*

Αποστολέας Θέμα: Μέγιστη μηνιαία προυπηρεσία;  (Αναγνώστηκε 1011 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μέγιστη μηνιαία προυπηρεσία;
« στις: Ιουλίου 22, 2008, 04:41:08 pm »
Γνωρίζεται κάποιο νόμο που να θεσπίζει μέγιστη μηνιαία προϋπηρεσία ωρομισθίου;Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.Οι νόμοι γράφουν για μέγιστη εβδομαδιαία διότι ο νομοθέτης προέβλεψε ότι όλοι οι μήνες δεν ξεκινάν την ίδια μέρα!Πώς είναι δυνατόν να προσλαμβανόμαστε για 11 ώρες να τρέχουμε στον διάολο να τις μαζέψουμε ....ουσιαστικά να πληρώνουμε από την τσέπη μας, δηλαδή να αγοράζουμε την προϋπηρεσία, και στο τέλος χωρίς να υπάρχει κάποιος νόμος ,αυθαίρετα να μην αναγνωρίζεται από τον εργοδότη το συμβόλαιο που υπογράψαμε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Μέγιστη μηνιαία προυπηρεσία;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:35:25 »

Αποσυνδεδεμένος physics

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 22, 2008, 04:50:13 pm »
Για νομο δεν ξερω αλλα φετος το μεγιστο των ωρων εβδομαδιαιος και για ωρομισθιους ηταν 11 ωρες γενικα οχι ανα νομό. Δηλαδη μπορει να ησουν ωρομισθιος σε δυο νομους αλλα δεν επρεπε να ξεπερασεις τις 11 ωρες. Αν ειχες και ΠΔΣ και ησουν ωρομισθιος δεν μπορουσες και παλι να ξεπερασεις τις 11 ωρες σε οποιον νομο και αν τις ειχες.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 22, 2008, 05:01:01 pm »
Συνάδελφε γράφω νόμο όχι νομό.Φυσικά και δεν δούλευα παραπάνω από 11 ώρες.Το ζήτημα είναι ότι κανένας πλήρης μήνας δεν έχει κάτω από 44!Με 11 ώρες εβδομαδιαίως και συγκεντρωμένες σε 3 μέρες στο πρωινό πρόγραμμα κάποιος μήνας μπορεί να έχει και 55 ώρες.4 εβδομάδες=28 και 3 μέρες .Εύχομαι να μην το ζήσεις. Αλλά να σου πω όταν  κάνουν ότι τους κατέβει του καθενός και καθόμαστε και κοιτάμε σαν ...παιδάκια που τους ορίζει ο μπαμπάς καλά να πάθουμε.Πήγα να κάνω ένσταση και οι υπάλληλοι της δευτεροβάθμιας που δεν φταίνε έχουν και αυτοί φούριες με κάθε ένσταση μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω ένσταση για αυτό το θέμα!Δηλαδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΪΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.Α ρε Ελλάδα η μάλλον... α ρε συντοπίτες, ότι μας αξίζει έχουμε.     
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2008, 05:09:51 pm από PHYSCIENCE »

Αποσυνδεδεμένος tagiw634

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 22, 2008, 05:56:27 pm »
PHYSCIENCE μου ακουγεται πολυ σοβαρο τωρα αυτο και χτυπαω το καεφαλι μου που δεν σημειωνα ωρες (ειμαι ανοητη προφανως! το καταλαβα τωρα!).
Που βασιζονται και σου λενε οτι δεν μπορεις να κανεις ενσταση για υτο το λογο? απο τη στιγμη που υπεγραφες χαρτια καθε μηνα για το ποσες ωρες δουλεψες και δεν σου τις εχουν "μετρησει", ποιος ο λογος να μην μπορεις να κανεις ενσταση?
Πηρες καποιο τηλεφωνο στο υπουργειο? (οχι οτι θα απαντησει κανεις...)
Θα ψαξω και εγω για ο,τιδηποτε σχετικο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144