0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τιποτα για Ζακυνθο?
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ Β ΡΕΘΥΜΝΟΥ??ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ Η ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ?ΠΕ03
Παράθεση από: spo στις Αύγουστος 02, 2008, 12:18:44 μμΚαλημέρα σε όλους και στγχαρητηρια σε οσους διοριστηκαν .... Α! και καλη δυναμη φυσικα για ο,τι ακολουθει απο δω και περα. Είμαι φιλόλογος και διορίστηκα Β Λακωνιας. Εχει κανεις να δωσει καμια πληροφορια; Ευχαριστω εκ των προτερωνΣυγχαρητηρια και καλη αρχη! Ειμαι απο Σπαρτη αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι,χαρα μου,αλλα γινε λιγο πιο συγκεκριμενος-η.Η Β'Λακωνιας εχει πολλες περιοχες(Γυθειο,Αρεοπολη,Σκαλα,Μονεμβασια ,Νεαπολη,Ελαφονησο,κτλ.).Ποια-ες σε ενδιαφερουν;
Καλημέρα σε όλους και στγχαρητηρια σε οσους διοριστηκαν .... Α! και καλη δυναμη φυσικα για ο,τι ακολουθει απο δω και περα. Είμαι φιλόλογος και διορίστηκα Β Λακωνιας. Εχει κανεις να δωσει καμια πληροφορια; Ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: zzzdoup στις Αύγουστος 02, 2008, 04:32:52 μμΠαράθεση από: spo στις Αύγουστος 02, 2008, 12:18:44 μμΚαλημέρα σε όλους και στγχαρητηρια σε οσους διοριστηκαν .... Α! και καλη δυναμη φυσικα για ο,τι ακολουθει απο δω και περα. Είμαι φιλόλογος και διορίστηκα Β Λακωνιας. Εχει κανεις να δωσει καμια πληροφορια; Ευχαριστω εκ των προτερωνΣυγχαρητηρια και καλη αρχη! Ειμαι απο Σπαρτη αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι,χαρα μου,αλλα γινε λιγο πιο συγκεκριμενος-η.Η Β'Λακωνιας εχει πολλες περιοχες(Γυθειο,Αρεοπολη,Σκαλα,Μονεμβασια ,Νεαπολη,Ελαφονησο,κτλ.).Ποια-ες σε ενδιαφερουν;Ευχαριστώ για την απαντηση. Κι εγω σε "συγχυση" ειμαι ακομα. Αν ηξερες ομως εσυ η καποιος αλλος να μου πει καποια πραγματα για το κλιμα στα σχολεια της Λακωνιας και φυσικα για τα ενοικια και τη διαμονη στην περιοχη θα ηταν πολυ χρησιμο