*

Αποστολέας Θέμα: Επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2006 και προυπηρεσία σε Ιδιωτικό  (Αναγνώστηκε 3875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sasouna

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Είμαι επιτυχούσα-διοριστέα ΑΣΕΠ 2006 σχεδόν στον αριθμό 515. Εχω εργαστεί 2 χρόνια σε Ιδιωτικό και 1 χρόνο 2007-2008 ως αναπληρώτρια εφόσον δε διορίστηκα την πρώτη χρόνια. Αφαιρώντας τους διοριστέους του έτους 2007-2008 εχω σειρά διορισμού περίπου 70. Ανοίγοντας τον Ενιαίο Πίνακα Διοριστέων με έκπληξη είδα ότι εχω αριθμό μετά το 1120....... Το γεγονός παραμένει αίνιγμα για μένα....Παίζει ρόλο οτι η προυπηρεσία μου στο Ιδιωτικό δεν έχει αναγνωριστεί ενώ ως αναπληρώτρια μου αναγνωρίστηκε σαν κλιμάκιο άρα και μισθολογικά; Μηπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2006 και προυπηρεσία σε Ιδιωτικό
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:44:23 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 21, 2008, 10:47:23 pm »
O ενιαίος πίνακας διορισμών αφορά το 40% δηλαδή όσους θα διοριστούν με βάση την προϋπηρεσία τους κι όχι την επιτυχία τους στο διαγωνισμό. Για να μετρούσε σε αυτό τον πίνακα η προϋπηρεσία σου στο ιδιωτικό νομίζω ότι θα έπρεπε να είχες απολυθεί και στη συνέχεια να εργαστεις ως αναπληρώτρια για 20 περίπου μήνες. Εσύ προφανώς δεν θα διοριστείς με αυτόν τον πίνακα αλλά από τον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ. Όσο για την προυπηρεσία σου τόσο ως αναπληρώτρια στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό θα αναγνωρισθούν μισθολογικά όταν με το καλό διοριστείς. ;)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος sasouna

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 21, 2008, 10:54:58 pm »
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους μας!

Αποσυνδεδεμένος sasouna

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 22, 2008, 01:38:51 am »
Από Alfavita 21-7-2008:

alfavita.gr: Σχετικά με την προϋπηρεσία στα ιδιωτικά σχολεία

Την Τρίτη 22/7 η απάντηση από το ΥΠΕΠΘ
Οπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση της alfavita.gr δεχτήκαμε τις τελευταίες μέρες πολλά μηνύματα εκπαιδευτικών οι οποίοι στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης δεν βρήκαν την προϋπηρεσία τους στα ιδιωτικά σχολεία. Η alfavita.gr σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ για το θέμα επισημαίνει τα εξής: Είναι αλήθεια ότι την περσινή χρονιά υπολογίστηκε κανονικά η προϋπηρεσία στα ιδιωτικά σχολεία. Ωστόσο σύμφωνα με το ΥΠΕΠΘ η νομοθεσία στο σημείο του υπολογισμού της προϋπηρεσίας στα ιδιωτικά σχολεία είναι προβληματική. Σύμφωνα πάλι με το ΥΠΕΠΘ σήμερα Δευτέρα 21/7 θα αντιμετωπιστεί το θέμα και θα υπάρξει απάντηση (μάλλον προσμέτρησης της προϋπηρεσίας σε ιδιωτικά σχολεία) αύριο Τρίτη 22/7

Αυτό σημαίνει ότι αν αναγνωριστεί η προυπηρεσία μας σε Ιδιωτικό υπάρχει περίπτωση να διοριστούμε με το νόμο του 24μηνου και επιτυχίας στον Ασεπ;;;     ??? ??? ??? 
Σε ένα άλλο μήνυμα που ρωτούσε τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ανακοίνωση είχα γράψει:

Σήμερα το πρωί  τηλεφώνησα στο ΥΠΕΠΘ και μου απάντησαν οτι...η προυπηρεσία μας σε Ιδιωτικό δεν προσμετράται αλλά.......αναγνωρίζεται μετά το διορισμό μας...για να βγει ο μισθός μας και πιθανότατα να κατεβούμε Μ.Κ. Το βράδυ διάβασα κι εγώ την ανακοίνωση στην Alfavita και ειλικρινά δεν μπορώ να βγάλω κανένα νόημα. Το θέμα όμως είναι το εξής: Περιμένουμε την οριστική και επίσημη απάντηση του ΥΠΕΠΘ ή θα έπρεπε να έχουμε ήδη κάνει ένσταση και να μην αρκούμαστε στις ανεπίσημες απαντήσεις των υπαλλήλων του ΥΠΕΠΘ;;; Εσύ ή κάποιος άλλος έχετε κάνει ένσταση;

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω ένσταση....Αν κάποιος έχει ήδη κάνει ας μας πει τι απάντηση πήρε αφού λένε πως οι ενστάσεις εξετάζονται αυθημερόν...Έχει μεγάλη σημασία καθώς στους περσινούς διορισμούς απο Ασεπ 2006 η προυπηρεσία σε Ιδιωτικό προσμετρήθηκε...και σας παραθέτω και την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην Alfavita:

Η alfavita.gr έχει δεχτεί αμέσως μετά την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων κατάταξης αναπληρωτών και ωρομισθίων πολλά μηνύματα εκπαιδευτικών με τα οποία διαμαρτύρονται γιατί δεν έχει προσμετρηθεί η προϋπηρεσία τους στα ιδιωτικά σχολεία. Η alfavita.gr θα θέσει το ζήτημα στο ΥΠΕΠΘ και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση.

Διαμαρτυρόμαστε γιατί η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ για την κατάρτιση του ενιαίου πίνακα διορισμών δεν προσμέτρησε στην δημόσια προϋπηρεσία μας και την υπάρχουσα ιδιωτική μας προϋπηρεσία κάτι που έγινε πέρυσι και που πάρα πολλοί συνάδελφοι διορίστηκαν.
Σε επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο δόθηκε η πληροφορία ότι αυτό έγινε με κεντρική εντολή ! ( από πέρυσι ως σήμερα δεν υπήρξε καμία νομοθετική ρύθμιση η μεταβολή στο θέμα αυτό ) Η προϊσταμένη του τμήματος με μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα θέματα μας είπε ότι η υπηρεσία καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να ρυθμίσει το θέμα που δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση σε πολλούς συναδέλφους.
Αναπληρωτές με δημόσια και ιδιωτική προϋπηρεσία
18/07/2008

Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε είναι άδικο για όλους μας να μην προσμετρηθει. Κι εμείς δουλέψαμε. Και όσοι έχουν δουλέψει σε Ιδιωτικό ξέρουν τι θα πει Ιδιωτικό...Φυσικά και δε συγκρίνω τις δυσκολίες του Ιδιωτικού με τις δυσκολίες της Αναπληρώτριας που θαλασσοδέρνεται...Πέρασα κι απο τα δύο: Και σε Ιδιωτικό (από τα πιο σκληρά και πολύ διάσημα...) και από τη θέση της Αναπληρώτριας. Γι' αυτό και επιμένω οτι πρέπει να προσμετρηθει και η προυπηρεσία στο Ιδιωτικό όπως έγινε με τους περσινούς διορισμούς. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις δουλέψαμε...και θα το ξαναπώ...όποιος έχει δουλέψει σε Ιδιωτικό ξέρει τι θα πει Ιδιωτικό.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182720
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)