0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρώτησα στο υπουργείο γι αυτό το θέμα την Τετάρτη και μου είπαν ότι αφού ανακοινωθούν οι μόνιμοι διορισμοί θα βγούν σύντομα οι νέοι πίνακες αναπληρωτών καθώς και οι πίνακες των ωρομισθίων .
Παράθεση από: user στις Αυγούστου 01, 2008, 09:33:00 amΡώτησα στο υπουργείο γι αυτό το θέμα την Τετάρτη και μου είπαν ότι αφού ανακοινωθούν οι μόνιμοι διορισμοί θα βγούν σύντομα οι νέοι πίνακες αναπληρωτών καθώς και οι πίνακες των ωρομισθίων . Όταν εννοείς οι νέοι πίνακες αναπληρωτών θα περιλαμβάνουν και όσους διορίστηκαν τώρα ή θα είναι ανανεωμένοι μόνο απο τις ενστάσεις και θα υπάρχουν και τα ονόματα των διορισθέντων?
Παράθεση από: nekt στις Αυγούστου 03, 2008, 01:30:44 pmΠαράθεση από: user στις Αυγούστου 01, 2008, 09:33:00 amΡώτησα στο υπουργείο γι αυτό το θέμα την Τετάρτη και μου είπαν ότι αφού ανακοινωθούν οι μόνιμοι διορισμοί θα βγούν σύντομα οι νέοι πίνακες αναπληρωτών καθώς και οι πίνακες των ωρομισθίων . Όταν εννοείς οι νέοι πίνακες αναπληρωτών θα περιλαμβάνουν και όσους διορίστηκαν τώρα ή θα είναι ανανεωμένοι μόνο απο τις ενστάσεις και θα υπάρχουν και τα ονόματα των διορισθέντων?Δεν θα περιλαμβάνουν τα ονόματα όσων διορίστηκαν.
Οι πινακες αναπληρωτων της πρωτοβαθμιας εχουν ηδη ανακοινωθεί