*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίος πίνακας διορισμών και αίτηση αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 1930 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marymar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum.

Θα ήθελα τα φώτα σας στην παρακάτω περίπτωση γιατί με μπέρδεψαν πολύ.

Είμαι ΠΕ60 διοριστέα στην δεύτερη φουρνιά (α/α 938) και πέρισυ δούλεψα για πρώτη χρονιά ώς αναπληρώτρια.
Φέτος, γνωρίζοντας πως θα διοριστώ, δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια (κακώς τώρα που το ξανασκέφτομαι  :-\ )
Το αποτέλεσμα είναι πως δεν εμφανίστηκε το όνομά μού, όπως είναι φυσικό, στους πίνακες αναπληρωτών, αλλά ούτε και στον εννιαίο πίνακα διορισμών.
Το τελευταίο μου φάνηκε περίεργο, καθώς τα μόρια που συγκέντρωσε κάποιος και τον κατατάσσουν στον πίνακα αυτόν δεν έχουν φαινομενικά σχέση με την φετινή αναπλήρωση.
Ετσι πήρα τηλ την Πρωτοβάθμια της περιοχής μου και μου είπαν πως παρόλο που δεν έκανα αίτηση για αναπληρώτρια, το όνομά μου θα έπρεπε να εμφανίζεται στον εννιάιο πίνακ διορισμών και να κάνω ένσταση. Εκανα την ένσταση σήμερα το πρωί και στην Αμια μου είπαν πως θα έχανα το διορισμό μου (κουφό, τι σχέση έχει ο διορισμός απο τον πίνακα με αυτών λόγω επιτυχίας στον ΑΣΕΠ ???). Ο δ/ντής μάλιστα που το είπα οταν πήγα να υπογράψει την αίτηση μου είπε "τι λαχείο είχες κοπέλλα μου..."
Μετά από όλα αυτά, και θεωρώντας οτι δεν είχα καταλάβει καλά και οτι ευτυχώς που έκανα ένσταση, με παίρνουν από το Υπουργείο και μου λένε οτι η ένσταση δεν έχει νόημα αφού στον εννιαίο πίνακα διορισμών εμφανίζονται μόνο όσοι έχουν κάνει αίτηση για αναπληρωτές την τρέχουσα χρονιά, και πως δεν έχει σχέση με τον διορισμό μου (οπως φαίνεται απολύτως λογικό) απο ΑΣΕΠ.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι ισχύει;
Θα μας τρελλάνουν τελικα!
και μετά θα τρελλάνουμε και μείς τα παιδιά τους  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ενιαίος πίνακας διορισμών και αίτηση αναπληρωτών
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:32:49 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 22, 2008, 05:15:39 pm »
Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι ισχύει;
Θα μας τρελλάνουν τελικα!
και μετά θα τρελλάνουμε και μείς τα παιδιά τους  ;D

Τα συνηθισμένα... Στην πρωτοβάθμια δεν ήξεραν τι τους γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος marymar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 22, 2008, 05:40:39 pm »
Οντως μαλλον έτσι είναι....

Απίστευτο !

Πάντως πέρα απόλα αυτά προκύπτει ένα χρήσιμο συμπέρασμα.

Αν κάποιος φέτος συμπληρώσει τα μόρια ώστε να διορίζεται μέσω του εννιαίου πίνακα διορισμών, πρέπει του χρόνου να ξανακάνει αίτηση για αναπληρωτής, γιατί αλλιώς δεν θα είναι μέσα στον πίνακα αυτόν....

Λίγο περίεργο δεν είναι και αυτό; Δεν θα έπρεπε οσοι έχουν προϋπηρεσία να εντάσσονται στον εννιαίο πίνακα διορισμών χωρίς να εξετάζεται αν έκαναν αίτηση την τρέχουσα χρονια για αναπληρωτες;

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 22, 2008, 05:51:10 pm »
Πάντως πέρα απόλα αυτά προκύπτει ένα χρήσιμο συμπέρασμα.

Αν κάποιος φέτος συμπληρώσει τα μόρια ώστε να διορίζεται μέσω του εννιαίου πίνακα διορισμών, πρέπει του χρόνου να ξανακάνει αίτηση για αναπληρωτής, γιατί αλλιώς δεν θα είναι μέσα στον πίνακα αυτόν....

Έτσι είναι. Το αναφέρει και η εγκύκλιος των αναπληρωτών. Γι' αυτό οι υπάλληλοι (αλλά και οι προϊστάμενοι;!) στις α/θμιες και τις β/θμιες μπερδεύονται και νομίζουν ότι το ίδιο ισχύει και για όσους διορίζονται με ΑΣΕΠ, με αποτέλεσμα να παραπληροφορούν και να αναστατώνουν τον κόσμο...

Παράθεση
Λίγο περίεργο δεν είναι και αυτό; Δεν θα έπρεπε οσοι έχουν προϋπηρεσία να εντάσσονται στον εννιαίο πίνακα διορισμών χωρίς να εξετάζεται αν έκαναν αίτηση την τρέχουσα χρονια για αναπληρωτες;

Γίνεται επειδή οι πίνακες των αναπληρωτών και των διορισμών βγαίνουν από το ίδιο πρόγραμμα, με βάση τις αιτήσεις των αναπληρωτών.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2008, 05:53:46 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:32:49 »

Αποσυνδεδεμένος marymar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 22, 2008, 06:00:56 pm »
Τι παραπληροφορουν.... να δώ πως θα συνέλθω να λές!

Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Αποσυνδεδεμένος sasouna

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 24, 2008, 01:55:37 am »
Είμαι κι εγώ διοριστέα του ΑΣΕΠ 2006 (β' φουρνιά). Εμείς διοριζόμαστε με το 60% του ΑΣΕΠ. Ωστόσο συτό δε σημαίνει οτι θα έχανες κάτι αν είχες κάνει τα χαρτιά σου και στον Ενιαίο Αναπληρωτών. Αυτό πάντως που θέλω να σου πω είναι πως από τη στιγμή που διαγωνίστηκες στον ΑΣΕΠ, πέτυχες και είσαι διοριστέα δε γίνεται να μη διοριστείς γιατί έκανες μία ένσταση. Ο μόνος λόγος για να μη διοριστείς είναι αν στην αίτησή σου για διορισμό βάλεις Νόμους που δεν καταφέρεις να πιάσεις και δεν έχεις συμπληρώσει το γνωστό κουτάκι για τις λοιπές περιοχές. Π.χ αν βάλεις μόνο 2 Νομούς και τίποτε άλλο! (Έχει γίνει... :-X) Τότε σου λέει δεν έπιασες τις περιοχές προτίμησής σου, δε συμπλήρωσες το γνωστό κουτάκι, άρα δε διορίζεσαι...Γι' αυτό όλοι συμβουλεύουν να τα δηλώνουμε όλα. Σου εύχομαι καλό διορισμό και καλή τύχη!   :)

Αποσυνδεδεμένος marymar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 24, 2008, 11:26:43 am »
Ευχαριστώ πολύ SASOUNA, ευχομαι καλή σταδιοδρομία και σε σένα!
Εννοείται οτι θα τσεκάρω το κουτάκι (το 60% διαλέγει τελευταίο, και εγώ είμαι και απο τους τελευαταίους του 60%  :-\), το ερώτημα είναι αν θα τσεκάρουμε και αυτό με τα δυσπρόσιτα.
Τελικά είναι ξεκαθαρισμένο οτι αν δεν δηλώσεις ονομαστικά δυσπρόσιτο δεν χρειάζεται να κάτσεις δύο χρόνια;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)