0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπολογίζω (ΠΕ 17.06) με ΑΣΠΑΙΤΕ και 0.45 μόρια να είμαι περίπου στήν θέση 70 στουν νέους πίνακες .Έχω πιθανότητες για αναπληρωτής (με ΝΑΙ σε όλα) για την νέα σχολική χρονιά;
Παράθεση από: saimon στις Ιουλίου 04, 2007, 05:34:57 pmΥπολογίζω (ΠΕ 17.06) με ΑΣΠΑΙΤΕ και 0.45 μόρια να είμαι περίπου στήν θέση 70 στουν νέους πίνακες .Έχω πιθανότητες για αναπληρωτής (με ΝΑΙ σε όλα) για την νέα σχολική χρονιά; Να σε ρωτήσω και γω saimon κάτι. Τη θέση 70 (περίπου) πως την υπολόγισες? Όλοι όλοι με παιδαγωγικό ήταν πέρυσι 56. Συν αυτοί που μπαίνουν (ΑΣΕΤΕΜ και ΕΠΠΑΙΚ με μόρια), μειον αυτοί που βγαίνουν (αυτοί που διορίζονται). Λοιπόν, έστω ότι αυτοί που μπαίνουν υπολογίζονται χοντρικά. Αυτοί που πρόκειται να βγούν βάση ποιας λογικής υπολογίζονται???Γνωρίζεις ότι (με τις πιο απαισιόδοξες βέβαια προβλέψεις) υπάρχει πιθανότητα να μην διορισθεί μόνιμος κανείς ΠΕ1702 (ή ΠΕ1706) φέτος???(Μην υποτιμάς το: "Θα σας τελειώσω" της φίλης μας της Μαριέτας...)Οι διορισμοί μονίμων, αναπληρωτών και ωρομισθίων, καθώς και οι θέσεις κατάταξης στον πίνακα ΔΕΝ μπορούν να προβλεφθούν ούτε και κατα προσέγγιση φέτος στις τεχνικές ειδικότητες...Υπομονή και θα δούμε...
Έτσι ακριβώς είναι cpap.Απλά στην κατηγορία των ΠΕ1702 (ή ΠΕ1706) υπάρχουν ακόμη δύο 30μηνίτες που στην ουσία δεν υπάρχουν... κι αυτό γιατί οι άνθρωποι είναι κάπου δημόσιοι υπάλληλοι σε πολύ καλά πόστα και δεν δέχονται τον διορισμό (η πληροφορία είναι σίγουρη). Να γιατί υπάρχει πιθανότητα να γίνει το πρωτάκουστο (μη διορισμοί μονίμων) στην κατηγορία αυτή...Κυριακή, κοντή γιορτή...