0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια σας εχουν βγαλει απο τον πίνακα διοριστεων?
catwoman2, ποιον πίνακα διοριστέων εννοείς;
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 12:11:53 pmπαιδια σας εχουν βγαλει απο τον πίνακα διοριστεων? Παράθεση από: Animus στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 12:46:34 pmcatwoman2, ποιον πίνακα διοριστέων εννοείς;Αυτόν μάλλον : http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_08/index.htmlΠάντως εκεί μας έχουν ακόμα.
η όλη ιστορία γίνεται για να γλιτώσουν την μισθοδοσία του μήνα σεπτεμβρίου.η καθυστέρηση αυτή δεν έχει βάση ούτως ή άλλως δεν είμαστε έξτρα διορισμοί.όλα αυτή η καθυστέρηση είναι παράνομη.δηλαδή αν είχα παιδιά και ήθελα να τα πάρω μαζί μου τι θα κανα? τα λεφτά που χάνω λόγω υποχρεωτικής παραίτησης από την δουλειά μου ποιος θα μου τα δώσει? το ότι θα πληρωθούμε μετά από κανα δίμηνο ποιος το λογαριάζει? δεν είναι καλωσόρισμα αυτό απέναντι σε εκπαιδευτικούς. ούτε και η υποχρεωτική ΠΔΣ για συμπλήρωση ωραρίου είναι κάτι που θα πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.αλλά για όλα αυτά και πολλά άλλα που έπονται θα υπάρξουν απαντήσεις από όλους τους εκπαιδευτικούς.αν θέλουν να μετατρέψουν όλους τους εργαζόμενους σε φτωχά σκλαβάκια αυτό δεν θα περάσει.