0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι έχω να πω ότι είναι απαράδεκτο να αναλαμβάνει ο χώρος της Εκπαίδευσης την (ανύπαρκτη) κοινωνική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης. Δηλαδή τι είναι τα σχολεία; Χώροι αποκατάστασης τριτέκνων και πολυτέκνων; Γιατί δεν προσλαμβάνουν τρίτεκνους και πολύτεκνους απευθείας και σε άλλες υπηρεσίες με τον ίδιο ρυθμό; (Αν γίνεται πάω πάσο)
Ένας n-τεκνος πήρε την οργανική από μια γνωστή μου η οποία είχε γυρίσει όη την Ελλάδα τόσα χρόνια για να μαζέψει μόρια.Τους βάζει φωτιά? ή δεν τους βάζεις?
Παράθεση από: vsk στις Αυγούστου 03, 2008, 01:43:42 amΕγώ πάλι έχω να πω ότι είναι απαράδεκτο να αναλαμβάνει ο χώρος της Εκπαίδευσης την (ανύπαρκτη) κοινωνική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης. Δηλαδή τι είναι τα σχολεία; Χώροι αποκατάστασης τριτέκνων και πολυτέκνων; Γιατί δεν προσλαμβάνουν τρίτεκνους και πολύτεκνους απευθείας και σε άλλες υπηρεσίες με τον ίδιο ρυθμό; (Αν γίνεται πάω πάσο)Σε όλους τους τομείς του δημοσίου γίνεται.
Παράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 03, 2008, 01:48:36 amΈνας n-τεκνος πήρε την οργανική από μια γνωστή μου η οποία είχε γυρίσει όη την Ελλάδα τόσα χρόνια για να μαζέψει μόρια.Τους βάζει φωτιά? ή δεν τους βάζεις?Αγάπη, δεν είναι σωστό να μιλάμε έτσι..Όταν θα αποκτήσεις με το καλό 2-3 παιδιά τότε θα καταλάβεις! Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά μπαίνω στη θέση των άλλων..Όπως είπα και παραπάνω είμαι υπέρ της μοριοδότησης των γονέων, είτε έχουν 1 είτε 2 είτε 3 παιδιά κ.ο.κ. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίζονται το ίδιο οι γονείς με έναν 22χρονο υποψήφιο που μόλις πήρε πτυχίο και ζεί με τους γονείς του!
Να πριμοδοτουνται ολοι οικονομικα, αναλογικα με τον αριθμο των παιδιων που εχουν, αλλα οσοι εχουν απο 3 και πανω, θεωρω πως χρειαζονται μια πιο ειδικη μεταχειριση σε σχεση με τους υπολοιπους, γιατι στην εποχη μας, σε μια χωρα γεροντων οπως η Ελλαδα, καλο ειναι να υποστηριζουμε αυτες τις οικογενειες καθως τα εξοδα για την ανατροφη των 3 και ανω παιδιων δεν ειναι ευκολη υποθεση...
Καταθέστε την άποψή σας... Και την ψήφο σας...
γιατί ρε μάγκα............αυτός που έχει 2 παιδιά δεν αφήνει την οικογένειά του?τι αφήνει? μπουρδέλο?όλοι κοιτάνε πως θα βολέψουνε τον κώλο τους.