*

Αποστολέας Θέμα: Νέα Δεδομένα στον Υπολογισμό μορίων προϋπηρεσίας ωρομίσθιου σε ολοήμερο δημ. σχ.  (Αναγνώστηκε 4583 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

fountouki

• Επισκέπτης
Καλησπέρα,

Ξέρατε ότι ...

Μαθαίνω σήμερα από τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Ανατολικής Θεσ/νίκης (όπου πήγα να καταθέσω ένσταση) αλλά και από το ίδιο το υπουργείο ότι αν οι ώρες προϋπηρεσίας σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο ανά μήνα ξεπερνούν τις 50, οι επιπλέον ώρες κόβονται!!! Για παράδειγμα, αν τον Νοέμβριο έτυχε να έχετε 56 ώρες προϋπηρεσίας σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο θα μετρήσουν ως προϋπηρεσία μόνο οι 50 ώρες! Ξέρω ότι αυτό ισχύει για την Ενισχυτική και για το Ωρολόγιο πρόγραμμα αλλά όχι για τα ολοήμερα! Επιπλέον, ξέρω περιπτώσεις ωρομίσθιων σε ολοήμερα που δεν κόπηκαν οι περίσσιες ανά μήνα ώρες προϋπηρεσίας. Ακόμη και τα προγράμματα .xls που δίνουν διάφοροι δικτυακοί τόποι όπως το pde στη διεύθυνση http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item11 ξέρουν ότι οι επιπλέον ώρες στα ολοήμερα δεν κόβονται!!!!!

Προσπαθούν λοιπόν να με πείσουν ότι οι περίσσιες ώρες κόβονται και για τα ολοήμερα εντούτοις όμως δε με παραπέμπουν σε καμμία εγκύκλιο, διάταξη, υπουργική απόφαση ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που να τεκμηριώνει κάτι τέτοιο. Επικαλούνται τον αλγόριθμο (-φάντασμα) του πληροφοριακού συστήματος, το οποίο χρησιμοποιούν για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας. Μα αυτός ο αλγόριθμος δεν προέκυψε από κάποιο επίσημο έγγραφο που να προσδιορίζει ακριβώς τον τρόπο υπολογισμού των μορίων???

Τέλος να καταθέσω ότι έχω βρεί τους νόμους και τις υπουργικές αποφάσεις που αναφέρονται στην εγκύκλιο για την πρόσληψη των ωρομισθίων και είναι σχετικές με προϋπηρεσία ωρομίσθιου σε ολοήμερο αλλά δεν έχω βρει απάντηση στο ερώτημα "Κόβονται ή όχι οι επιπλέον ώρες των ωρομισθίων σε ολοήμερα όταν το μηνιαίο σύνολο ωρών ξεπερνά τις 50;"

Γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2008, 02:27:47 pm από fountouki »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bagia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
και εγω μολις τωρα το διαβασα και ομολογω οτι εχω μεινει αναυδη!!!!!!
παρολα αυτα σημερα το πρωι εκανα και ενσταση στη δευτεροβαθμια. αλλα με αυτα που διαβαζω
μαλλον τζαμπα την εκανα.
αυτο που λεσ ομως ειναι πολυ σημαντικο. πρεπει να υπαρχει ΕΠΙΣΗΜΟ εγγραφο που να
προσδιοριζει ακριβως τον υπολογισμο των μοριων........
κατι πρεπει να κανουμε παιδια....

Αποσυνδεδεμένος anesto

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Π19
    • Προφίλ
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα…… θα πάω από Δευτέρα στην δευτεροβάθμια και θα απαιτήσω να μου δείξουν την εγκύκλιο!!!!

fountouki

• Επισκέπτης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος blue

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πού πάμε; Τι κάνουμε;
    • Προφίλ
σε καμιά πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια δεν έχουν στα χέρια τους αυτή την εγκύκλιο. αν
σε κάποιες απλά έχει πάρει κάτι το αυτί τους.
το υπουργείο επικαλείται εγκυκλίους-φαντάσματα για να μας κόβει τα μόρια, λες και θα τους φάμε τις θέσεις. το τρέξιμο που κάνουμε δεν το λαμβάνουν υπόψην τους.
αν είναι έτσι, τότε από εδώ και πέρα, όταν είναι να κάνουμε ώρες πάνω από τις 50 το μήνα, να μην πηγαίνουμε. για τα λεφτά; σιγά, αφού φεύγουν στις βενζίνες.

απορώ πάντως ΤΙ θα απαντήσουν στις ενστάσεις. θα επικαλεστούν τον αριθμό αυτής της εγκυκλίου-φάντασμα;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)