*

Αποστολέας Θέμα: Άδεια ανατροφής τέκνου  (Αναγνώστηκε 355995 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Άδεια ανατροφής τέκνου
« Απάντηση #1344 στις: Νοεμβρίου 19, 2024, 04:16:04 pm »
Μπορεί να λείψει με άδεια, φυσικά. Το επίδομα όμως το λαμβάνει μόνο για τον πρώτο μήνα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:45 »

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1345 στις: Νοεμβρίου 20, 2024, 02:09:12 am »
Μπορεί να λείψει με άδεια, φυσικά. Το επίδομα όμως το λαμβάνει μόνο για τον πρώτο μήνα.
Προυπηρεσία σαν υποδιευθυντής λαμβάνει;

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1346 στις: Νοεμβρίου 20, 2024, 12:51:52 pm »
Συνάδελφοι, για να λάβει ο πατέρας άδεια φροντίδας τέκνου μειωμένου ωραρίου στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να έχει λήξει η άδεια λοχείας της συζύγου; Δεν μπορώ να βρω το σχετικό φεκ

Αποσυνδεδεμένος Elpidapt

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1347 στις: Φεβρουαρίου 02, 2025, 08:37:47 pm »
Καλημέρα. Πρόκειται φέτος να διοριστώ στην εκπαίδευση. Έχω  τέκνο 2,5 ετών. Η σύζυγος το 2022, στον ιδιωτικό τομέα είχε πάρει το 6μηνο ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ . Το εξάμηνο της αυτό αφαιρείται από την 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου? Επικοινώνησα με διεύθυνση δευτεροβάθμιας και μου είπαν ότι αφαιρείται. Ρωτώ όμως εδώ γιατί εντόπισα αυτό: https://old.synigoros.gr/?i=equality.el.imfyloworkprivate.84666

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:45 »

Αποσυνδεδεμένος El03

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1348 στις: Φεβρουαρίου 04, 2025, 08:36:54 am »
Καλημέρα, βρίσκομαι σε άδεια λοχείας η οποία λήγει τέλη Μαρτίου. Θα ήθελα να πάρω την άδεια ανατροφής από 1η Σεπτεμβρίου και να παλέψω το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς με βραχυχρόνιες άδειες. Σκέφτομαι και την περίπτωση του 1 μήνα άνευ αποδοχών και όχι τους 4 άνευ αποδοχών. Ο ένας μήνας άνευ είναι χρόνος πραγματικής υπηρεσίας; Θα πρέπει μόνη μου να καταβάλω ασφαλιστικές εισφορές για να είναι συντάξιμος χρόνος; Διάβασα τις εγκυκλίους αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει χρήση;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1349 στις: Φεβρουαρίου 04, 2025, 11:25:45 pm »
Καλημέρα, βρίσκομαι σε άδεια λοχείας η οποία λήγει τέλη Μαρτίου. Θα ήθελα να πάρω την άδεια ανατροφής από 1η Σεπτεμβρίου και να παλέψω το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς με βραχυχρόνιες άδειες. Σκέφτομαι και την περίπτωση του 1 μήνα άνευ αποδοχών και όχι τους 4 άνευ αποδοχών. Ο ένας μήνας άνευ είναι χρόνος πραγματικής υπηρεσίας; Θα πρέπει μόνη μου να καταβάλω ασφαλιστικές εισφορές για να είναι συντάξιμος χρόνος; Διάβασα τις εγκυκλίους αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει χρήση;

Σίγουρα ο ένας μήνας άνευ αποδοχών είναι χρόνος πραγματικής υπηρεσίας. Στο δεύτερο ερώτημά σου δεν ξέρω την απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1350 στις: Φεβρουαρίου 05, 2025, 06:40:34 pm »
Εγώ είχα κάνει χρήση της άδειας του ενός μηνός άνευ αποδοχών αρκετά χρόνια πριν.  Όπως είπε ο Lasid είναι χρόνος πραγματικής υπηρεσίας και από ότι θυμάμαι επειδή έχουν περάσει χρόνια τις ασφαλιστικές εισφορές τις κράτησαν μόνοι τους από τους επόμενους μισθούς.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32813
  • Τελευταία: sevenpott
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1179741
  • Σύνολο θεμάτων: 19441
  • Σε σύνδεση σήμερα: 509
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)