0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:13:37 amΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 20, 2011, 12:10:11 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:58:02 pmταβλι, ουζακι και σαρδελιτσα...δεν ακουγεται ασχημο!Δ' Σαμου ειπαμε?οταν το λες, καθολου ασχημο. Οταν ομως ερθει η ωρα να το ζησεις σε βλεπω πρωτεργατρια στη διαμαρτυρια για τη 3ετια! Δ' Χιου ειπαμε?προσαρμοζομαι ευκολα ρε συ...Κομοτηνη που πηγα εχασα μονο 5 κιλα την πρωτη βδομαδα!!! Γιατί?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 20, 2011, 12:10:11 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:58:02 pmταβλι, ουζακι και σαρδελιτσα...δεν ακουγεται ασχημο!Δ' Σαμου ειπαμε?οταν το λες, καθολου ασχημο. Οταν ομως ερθει η ωρα να το ζησεις σε βλεπω πρωτεργατρια στη διαμαρτυρια για τη 3ετια! Δ' Χιου ειπαμε?προσαρμοζομαι ευκολα ρε συ...Κομοτηνη που πηγα εχασα μονο 5 κιλα την πρωτη βδομαδα!!!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:58:02 pmταβλι, ουζακι και σαρδελιτσα...δεν ακουγεται ασχημο!Δ' Σαμου ειπαμε?οταν το λες, καθολου ασχημο. Οταν ομως ερθει η ωρα να το ζησεις σε βλεπω πρωτεργατρια στη διαμαρτυρια για τη 3ετια! Δ' Χιου ειπαμε?
ταβλι, ουζακι και σαρδελιτσα...δεν ακουγεται ασχημο!Δ' Σαμου ειπαμε?
Μπορεί να εξηγήσει κάποιος γιατί από Χαλκίδα και προς νότια θεωρείται χάλια περιοχή;
Για να μπορεί κανείς να το κρίνει αυτό για όλη την Νότια Εύβοια θα πρέπει να έχει δουλέψει σε αρκετά σχολεία, εκτός αν κυκλοφορεί τέτοια φήμη. Μήπως να μας λέγατε κάτι πιο συγκεκριμένο για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε; Μήπως έχει να κάνει με τους κατοίκους;
Και εγώ, εξεπλάγην, για να πω την αλήθεια! Ξέρω για την ξεραΐλα της Δ', αλλά δεν έχω ακούσει κάποιο συγκεκριμένο κακό για την περιοχή. Εσύ, ως γέρων, πάντα καχύποπτος!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:52:41 amΚαι εγώ, εξεπλάγην, για να πω την αλήθεια! Ξέρω για την ξεραΐλα της Δ', αλλά δεν έχω ακούσει κάποιο συγκεκριμένο κακό για την περιοχή. Εσύ, ως γέρων, πάντα καχύποπτος! ε ναι, μπορει απλως να μην του/της εκατσε καποιος εκει και να "στιγματισε" ολη την περιοχη !!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:55:16 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:52:41 amΚαι εγώ, εξεπλάγην, για να πω την αλήθεια! Ξέρω για την ξεραΐλα της Δ', αλλά δεν έχω ακούσει κάποιο συγκεκριμένο κακό για την περιοχή. Εσύ, ως γέρων, πάντα καχύποπτος! ε ναι, μπορει απλως να μην του/της εκατσε καποιος εκει και να "στιγματισε" ολη την περιοχη !!!!πιο πολυ απ'ολα μ'αρεσει ο κομψος τροπος που τα λες!!!
Συνάδελφοι, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα για να αντάλλαξουμε τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις μας από περιοχές στις οποίες έχουμε υπηρετήσει κατά καιρούς. Για να έχουμε μια ιδέα όσοι θέλουμε να ταξιδέψουμε λίγο ανά την Ελλάδα συμπληρώνοντας την αίτηση των αναπληρωτών... Ξεκινάω με τη δική μου εμπειρία από την Ικαρία. Οι ντόπιοι ανοιχτοί και ευγενέστατοι, πολλοί νέοι συνάδελφοι (αναπληρωτές και μόνιμοι). Το χειμώνα δε δυσκολευτήκαμε καθόλου. Όμορφο νησί να το περπατήσεις και να το γνωρίσεις γενικότερα. Οι μαθητές συνεργάσιμοι αλλά ενταγμένοι κι αυτοί στους χαλαρούς ρυθμούς του νησιού. Πρόσβαση και με καράβι από Πειραιά και με αεροπλάνο. Λοιπές πληροφορίες στη συνέχεια.
Χανια ειναι πολυ ομορφα.. Και Ρεθυμνο-Ηρακλειο. Για τα χωρια δεν παιρνω ορκο!!! Γενικα εχω περασει απο τις πολεις τις Κρητης και μου αρεσε, στα ορεινα ειναι λιγο παραξενα.... Για το Ιονιο δεν εχω να πω τα καλυτερα. (η στερθα δε με θελει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη!!)