πινακας 24/μηνου και πινακας 40%(ενιαιος). τα ατομα θα ενταχθουν στους πινακες αυτους αναλογα με τον πινακα εχουν επιλεξει στην αιτηση αναπληρωτη(υπηρχε σχετικο κουτακι να τσεκαρουμε). η ερωτηση μου ειναι αν οι 24/μηνιτες και 30/μηνιτες που πληρουν τις προυποθεσεις που χρειαζονται για διορισμο μεσω ρυθμισης, θα εχουν αφαιρεθει απο τον ενιαιο?η θα βρισκονται και στους 2?ισως λιγο χαζο, αλλα εαν ξερει καποιος να απαντησει για να ξερω τι να περιμενω.
ναι ρε παιδια αυτη την απορία την εχω κι εγω.Πρώτα τι παίζει ρόλο??? Δλδ η σειρά που κοιτάνε για να σε διορίσουν είναι "περιοχη προτιμησης - κατάταξη στον πίνακα" ή πρώτα "κατάταξη" και μετά ποια περιοχή προτιμας? δλδ ΝΑ δώσω ένα παραδειγμα να μου εξηγησετε?αν έχει πολλά κενά ένα σχολείο στη Νάουσα π.χ. και έχει λιγότερα ένα σχολείο στην Αθήνα.Είναι κάποιος στη θέση 30 και έχει προτίμηση την Αθήνα.Είναι και ένας αλλος στη θέση 40 και έχει προτίμηση τη Νάουσα.Ποιον θα διορίσουν?
Παράθεση από: sx στις Ιουλίου 18, 2008, 02:57:17 pmμια απορια, μετα τις ενστασεις θα βγουν οι τελικοι πινακες, που θα ειναι πινακας 30/μηνου, πινακας 24/μηνου και πινακας 40%(ενιαιος). τα ατομα θα ενταχθουν στους πινακες αυτους αναλογα με τον πινακα εχουν επιλεξει στην αιτηση αναπληρωτη(υπηρχε σχετικο κουτακι να τσεκαρουμε). η ερωτηση μου ειναι αν οι 24/μηνιτες και 30/μηνιτες που πληρουν τις προυποθεσεις που χρειαζονται για διορισμο μεσω ρυθμισης, θα εχουν αφαιρεθει απο τον ενιαιο?η θα βρισκονται και στους 2?ισως λιγο χαζο, αλλα εαν ξερει καποιος να απαντησει για να ξερω τι να περιμενω.Αυτή την απορία την έχω κι εγώ.. Θα βγάλουν την επόμενη βδομάδα αυτούς τους πίνακες μαζί με την εγκύκλιο διορισμού ή θα τα υπολογίσουμε εμείς; (δηλ. παίρνουν ασεπ+30μηνίτες 24μηνίτες για παράδειγμα. Θα πρέπει να βγάλουμε εμείς από τον ήδη πίνακα τα άτομα με λιγότερη προϋπηρεσία ή θα φτιάξουν καινούργιο;)
Θα βγουν οι ξεχωριστοί πίνακες (ενιαίος διορισμών για το 40%, 30μηνο, 24μηνο+ΑΣΕΠ). Αν κάποιος ανήκει και στις 3 κατηγορίες, το όνομά του θα βρίσκεται και στους 3 πίνακες.Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΥπΕΠΘ (27/6 αν θυμάμαι ημερομηνία), θα διοριστούν φέτος όλοι όσοι έχουν 24μηνο+ΑΣΕΠ και το 1/5 αυτών που έχουν 30μηνο. Αυτοί οι διορισμοί θα είναι επιπλέον του 40%. Αν κάποιος διορίζεται και με τους τρεις τρόπους, προφανώς θα επιλέξει πρώτα το 30μηνο για να έχει καλύτερη τοποθέτηση, καθώς η σειρά για τις τοποθετήσεις είναι 30μηνο, 24μηνο+ΑΣΕΠ, 40% και 60% από ΑΣΕΠ.
Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί η σειρά που έχουμε στον ενιαίο πίνακα διορισμών και στον πίνακα κατάταξης των αναπληρωτών δεν είναι η ίδια;;Και κάτι άλλο, τα μόρια που πήραμε από το σχολείο που δουλέψαμε ως αναπληρωτές που φαίνονται;
Παράθεση από: teacher86 στις Ιουλίου 18, 2008, 03:00:00 pmναι ρε παιδια αυτη την απορία την εχω κι εγω.Πρώτα τι παίζει ρόλο??? Δλδ η σειρά που κοιτάνε για να σε διορίσουν είναι "περιοχη προτιμησης - κατάταξη στον πίνακα" ή πρώτα "κατάταξη" και μετά ποια περιοχή προτιμας? δλδ ΝΑ δώσω ένα παραδειγμα να μου εξηγησετε?αν έχει πολλά κενά ένα σχολείο στη Νάουσα π.χ. και έχει λιγότερα ένα σχολείο στην Αθήνα.Είναι κάποιος στη θέση 30 και έχει προτίμηση την Αθήνα.Είναι και ένας αλλος στη θέση 40 και έχει προτίμηση τη Νάουσα.Ποιον θα διορίσουν?Eίμαι εγώ θέση 30 και έχω διαλέξει Ξάνθη.Είσαι εσύ θέση 40 κι έχεις διαλέξει Ξάνθη.Οι πρωτοβάθμιες κάθε περιοχής ανοίγουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων. (πχ αυτή τη φάση θέλω 5). Το υπουργείο επιλέγει ποιες περιοχές θα ανοίξουν σε κάθε φάση (μάλλον βάση κενών)Ξεκινούν από τη σειρά 1,2,3,4.... Φτάνουν σε εμένα με παίρνουν. Φτάνουν σε εσένα αν έχουν ακόμη θέσεις και δεν εχουν καταληφθεί από τους προηγούμενους σε παίρνουν, αλλιώς πανε στις άλλες σου επιλογές. Εάν και στις άλλες σου επιλογές έχουν καταληφθεί η θέσεις από τους προηγούμενους 39 από εσένα πας στην επόμενη φάση.