0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο κύριος μας χρωσταει γκουλας απο το ταξιδι του αλλα οπως ειδες τη δικαιολογια ετοιμη την ειχε.Ξεχωριζει την προϋπηρεσια με τον τροπο που λες, αλλα και για την κατάταξη; Η μηπως απλα αναφερει κατηγοριες που εχουν δικαιωμα να κανουν αιτηση;Γιατι οπως τα διαβαζω εχω την αισθηση οτι δεν την μετρανε πουθενα..πραγμα που μου φαινεται απιθανο
εστω οτι δυο εχουν phd και ο ενας εχει και msc. προτασσεται αυτος με phd και msc. εστω οτι δυο εχουν msc και ο ενας εχει και επιτυχια ασεπ. προτασσεται αυτος με τον ασεπ.εστω ενας εχει msc και 20 μηνες προϋπηρεσια, χωρις ασεπ, ο αλλος msc, 0 προϋπηρεσια και ασεπ. προτασσεται ο δευτερος.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 22, 2009, 01:29:20 pmεστω οτι δυο εχουν phd και ο ενας εχει και msc. προτασσεται αυτος με phd και msc. εστω οτι δυο εχουν msc και ο ενας εχει και επιτυχια ασεπ. προτασσεται αυτος με τον ασεπ.εστω ενας εχει msc και 20 μηνες προϋπηρεσια, χωρις ασεπ, ο αλλος msc, 0 προϋπηρεσια και ασεπ. προτασσεται ο δευτερος.γεια σας!εγω πηρα πριν στο υπουργειο για 2 αποριες που εχω:1) πως θα γινει η επιλογη μεταξυ πολεων και κεδδυ μου ειπαν οτι πρωτα εξαντλουνται οι επιλογες σου στις πολεις και μετα κεδδυ2)αν καποιος εχει μεταπτυχιακο, 20 μηνες προυπηρεσια και καποιος αλλος μεταπτυχιακο, 10 μηνες προυπηρεσια και σεμιναριο 400 ωρων, ποιοσ απο τους δυο προηγειται?σε αυτή την απορία η β/θμια μου ειπε οτι μετραει η προυπηρεσια πρωτα και το υπουργειο το ιδιο αλλα στο τελος μου ειπε η υπαλληλος να απευθυνθω στη διευθυνση ξερει καποιος κατι παραπανω?
Ξερουμε ότι άργησαν πολύ για να βγάλουν μια εγκύκλιο απαράδεκτη
Παράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 22, 2009, 01:50:52 pmΠαράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 22, 2009, 01:29:20 pmεστω οτι δυο εχουν phd και ο ενας εχει και msc. προτασσεται αυτος με phd και msc. εστω οτι δυο εχουν msc και ο ενας εχει και επιτυχια ασεπ. προτασσεται αυτος με τον ασεπ.εστω ενας εχει msc και 20 μηνες προϋπηρεσια, χωρις ασεπ, ο αλλος msc, 0 προϋπηρεσια και ασεπ. προτασσεται ο δευτερος.γεια σας!εγω πηρα πριν στο υπουργειο για 2 αποριες που εχω:1) πως θα γινει η επιλογη μεταξυ πολεων και κεδδυ μου ειπαν οτι πρωτα εξαντλουνται οι επιλογες σου στις πολεις και μετα κεδδυ2)αν καποιος εχει μεταπτυχιακο, 20 μηνες προυπηρεσια και καποιος αλλος μεταπτυχιακο, 10 μηνες προυπηρεσια και σεμιναριο 400 ωρων, ποιοσ απο τους δυο προηγειται?σε αυτή την απορία η β/θμια μου ειπε οτι μετραει η προυπηρεσια πρωτα και το υπουργειο το ιδιο αλλα στο τελος μου ειπε η υπαλληλος να απευθυνθω στη διευθυνση ξερει καποιος κατι παραπανω?αφου πουθενα δεν αναφερεται η προϋπηρεσια ως sine qua non προϋποθεση, θεωρω οτι προηγειται αυτος που εχει μεταπτυχιακο και σεμιναριο, διοτι εχει δυο τιτλους στην ειδικη αγωγη.