0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι τραγικό αυτό που μου λές...Η τετραπληγία έχει προκύψει απο Πολλαπλή σκλήρυνση ή απο άλλη αιτία.Πήρες τηλέφωνο στην Ειδική Αγωγή και σου είπαν οτι δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου? Εχεις δουλέψει ποτέ πριν ως εκπαιδευτικός ή κάνεις για πρώτη φορά τα χαρτιά σου?
Παράθεση από: Nicole06 στις Ιουνίου 03, 2009, 07:27:29 pmΕίναι τραγικό αυτό που μου λές...Η τετραπληγία έχει προκύψει απο Πολλαπλή σκλήρυνση ή απο άλλη αιτία.Πήρες τηλέφωνο στην Ειδική Αγωγή και σου είπαν οτι δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου? Εχεις δουλέψει ποτέ πριν ως εκπαιδευτικός ή κάνεις για πρώτη φορά τα χαρτιά σου?Τετραπληγια εκ γενητης. Οχι η Ειδικη Αγωγη δν ενδιαφερομαι για εκει... εσυ θελεις εκει; Πρωτη φορα τα κανω
Παράθεση από: jimmouras στις Ιουνίου 03, 2009, 07:40:03 pmΠαράθεση από: Nicole06 στις Ιουνίου 03, 2009, 07:27:29 pmΕίναι τραγικό αυτό που μου λές...Η τετραπληγία έχει προκύψει απο Πολλαπλή σκλήρυνση ή απο άλλη αιτία.Πήρες τηλέφωνο στην Ειδική Αγωγή και σου είπαν οτι δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου? Εχεις δουλέψει ποτέ πριν ως εκπαιδευτικός ή κάνεις για πρώτη φορά τα χαρτιά σου?Τετραπληγια εκ γενητης. Οχι η Ειδικη Αγωγη δν ενδιαφερομαι για εκει... εσυ θελεις εκει; Πρωτη φορα τα κανωΤο σκέφτομαι να δηλώσω και σε ΣΜΕΑ.Εργάζομαι είδη σε ένα σχολείο που συστεγάζεται με ένα ειδικό.Δεν είναι βέβαια σίγουρο γιατί είμαι έγκυος και οι απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα φαντάζομαι θα είναι 3πλάσιες απο ένα σχολείο γενικής παιδείας.Σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψεις σε γενικό σχολείο?Τί ειδικότητα έχεις?
Καλημέρα!Ήθελα ναρωτήσω το εξής: ποια άτομα ακριβώς ανήκουν στην ειδική κατηγορία; Άνήκουν στην κατηγορία αυτή και οι γονείς τέκνων με κάποιο από τα προβλήματα αυτά;Ο γιος μου έχει σοβαρό πρόβλημα με το νεφρό του αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες.Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι ο γιος μου εμένα χρειάζεται να διοριστώ, καθώς είναι μόλις 11 μηνών. Εϊναι ενθαρυντική η απάντησή σου. Ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά θέλω την βοήθειά σας σε κάτι. Εγώ έχω κάνει τα χαρτιά μου ήδη για την γενική εκπαίδευση. Επειδή όμως έχω αναπηρία 67% και άνω θα τα κάνω και τώρα για την ειδική αγωγή. Στην εγκύκλιο διάβασα το εξής και μπερδεύτηκα. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης-δήλωσης ως αναπληρωτές και στη Γενική Εκπαίδευση και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, εάν προσληφθούν στην ΕΑΕ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών Γενικής Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται οι προσλήψεις μετά την 1η Μαρτίου του οικείου διδακτικού έτους (άρθρο 10, παρ. 4 της αριθ. 35557/Δ2/9-4-2003 Ρυθμιστικής Απόφασης, ΦΕΚ 465/τ.