0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!!και για ΠΕ06 τέλος της εβδομάδας... Κουράγιο φτάσαμε στο τέλος!!!
Κοn δεν το διευκρίνησα σήμερα γιατί την προηγούμενη εβδομάδα που επικοινώνησα μου είπαν πρώτα οι νηπιαγωγοί που είναι οι πολλοί και μετά όλοι οι άλλοι. Ήταν σα δεδομένο δηλαδή ότι θα βγουν όλοι μαζί..τώρα πάλι τι να σου πω θα το ξαναρωτήσω αύριο /γιατί σίγουρα θα ξαναπάρω μην τυχόν μας δώσουνε και μας μια μέρα για αιτήσεις και τρέχουμε πανικόβλητοι/ και i'll get back to you. Το παρακολουθώ πάντως και θα ενημερώσω.
To τμημα διορισμών ΠΕΟ2 που πήρα εγώ λέει ότι έχει στείλει το έγγραφο, το ΑΣΕΠ δεν έχει λάβει επίσημο έγγραφο. ΤΙ ΣΥΜ
Παράθεση από: jvar στις Αυγούστου 26, 2008, 01:09:29 pmΠαράθεση από: magmion στις Αυγούστου 26, 2008, 10:53:19 amΚαλημέρα!!και για ΠΕ06 τέλος της εβδομάδας... Κουράγιο φτάσαμε στο τέλος!!!σε ποιο νουμερο πηρες; [2103443084]οντως πηρα τηλ στο νουμερο αυτο και μου ειπαν οντως οτι αυτες τις ημερες θα βγει η εγκυκλιος για ολη τη δβαθμια.μαλιστα οταν τη ρωτησα για συμπληρωματικους μου ειπε οτι δεν θα βγουν σημερα παρτε τηλ αυριο .
Παράθεση από: magmion στις Αυγούστου 26, 2008, 10:53:19 amΚαλημέρα!!και για ΠΕ06 τέλος της εβδομάδας... Κουράγιο φτάσαμε στο τέλος!!!σε ποιο νουμερο πηρες; [2103443084]
παιδιά, σε ποιο τηλέφωνο πήρατε να πάρουμε κι εμείς?