0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τουλαχιστον 10+ ατομα εχουν πανω απο4,000 καθαρα μορια ως και 4,694 (Μαθηματικοι).Πως ταμαζεψαν?99% με νομιμοπαρανομο τροπο.ΤΑ (ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ) οπως συνηθιζει να λεει υπευθυν. ΠΔΣ νομου Πελοπονησσουεπιασαν δουλεια Σεπτεμβριο η το αργοτερο 1η οκτωμβρη ως ωρομισθιοι και ΠΔΣ ΜΑΖΙεχοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ 14-15-18 ωρες την εβδομαδα συνολικα.Ετσι μετρουσαν καθε βδομαδα 11 ωρεςσιγουρα.Π.Χ ενα lux ονοματακι εχει 4,1.. μορια δηλαδη.4,1.. επι 87.5 ισον 360-361 ωρες ωρομισθια.Μπραβο ωραια εμεις - εσεις κοροιδακια ποσα μοριακια στιμπησατε 3 μηπως?ΚΑΝΤΕ ενσταση κατα αυτων των ατομων .Υ.Γ Εγω διοριζομαι και τα εχω σιχαθει ολα αυτα.οποια αλλη εξηγηση ΔΕΚΤΗ.
βρε παιδια εξηγηστε αν θελετε.πως μπορω να ξερω οτι τα μορια που βλεπω στον πινακα ειναι απο ωρομισθια και οχι απο αναπληρωση; μονο αν τους τσεκαρω 1-1 σε ολες τις φασεις αναπληρωσης; (πραγμα που αδυνατω γιατι στους φιλολογους καλεσαν περιπου 1200 ατομα...αδυνατω να το κανω με ματι-χερι... )επισης πως μπορω να καταλαβω οτι ειναι απο πδς και οχι απο πρωινη ωρομισθια;
Και δυσπρόσιτ να είναι, στον Ενιαίο δεν μετράνε διπλά τα μόρια. Αυτό πάντως με τα μόρια το είδα κι εγώ...
Παράθεση από: msa στις Ιουλίου 21, 2008, 06:14:27 pmΚαι δυσπρόσιτ να είναι, στον Ενιαίο δεν μετράνε διπλά τα μόρια. Αυτό πάντως με τα μόρια το είδα κι εγώ... κοπελια νομιζω κανεις λαθος.Την ππερσινη χρονια που δουλεψα στην ΠΔΣ πηγα σε ενα δυσπροσιτο σχολειο στην κρητη και εκανα 8 ωρεσ την βδομαδα.Η κανονικη προυπηρεσια ηταν 2,057 αλλα στο πινακα αναπληρωτων εγινε 4,114 μορια.τα διπλα λοιπον