0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλει ημερολόγιο υπερωριών ανα μήνα και συνολικά, όλα τα προγράμματα από την αρχή των υπερωριών στα οποία να φαίνεται η μέρα και η ώρα που έγινε η υπερωρία, πρακτικό ανάθεσης των υπερωριών, πραξη τοποθέτησης στο σχολείο και χαρτί τοποθέτησης από το ΠΥΣΔΕ.Τα υπογράφει ο Διευθυντής, τα στέλνει για έλεγχο, μετά περιμένεις έγκριση και κάποτε βγαίνει η πίστωση και παίρνεις τα χρήματα.
ξερετε αν επιτρεπεται στον αναπληρωτη εκτος απο τις 21 ωρες να του φορτωσουν υπερωριες;μιλαω για φιλολογους.Ειναι νομιμο η οποιος δε θελει να κανει μπορει να του το επιβαλλει ο λυκειαρχης;ειμαι αναπληρωτρια με φουλ ωραριο 21 κ θελουν οι μονιμοι να μου φορτωσουν παραπανω ωρες !
Παράθεση από: SP στις Οκτωβρίου 20, 2009, 10:25:06 pmξερετε αν επιτρεπεται στον αναπληρωτη εκτος απο τις 21 ωρες να του φορτωσουν υπερωριες;μιλαω για φιλολογους.Ειναι νομιμο η οποιος δε θελει να κανει μπορει να του το επιβαλλει ο λυκειαρχης;ειμαι αναπληρωτρια με φουλ ωραριο 21 κ θελουν οι μονιμοι να μου φορτωσουν παραπανω ωρες !ειναι θεμα προσωπικης επιλογης, αν θελει να βοηθησει την καλυτερη λειτουργια του προγραμματος. δε βλαπτουν 1,2 ωρες... παντα με την καλη διαθεση και του δντη και του συλλογου. Οχι, αν δε θελει, δεν μπορει να του φορτωσει τιποτα κανεις μονιμος ...αρκει να εχει τον τροπο να το ξεκοψει...
Πληρώνονται οι υπερωρίες?
Για κάθε σχολική ώρα πληρώνεστε μισή ώρα υπερωριακά.Καθαρά περί τα 4,5-5.00 ευρώπουλα.Παραπάνω δεν είναι με τίποτα.