0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη καποιοι διορισταιοι του ασεπ διοριστηκαν τελικα μεσω ενιαιου θα διοριστουν οι αμεσως επομενοι επιτυγχοντες ?
για τους Φιλολόγους δεν καλύφθηκαν οι Λειψοί!
Παράθεση από: GEMINI 3 στις Αύγουστος 03, 2008, 11:47:56 μμγια τους Φιλολόγους δεν καλύφθηκαν οι Λειψοί!Ούτε και στους Μαθηματικούς.Επίσης παρέμειναν κενά σε Λέρο - Σύμη - Τήλο.
Παράθεση από: peri2005 στις Αύγουστος 03, 2008, 11:51:48 μμΠαράθεση από: GEMINI 3 στις Αύγουστος 03, 2008, 11:47:56 μμγια τους Φιλολόγους δεν καλύφθηκαν οι Λειψοί!Ούτε και στους Μαθηματικούς.Επίσης παρέμειναν κενά σε Λέρο - Σύμη - Τήλο.Ούτε στους Μηχανολόγους καλύφθηκαν. Έχουμε κενά στη Χίο, Ρόδο, Αργολίδα και σε 4 δυσπρόσιτα!
Πως ξέρεις που υπάρχουν κενά? Κάλεσε 10 άτομα να κάνουν τα χαρτιά τους για 6 περιοχές.
Σήμερα τηλεφώνησα σε Υπουργείο και μου είπαν ότι οι συμπληρωματικοί θα αργήσουν λίγο, διότι θα πρέπει ο ΑΣΕΠ να βγαλει νέο Φεκ διορισμούΤο υπολογίζουν για τέλος Αυγούστου, με αρχές Σεπτέμβρη.Μάλιστα μου είπαν να μην περιμενουμε να κανουμε επιμορφωση φετος, διοτι θα ειμαστε οι τελευταιοι των τελευταιων...Κι εγω που πιστευα ότι φέτος θα το δρομολογούσαν και αυτό νωρίτερα, όπως όλα τα υπόλλοιπα....
ρώτησα για τους συμπληρωματικούς διορισμούς. Δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Πρέπει να τελειώσουν με όλα τα θέματα των διορισμών(πολύτεκνοι κλπ). Μου είπαν πως δεν αποκλείεται να κλιθούν πρώτα οι αναπληρωτές και μετά να γίνουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί.