0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nick1981 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 06:23:57 pmναι τισ 3 πρωτες μερες παιρνεις το1/2 των χρηματων μονο απο τη διευθυνση. κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΡΤΙ.αλλιως δεν σου χορηγουν αναρρωτικη.ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕς ΠΑΙΡΝΕΙς ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.το ξερω σιγουρα γιατι παρολο που ειμαι αναπληρωτης εδω κ 1 μηνα ειμαι στη διευθυνση στο τμημα αδειων.ΑΣΧΕΤΟ.Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 10!!!ΟΧΙ 7.νΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!Πιεστε τους διευθυντες γιατι εχει αλλαξει ο νομος!!κ κανενας δεν το ξερει.!!Eπειδη στη Αβαθμια δεν ξερουμ τι τους γινεται ( φαντασου μου εκαναν λαθος το δωρο και τα υπολοιπα θα τα βαλουν το Φεβρουαριο) μπορεις να μας γτραψεις τον αριθμο του φεκ που λεει οτι η αδεια ειναι 10 μερες και οχι 7?
ναι τισ 3 πρωτες μερες παιρνεις το1/2 των χρηματων μονο απο τη διευθυνση. κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΡΤΙ.αλλιως δεν σου χορηγουν αναρρωτικη.ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕς ΠΑΙΡΝΕΙς ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.το ξερω σιγουρα γιατι παρολο που ειμαι αναπληρωτης εδω κ 1 μηνα ειμαι στη διευθυνση στο τμημα αδειων.ΑΣΧΕΤΟ.Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 10!!!ΟΧΙ 7.νΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!Πιεστε τους διευθυντες γιατι εχει αλλαξει ο νομος!!κ κανενας δεν το ξερει.!!
Παράθεση από: nick1981 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 06:23:57 pmναι τισ 3 πρωτες μερες παιρνεις το1/2 των χρηματων μονο απο τη διευθυνση. κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΡΤΙ.αλλιως δεν σου χορηγουν αναρρωτικη.ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕς ΠΑΙΡΝΕΙς ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.το ξερω σιγουρα γιατι παρολο που ειμαι αναπληρωτης εδω κ 1 μηνα ειμαι στη διευθυνση στο τμημα αδειων.ΑΣΧΕΤΟ.Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 10!!!ΟΧΙ 7.νΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!Πιεστε τους διευθυντες γιατι εχει αλλαξει ο νομος!!κ κανενας δεν το ξερει.!!Μπορούμε να τις πάρουμε μαζεμένες αυτές τις μέρες? Θα τις εισηγηθεί ο Διευθυντής στη Δευτεροβάθμια? Μέχρις στιγμής, σε όσα σχολεία ήμουν, μπορούσα να ζητήσω το πολύ 2 μέρες μαζεμένες......
πόσες μέρες αναρρωτική μπορεί να σου γράψει ο γιατρός; έχω αρρωστήσει,για πολλοστή φορά φέτος,αυτές οι ιώσεις δεν τελειώνουν με τίποτα,δεν έχω ξαναπάρει αναρρωτική όμως...ο γιατρός μου έγραψε 4 μέρες από σήμερα ως και την Παρασκευή...θα έχω πρόβλημα στο σχολείο;μήπως να δηλώσω 2 μέρες με υπεύθυνη δήλωση δική μου και άλλες δύο με χαρτί από γιατρό;φοβάμαι μήπως δε μου εγκρίνουν και τις 4 μέρες!!!!τι να κάνω όμως,αφού έχω πυρετό!!!