0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσοι εχουν κανει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη ή εχουν παρακολουθησει επιμορφωτικο σεμιναριο ετησιας διαρκειας νομιζω
Συγνώμη τώρα για το άσχετο θέμα αλλα είμαι καινουργια και δε βρισκω πώς ανοιγουμε νεο θεμα!Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχουν κενα στη δευτεροβαθμια αρκετά...
Για ωρομίσθιους ΠΕ02 σε ΣΜΕΑ στην περιφέρεια Αττικής καλοδεχούμενη κάθε πληροφορία! Για μαθηματικούς ξέρω και εγώ σίγουρα ότι είχαν πάρει σε αρκετούς νομούς.
Δ/νση Π.Ε Δάσκαλοι Νηπιαγωγοί Αγγλικών Φ.Αγωγής Μουσικής ΣΜΕΑ Α΄Αθήνας 13 από την β΄φάση δεν παρουσιάστηκαν 10 και από τη γ΄φάση δεν παρουσιάστηκαν 1 0 με επιφύλαξη 3 17 5 23 ΣΜΕΑ 6 Δάσκαλοι και 17 Νηπιαγωγοί
Παιδιά ΚαλησπέραΜια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και συγχωρείστε την άγνοιά μου!Σε ΣΜΕΑ Πληροφορική σαν ειδικότητα δεν υπάρχει;Είδα τις θέσεις που αναφέρετε και δεν υπάρχει τέτοια ειδικότητα.Παίρνουν Πληροφορικάριους και αν ναι τι αριθμό;Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει!
Αν θυμάμαι καλά η τελευταία φάση αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών ΣΜΕΑ είχε γίνει στις 10 Σεπτέμβρη και έπρεπε να παρουσιαστούν στις διευθύνσεις μέχρι τις 12-9 . Λογικά αν ήταν στην προηγούμενη φάση, δεν έπρεπε να έχει ήδη αναλάβει υπηρεσία η νηπιαγωγός; Καταλαβαίνω την αγωνία σου και μακάρι να κάνω λάθος.