*

Ψηφοφορία

Πώς κρίνετε το να προηγούνται οι 3τεκνοι έναντι των άλλων αναπληρωτών κατά 20%;

Σωστό - Δίκαιο
Λάθος - Άδικο
Δε γνωρίζω - Δεν απαντώ

Αποστολέας Θέμα: Τρίτεκνος; Προηγείσαι !!!  (Αναγνώστηκε 26688 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Απ: Τρίτεκνος; Προηγείσαι !!!
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 03, 2008, 06:49:13 pm »
αχ...........αμάν πια αυτή η σοβαροφάνεια ορισμένων..............  ::)

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:29:22 »

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 03, 2008, 10:34:33 pm »
???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ. ΠΟΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ; ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΖΗΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 03, 2008, 11:07:44 pm από EVA »

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 03, 2008, 11:15:43 pm »
ρε παιδια,συγνωμη αλλα το θεωρειτε λογικό όταν δε μας βολευει κατι να τα βαζουμε με την αλλη ομαδα;ποσοι απο σας που ειστε εναντιον, αν ησασταν τριτεκνοι θα λεγατε τα ίδια; γιατί όταν εχεις μια αποψη πρεπει να την εχεις είτε σε συμφερει  ειτε όχι σωστα; προσωπικα βαρεθηκα να ακουω κατηγοριες του ενος για τον αλλο, όταν ανήκουμε στην μη ευνοημενη ομαδα.γιατι πρεπει να ειμαστε πιο ευχαριστημενοι οταν δεν υπαρχει καμια μεριμνα για κανεναν; μ αυτη τη λογικη ακομα και οταν μας κατηγορουν οτι περνουμε πολλα λεφτα για τις ωρες που δουλευουμε θα πρεπει να συμφωνησουμε με τους αλλου εφοσον αυτοι περνουν 700 ευρο. ξερουμε ομως οτι δεν γνωριζουν ουτε τον κοπο μας ουτε τις δυσκολιες μας και μας ενοχλει οταν το λενε.

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 03, 2008, 11:27:20 pm »
ρε παιδια,συγνωμη αλλα το θεωρειτε λογικό όταν δε μας βολευει κατι να τα βαζουμε με την αλλη ομαδα;ποσοι απο σας που ειστε εναντιον, αν ησασταν τριτεκνοι θα λεγατε τα ίδια; γιατί όταν εχεις μια αποψη πρεπει να την εχεις είτε σε συμφερει  ειτε όχι σωστα; προσωπικα βαρεθηκα να ακουω κατηγοριες του ενος για τον αλλο, όταν ανήκουμε στην μη ευνοημενη ομαδα.γιατι πρεπει να ειμαστε πιο ευχαριστημενοι οταν δεν υπαρχει καμια μεριμνα για κανεναν; μ αυτη τη λογικη ακομα και οταν μας κατηγορουν οτι περνουμε πολλα λεφτα για τις ωρες που δουλευουμε θα πρεπει να συμφωνησουμε με τους αλλου εφοσον αυτοι περνουν 700 ευρο. ξερουμε ομως οτι δεν γνωριζουν ουτε τον κοπο μας ουτε τις δυσκολιες μας και μας ενοχλει οταν το λενε.
Κανεις δεν κατηγορει τους τριτεκνους!Τους προσφερεται μια διευκολυνση και αυτοι την αρπαζουν!Καλα κανουν!Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε με τις εκαστοτε ρυθμισεις και τα κακως κειμενα, κατα την αποψη μου.Τη γνωμη μας διατυπωνουμε και τιποτα αλλο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:29:22 »

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 04, 2008, 11:41:50 am »
δε νομιζω ότι ειναι απλα η γνωμη αλλα υπαρχει μια αντιπαλοτητα.αντι να αλλαξει κατι και να παρουν πολυ κοσμο στα σχολεια θα φαγωθουν οι εκπαιδευτικοι μεταξύ τους γιατι ο α να εχει περισσοτερα δικαιωματα απο τον β κτλ.υπαρχουν καποιες ομαδες που πρεπει το κρατος να τις ενισχυσει. οπως επισης και πολλες αλλες που ακομα δεν το κανει. ξεχασατε τι γινοταν στην αρχη του ασεπ με τους αναπλητωτες; φαγωθηκαν οι εκπαιδευτικοι μεταξύ τους λες και εφταιγε το καθε ατομο ξεχωριστα

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 04, 2008, 02:43:43 pm »
Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να ενισχύονται οικονομικά με ένα γενναίο χρηματικό ποσό για κάθε παιδάκι,όλοι οι γονείς, ανεξάρτητα από το πόσα παιδιά υπάρχουν στην οικογένεια. Καλό επίσης θα ήταν να χρηματοδοτεί το κράτος και τις εξωσωματικές, για όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν ενα μωρό. Ετσι θα λυνόταν το δημογραφικο, νομίζω. Πάντως να λέμε να είναι καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου και ας μην τρωγόμαστε τόσο πολύ για μια θέση. Έχει ο θεός για όλους... Παρεμπιπτόντως, δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή των τρίτεκνων.

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 04, 2008, 03:15:09 pm »
δε νομιζω ότι ειναι απλα η γνωμη αλλα υπαρχει μια αντιπαλοτητα.αντι να αλλαξει κατι και να παρουν πολυ κοσμο στα σχολεια θα φαγωθουν οι εκπαιδευτικοι μεταξύ τους γιατι ο α να εχει περισσοτερα δικαιωματα απο τον β κτλ.υπαρχουν καποιες ομαδες που πρεπει το κρατος να τις ενισχυσει. οπως επισης και πολλες αλλες που ακομα δεν το κανει. ξεχασατε τι γινοταν στην αρχη του ασεπ με τους αναπλητωτες; φαγωθηκαν οι εκπαιδευτικοι μεταξύ τους λες και εφταιγε το καθε ατομο ξεχωριστα

Συμφωνώ με τα παραπάνω. Αντί να φωνάξουμε με την ψήφο μας για το ότι η κάθε κυβέρνηση δε βοηθά και δεν έχει πρόγραμμα για την οικογένεια, όταν κάτι πάει να συμβεί τα βάζουμε με αυτούς που ωφελούνται.
Εγώ προσωπικά διάβασα και πέρασα ασεπ ( είχα όμως 2 παιδιά τότε) και δε θα πήγαινα ποτέ αναπληρώτρια και ας προηγούμαι, για τον απλό λόγο: γιατί ν' αποχωριστώ τα παιδιά μου που με τόση αγάπη έκανα, για μερικά (αβέβαια ) ευρώ, που τα μισά θα τα δώσω σε ξένους για να μου κρατήσουν τα παιδιά και να έρχομαι κουρασμένη και να μη τα χαίρομαι; και να έχω συνέχεια το άγχος για το τι θα μου συμβεί; Έτσι προτίμησα να μείνω σπίτι και να στερηθώ πάρα πολλά (μα πάρα πολλά), αλλά να χαρώ τα παιδιά μου όσο είναι μικρά. Κατά τη γνώμη μου αυτοί που κάνουν πολλά παιδιά (και ξέρω αρκετούς με 5 και 6) έχουν πολλά κότσια και πολλοί από αυτούς αξίζουν και έχουν να προσφέρουν στην εκπαίδευση. Πως όμως να περάσουν σε έναν διαγωνισμό; Πώς να διαβάσει ο έχων 4 παιδιά; Πρακτικά δε γίνεται να διορίζονται μέσω διαγωνισμού... 
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος missathens

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 04, 2008, 03:16:28 pm »
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό που ενοχλεί τους περισσότερους και διαμαρτύρονται δεν είναι ότι πριμοδοτούνται οι τρίτεκνοι, αλλά ότι πριμοδοτούνται μόνο αυτοί. Θα μπορούσαν πχ να παίρνουν παραπάνω μόρια για το κάθε παιδί και να μην αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία. Όπως επίσης, πολύ βασικό κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να προστίθενται μόρια για κάθε έτος από το πτυχίο, για μεταπτυχιακά και ίσως για κάτι άλλο που τώρα μου διαφεύγει... Και τέλος θα αναφέρω ότι γνωρίζω δύο περιπτώσεις συναδέλφων που λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπόρεσαν να κάνουν παιδιά και άρα έχουν "καταδικαστεί" από το ΥΠΕΠΘ γιατί είναι άτεκνοι.

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 04, 2008, 03:38:32 pm »
Σωστά πρέπει να πριμοδοτούνται όλα τα παιδιά και η οικογένεια. Φαντάζομαι ότι οι τρίτεκνοι είναι ξεχωριστή ομάδα γιατί οι δίτεκνοι κάνοντας ένα παιδί ακόμη αφήνουν στο πόδι τους έναν περισσότερο και έτσι συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας (που ενώ δεν ακούγεται ιδιαίτερα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα). Είναι κάτι που ήδη εφαρμόστηκε στη Γαλλία και οι δικοί μας προσπαθουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα με την γνωστή προχειρότητα και αποσπασματικά. Δίνουν υποτίθεται κίνητρα στους διτέκνους... Αυτοί που είναι άτεκνοι και το θέλουν μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά και να έχουν όλα τ' αντίστοιχα με τους φυσικούς γονείς (εμένα που έχω δικά μου παιδιά δε μου επιτρέπεται, όσο και να θέλω να υιοθετήσω).
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος Da_Kancho

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • "Στην Ελλάδα είμαστε, τώρα το διαπιστώσατε;"
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 04, 2008, 04:09:51 pm »
Πλάκα έχει το γεγονός ότι μια θέση στο Δημόσιο, στο Ελλαδιστάν, αντιμετωπίζεται σαν μέσο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, και όχι σαν θέση ευθύνης για παροχή ποιοτικής υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο.

-Έπαθε ο πατέρας σου εργατικό ατύχημα; Δεν πειράζει, θα σε διορίσουμε στο Δημόσιο.
-Έκανες πολλά παιδιά; μην ανησυχείς θα σε διορίσουμε στο Δημόσιο.
-Είσαι άρρωστος; Όλα καλά, θα σε διορίσουμε στο Δημόσιο.
(κτλ κτλ κτλ)

-Και τι θα κάνω εκεί;

-Τίποτα, θα κάθεσαι, αν θες κάνε και τον Καθηγητή, έχει καλύτερο ωράριο και πολλές "καταλήψεις".

Με βάση τα παραπάνω, και ενόψει του φαινομένου Σαντορίνης, λέω να διορίζονται στο Δημόσιο και όσοι έχουν σκυλί (δικό τους ή της συζύγου) που γαβγίζει πολύ, ώστε να είναι πιο ήρεμοι, προς αποφυγή κοινωνικών αναταραχών.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2008, 04:11:27 pm από Da_Kancho »
Μην πειράζετε το μυγάκι, έχει διοριστεί Μόνιμο σε Οργανική θέση.

Αποσυνδεδεμένος alice cooper

• Πλήρες μέλος
  • Ωραία που ναι η ζωή!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 04, 2008, 07:50:13 pm »
ήρεμα παιδιά, στο τέλος θα σκοτωθούμε... ;D

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 04, 2008, 08:03:23 pm »
εμείς εδώ τρωγόμαστε με πολύτεκνους, τρίτεκνους, ν-τεκνους....και κάπου αλλού εκτελούν παιδιά! Ναι, καλά ακούσατε...για κάντε έναν κόπο να μπείτε στο www.stopthechildrenexecutions.com...εγώ όχι μόνο μπήκα αλλά έβαλα και τη τζίφρα μου φαρδιά πλατιά στο κείμενο διαμαρτυρίας.  Ας δούμε λίγο και πέρ απ' τις παρωπίδες που μας έχουν αναγκάσει να έχουμε...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 04, 2008, 08:04:57 pm »
να διορθώσω το site  www.stopchildexecutions.com

Αποσυνδεδεμένος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02 Κοιτάω πάντα μπροστά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 04, 2008, 11:09:02 pm »
Όσοι είναι μεγαλύτεροι θα καταλάβουν πώς το σκέφτομαι:εγώ πήρα πτυχίο το 1990 κι ακόμα παλεύω....Αυτό που πιστεύω μετά από τόσα που έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια, είναι ότι η εκάστοτε ηγεσία του υπεπθ, άσχετα εννοείται από κόμματα, μεθοδευμένα, προσπάθησε και πέτυχε τη διάσπαση του κλάδου μας, σε όσο μικρότερα κομματάκια γινόταν. Έτσι τα συμφέροντα του ενός δεν ταυτίζονται με του άλλου, άρα δεν υπάρχουν γενικευμένες αντιδράσεις.Αυτή, αγαπητοί μου συνάδελφοι, είναι η μεγάλη επιτυχία του υπεπθ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)