0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν γινεται να ανεβασουμε τους πινακες στο φορουμ (οπως γινεται συνηθως.. ) ωστε να τους δουμε κι οσοι δεν μπορουμε να τους ανοιξουμε??
Παράθεση από: youla στις Σεπτεμβρίου 28, 2006, 11:10:35 amΕυχαριστούμε rathe! Με βρήκα στο Νο. 65 σε σύνολο 1901 (!!!) Να υποθέσω ότι είναι καλό ή ίσως μόνο ωρομίσθια;Η σειρά αν θυμάμαι καλά στον Πίνακα Γ εξαρτάται από ημερομηνία και βαθμό πτυχίου; Μπορείτε να μου το επιβεβαιώσετε;
Ευχαριστούμε rathe! Με βρήκα στο Νο. 65 σε σύνολο 1901 (!!!) Να υποθέσω ότι είναι καλό ή ίσως μόνο ωρομίσθια;Η σειρά αν θυμάμαι καλά στον Πίνακα Γ εξαρτάται από ημερομηνία και βαθμό πτυχίου; Μπορείτε να μου το επιβεβαιώσετε;
Παιδια ειμαι λιγο χαωμενος και ζητω τα φωτα σας.Ειδα σημερα τον πινακα καταταξης αναπληρωτων μηδενικης προυπηρεσιας στον οποιο ανηκω και σας ρωτω.Ειμαι φιλολογος ΠΕ 02 και θελω να μαθω αν εισαι στον πινακα αυτο με νουμερο γυρω στο 3800 υπαρχει περιπτωση να σε καλεσουν καπου?Δεν περιμενω εννοειται για αναπληρωτης αλλα εστω για ωρομισθιος υπαρχει πιθανοτητα?Μπορει να φαινονται ανοητες οι ερωτησεις μου, απλα θελω να ξερω τι συμβαινει γιατι επικρατει μια γενικοτερη ασαφεια στους ανθρωπους που ρωταω.Και κατι ακομα. Αυτος ο πινακας εχει καμια σχεση με το αν θα σε καλεσουν για ΠΔΣ.Ευχαριστω προαιρετικα.
Ίσα ίσα καλό είναι να ψάχνουμε και να ερευνούμε τους πίνακες για να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μην μας πίανει κοροίδα το υπουργείο. Για δες και μήνυμα μου παραπάνω για την κυρία ΛΟΓΑΡΙΔΗ ΑΛΙΝΑ του πίνακα ΠΕ19-20 αλλά και όλους τους υπόλοιπους που πήραν παιδαγωγική κατάρτιση πριν καν πάρουν το βασικό τους πτυχίο.
Παράθεση από: teleutaios στις Σεπτεμβρίου 29, 2006, 02:56:12 amΊσα ίσα καλό είναι να ψάχνουμε και να ερευνούμε τους πίνακες για να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μην μας πίανει κοροίδα το υπουργείο. Για δες και μήνυμα μου παραπάνω για την κυρία ΛΟΓΑΡΙΔΗ ΑΛΙΝΑ του πίνακα ΠΕ19-20 αλλά και όλους τους υπόλοιπους που πήραν παιδαγωγική κατάρτιση πριν καν πάρουν το βασικό τους πτυχίο.Μπορεί αυτό να είναι το δεύτερο πτυχίο της.
Rica σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, και απο οτι φαινεται στο ιδιο καζανι βραζουμε............Εαν και καποτε θυμηθουν να καλεσουν ωρομισθιους οι εν λογω κυριοι και τυχει και φτασουν μεχρι τη δικη μας θεση στον πινακα, ξερεις ποτε περιπου θα γινει αυτο?Πχ εγω εχω δηλωσει περιοχες της θεσσαλονικης και της κεντρικης μακεδονιας.Η εμπειρια καποιων συναδελφων τι εχει διδαξει?Φτανουν μεχρι τα μαυρα ταρταρα του πινακα μηδενικης προυπηρεσιας για τους ωρομισθιους ή συνεχιζουμε τη δουλεια μας στα μπαρακια?
Παράθεση από: Bertodoulos στις Σεπτεμβρίου 29, 2006, 03:37:30 pmRica σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, και απο οτι φαινεται στο ιδιο καζανι βραζουμε............Εαν και καποτε θυμηθουν να καλεσουν ωρομισθιους οι εν λογω κυριοι και τυχει και φτασουν μεχρι τη δικη μας θεση στον πινακα, ξερεις ποτε περιπου θα γινει αυτο?Πχ εγω εχω δηλωσει περιοχες της θεσσαλονικης και της κεντρικης μακεδονιας.Η εμπειρια καποιων συναδελφων τι εχει διδαξει?Φτανουν μεχρι τα μαυρα ταρταρα του πινακα μηδενικης προυπηρεσιας για τους ωρομισθιους ή συνεχιζουμε τη δουλεια μας στα μπαρακια?Για ποιά ειδικότητα μιλάς???