0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 22, 2009, 01:55:36 pmΠαράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 22, 2009, 01:50:52 pmΠαράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 22, 2009, 01:29:20 pmεστω οτι δυο εχουν phd και ο ενας εχει και msc. προτασσεται αυτος με phd και msc. εστω οτι δυο εχουν msc και ο ενας εχει και επιτυχια ασεπ. προτασσεται αυτος με τον ασεπ.εστω ενας εχει msc και 20 μηνες προϋπηρεσια, χωρις ασεπ, ο αλλος msc, 0 προϋπηρεσια και ασεπ. προτασσεται ο δευτερος.γεια σας!εγω πηρα πριν στο υπουργειο για 2 αποριες που εχω:1) πως θα γινει η επιλογη μεταξυ πολεων και κεδδυ μου ειπαν οτι πρωτα εξαντλουνται οι επιλογες σου στις πολεις και μετα κεδδυ2)αν καποιος εχει μεταπτυχιακο, 20 μηνες προυπηρεσια και καποιος αλλος μεταπτυχιακο, 10 μηνες προυπηρεσια και σεμιναριο 400 ωρων, ποιοσ απο τους δυο προηγειται?σε αυτή την απορία η β/θμια μου ειπε οτι μετραει η προυπηρεσια πρωτα και το υπουργειο το ιδιο αλλα στο τελος μου ειπε η υπαλληλος να απευθυνθω στη διευθυνση ξερει καποιος κατι παραπανω?αφου πουθενα δεν αναφερεται η προϋπηρεσια ως sine qua non προϋποθεση, θεωρω οτι προηγειται αυτος που εχει μεταπτυχιακο και σεμιναριο, διοτι εχει δυο τιτλους στην ειδικη αγωγη.ευχαριστω
Παράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 22, 2009, 01:50:52 pmΠαράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 22, 2009, 01:29:20 pmεστω οτι δυο εχουν phd και ο ενας εχει και msc. προτασσεται αυτος με phd και msc. εστω οτι δυο εχουν msc και ο ενας εχει και επιτυχια ασεπ. προτασσεται αυτος με τον ασεπ.εστω ενας εχει msc και 20 μηνες προϋπηρεσια, χωρις ασεπ, ο αλλος msc, 0 προϋπηρεσια και ασεπ. προτασσεται ο δευτερος.γεια σας!εγω πηρα πριν στο υπουργειο για 2 αποριες που εχω:1) πως θα γινει η επιλογη μεταξυ πολεων και κεδδυ μου ειπαν οτι πρωτα εξαντλουνται οι επιλογες σου στις πολεις και μετα κεδδυ2)αν καποιος εχει μεταπτυχιακο, 20 μηνες προυπηρεσια και καποιος αλλος μεταπτυχιακο, 10 μηνες προυπηρεσια και σεμιναριο 400 ωρων, ποιοσ απο τους δυο προηγειται?σε αυτή την απορία η β/θμια μου ειπε οτι μετραει η προυπηρεσια πρωτα και το υπουργειο το ιδιο αλλα στο τελος μου ειπε η υπαλληλος να απευθυνθω στη διευθυνση ξερει καποιος κατι παραπανω?αφου πουθενα δεν αναφερεται η προϋπηρεσια ως sine qua non προϋποθεση, θεωρω οτι προηγειται αυτος που εχει μεταπτυχιακο και σεμιναριο, διοτι εχει δυο τιτλους στην ειδικη αγωγη.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 22, 2009, 01:29:20 pmεστω οτι δυο εχουν phd και ο ενας εχει και msc. προτασσεται αυτος με phd και msc. εστω οτι δυο εχουν msc και ο ενας εχει και επιτυχια ασεπ. προτασσεται αυτος με τον ασεπ.εστω ενας εχει msc και 20 μηνες προϋπηρεσια, χωρις ασεπ, ο αλλος msc, 0 προϋπηρεσια και ασεπ. προτασσεται ο δευτερος.γεια σας!εγω πηρα πριν στο υπουργειο για 2 αποριες που εχω:1) πως θα γινει η επιλογη μεταξυ πολεων και κεδδυ μου ειπαν οτι πρωτα εξαντλουνται οι επιλογες σου στις πολεις και μετα κεδδυ2)αν καποιος εχει μεταπτυχιακο, 20 μηνες προυπηρεσια και καποιος αλλος μεταπτυχιακο, 10 μηνες προυπηρεσια και σεμιναριο 400 ωρων, ποιοσ απο τους δυο προηγειται?σε αυτή την απορία η β/θμια μου ειπε οτι μετραει η προυπηρεσια πρωτα και το υπουργειο το ιδιο αλλα στο τελος μου ειπε η υπαλληλος να απευθυνθω στη διευθυνση ξερει καποιος κατι παραπανω?
εστω οτι δυο εχουν phd και ο ενας εχει και msc. προτασσεται αυτος με phd και msc. εστω οτι δυο εχουν msc και ο ενας εχει και επιτυχια ασεπ. προτασσεται αυτος με τον ασεπ.εστω ενας εχει msc και 20 μηνες προϋπηρεσια, χωρις ασεπ, ο αλλος msc, 0 προϋπηρεσια και ασεπ. προτασσεται ο δευτερος.
πιστεύω ότι η προυπηρεσία θα μετρήσει μεταξύ και της κατηγορίας και σε περίπτωση που και η πορυπηρεσία είναι ίδια τότε θα λάβουν υπόψη ασεπ, ημεροχρονολογία βασικου πτυχίου και βαθμό. Άλλωστε το λέει "αν μετα τα παραπάνω ταυτίζεται η σειρά κατάταξης των εκπαιδευτικών ανα κατηγορία θα ληφθουν υπόψη όλα τα άλλα με τον ασεπ κλπ.
αμα είναι έτσι γιατί να χρειάζομαι να πάρω προυπηρεσία και να δουλέψω στην ειδική αγωγή, αν με τον ασεπ και την παλαιότητα του πτυχίου προηγούμαι από κάποιον που έχει προυπηρεσία και εμπειριά στις μοναδες ειδικής αγωγης. ειναι παράλογο
μετά το μάστερ ο ασεπμετά τον ασεπ έτος κτήσης πτύχίου... δεν έχει σχέση ούτε το σεμινάριο ,ούτε η προυπηρεσία
εγώ θα συμφωνήσω με τον epistimik και τα σημεία που έχει επισημάνει με έντονο μαύρο. Μάλιστα οι λέξεις Εάν, μετά τα παραπάνω, ταυτίζεται η σειρά κατάταξης των υποψηφίων, θα ληφθούν υπόψη.... μου δίνει να καταλάβω ότι μετρά και η προυπηρεσία. Μπορεί και να είμαι και λάθος....