*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές πότε???????????????  (Αναγνώστηκε 7292 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αναπληρωτές πότε???????????????
« στις: Αυγούστου 03, 2008, 10:37:28 pm »
Καλησπέρα σε όλους!Γνωρίζει κανείς πότε θα αρχίσουν οι διορισμοί των αναπληρωρών?Πότε θα βγει η Α` Φάση?Πρέπει όσοι διοριστούμε αναπληρωτές να παρακολουθήσουμε επιμορφωτικά σεμινάρια?Κάτι τέτοιο διαβασα στην Αlfavita!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αναπληρωτές πότε???????????????
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:41 »

Αποσυνδεδεμένος papaki24

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 04, 2008, 01:34:57 pm »
 Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε από το ΥΠΕΠΘ στην alfavita.gr η διαδικασία και ο χρόνος προσλήψεων αναπληρωτών και διορισμών μονίμων εκπαιδευτικών είναι :

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ

Οι προσλήψεις των πρώτων αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης φέτος θα γίνουν στο διάστημα 20 - 22 Αυγούστου και η παρουσίαση των αναπληρωτών την 1η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου (από 2/9 μέχρι 9/9) οι αναπληρωτές θα έχουν περάσει για μία εβδομάδα από τα περιφερειακά επιμορφωτικά κέντρα.

Από 1/9 μέχρι 5/9 θα γίνει επικαιροποίηση των λειτουργικών κενών, διά των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσουν νέες προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων.

Φοβάμαι για όλα αυτά που
θα γίνουν για μένα...χωρίς εμένα!!!

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 17, 2008, 07:59:24 pm »
Ισχύουν ακόμη οι ημερομηνίες που έδωσε ο-η papaki24; δηλ 20-22 Αυγούστου;
Έχει κάποιος πιο πρόσφατη ενημέρωση από το υπουργείο;
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος ioannape60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 18, 2008, 11:39:07 am »
Καλημέρα!Σήμερα από ότι διάβασα στην alfavita ανακοινώθηκε ότι η Α φάση θα βγει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου...Εγώ έχω θέση 1126 στον ενιαίο πίνακα...μήπως μπορεί κανείς να μου πει αν θα με έχουν καλέσει μέχρι τον Οκτώβρη?Σύμφωνα με τα περσυνά δεδομένα η θέση μου καλέστηκε αρχες του ίδιου μήνα..Φέτος όμως θα είναι καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα σχετικά με την επιλογή?..Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί τώρα δουλεύω σε άσχετη δουλειά και δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ψάξω για κάποιο παιδικό σταθμό...για πόσο όμως??
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:41 »

Αποσυνδεδεμένος joe

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 18, 2008, 11:43:02 am »
ιωαννα εγω περσι ειχα θεση 1172 κ με καλεσαν αρχες νοεμβρη.εγω περιμενοντας να με παρουν αναπληρωτρια δουλεψα κ σε ενα παιδικο σταθμο κ πληρωθηκα για 2 μηνες , δεν ηταν κ ασχημα! ρε παιδια δεν εχουμε κανενα τηλ να παρουμε να ρωτησουμε ποτε αναμενεται να βγει η α φαση ;;;;

Αποσυνδεδεμένος ioannape60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 18, 2008, 12:04:31 pm »
Μακάρι να με έχουν καλέσει μέχρι τότε για να ξέρω τι να κάνω..Πάντως και τηλέφωνο να παίρναμε μην νομίζεις ότι θα μας έδιναν κάποια οριστική απάντηση γι΄αυτό!! :-X
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος mona

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 18, 2008, 01:51:16 pm »
Στο ΥΠΕΠΘ μιλάνε για 1500 αναπληρωτές περίπου και φέτος.Ioannap λογικά το πολύ μέχρι αρχές Νοέμβρη θα σε πάρουν,αν όχι λίγο νωρίτερα αφού το υπουργείο έχει μέχρι στιγμής έχει τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έθεσε εξαρχής.Οπότε βλέποντας και κάνοντας.... :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 18, 2008, 02:15:57 pm »
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8816a.php

Συμπληρωματικοί διορισμοί από τους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2006: Πότε, πόσοι, ποιες ειδικότητες

Το ΥΠΕΠΘ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσουν συμπληρωματικοί διορισμοί για τις θέσεις των εκπαιδευτικών που απέμειναν κενές από τους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2006 για την κάλυψη του ποσοστού 60%.

Περίπου 380 έως 400 εκπαιδευτικοί θα διοριστούν συμπληρωματικά (επιτυχόντες του τελευταίου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ). Αυτή η ενημέρωση έγινε από τη Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού του ΥΠΕΠΘ. Στους συμπληρωματικούς διορισμούς η ειδικότητα με τους περισσότερους υπό διορισμό είναι οι Νηπιαγωγοί ενώ η μικρότερη ειδικότητα είναι οι Φιλόλογοι. Σύμφωνα με το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΕΠΘ έχει ήδη  σταλεί στο ΑΣΕΠ ο κατάλογος με τους υπό διορισμό εκπαιδευτικούς και αναμένεται μέσα στον Αύγουστο πιθανότατα την τελευταία εβδομάδα το ΥΠΕΠΘ αφού πάρει την έγκριση από το ΑΣΕΠ να ανακοινώσει τα ονόματα των εκπαιδευτικών που διορίζονται.

Η alfavita.gr παρακολουθεί από κοντά το ζήτημα και θα ενημερώσει έγκαιρα με ανακοίνωσή της.

Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου οι προσλήψεις των πρώτων αναπληρωτών

Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε από το ΥΠΕΠΘ κατόπιν ερωτήματος της alfavita.gr οι προσλήψεις της πρώτης "φουρνιάς" αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 20, 2008, 09:51:46 pm »
Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε από το ΥΠΕΠΘ στην alfavita.gr η διαδικασία και ο χρόνος προσλήψεων αναπληρωτών και διορισμών μονίμων εκπαιδευτικών είναι :

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ

Οι προσλήψεις των πρώτων αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης φέτος θα γίνουν στο διάστημα 20 - 22 Αυγούστου και η παρουσίαση των αναπληρωτών την 1η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου (από 2/9 μέχρι 9/9) οι αναπληρωτές θα έχουν περάσει για μία εβδομάδα από τα περιφερειακά επιμορφωτικά κέντρα.

Από 1/9 μέχρι 5/9 θα γίνει επικαιροποίηση των λειτουργικών κενών, διά των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσουν νέες προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων.

Έχω μια απορία!Όταν θα μας καλέσουν όπου να ναι για αναπληρωτές, π.χ. εμένα που θα είμαι λογικά στην γ' φάση, θα μας ειδοποιήσουν τότε για να παρακολουθήσουμε αυτά τα περιφεριακά επιμορφωτικά κέντρα?Έπρεπε μήπως να είχαμε κάνει κάποια αίτηση για αυτό?Με έχει αγχώσει πολύ αυτό το θέμα!Γνωρίζει κανείς?Εγώ αν κληθώ π.χ. τελος Σεπτέμβρη η αρχές Οκτώβρη πότε θα παρακολουθήσω τα Περιφεριακά Επιμορφωτικά Κέντρα?Ποιός θα με ειδοποιήσει?

Αποσυνδεδεμένος antrianna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 21, 2008, 12:14:07 am »
εγώ είχα πάει αναπληρώτρια στη β φάση περυσι, ειχα κληθει 26 Σεπτεμβριου και δεν εκανα επιμορφωτικα. μαλλον μονο οσοι ειναι α φαση κανουν!

Αποσυνδεδεμένος mona

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 21, 2008, 09:44:36 am »
Μόνο στην πρώτη φάση δυστυχώς οι αναπληρωτές παρακολουθούν τα επιμορφωτικά σεμινάρια.Με όσες συναδέλφους αναπληρώτριες μίλησα αυτό μου είπαν.Εξάλλου και το δελτίο τύπου από το υπουργείο μιλά μόνο για την πρώτη φάση αναπληρωτών,τα οποία σεμινάρια αρχίζουν 8 Σεπτέμβρη εώς 12.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος angela

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 24, 2008, 11:19:49 am »
Καλημέρα!! μήπως ξέρετε αν είμαστε στη πρώτη φάση απο πότε λογικά αρχίζουμε??? απο 1η Σεπτέμβρη?

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 24, 2008, 11:48:17 am »
όταν ανακοινωθούν τα ονόματα της α φάσης αναπληρωτών,θα αναφέρει στο τέλος από πότε μέχρι πότε έχουν δικαίωμα να παρουσιαστούν.Το πιο λογικό θα είναι πάντως 1 με 3 Σεπτεμβρίου.

Αποσυνδεδεμένος roialim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 25, 2008, 06:04:40 pm »
ο αριθμός των νηπιαγωγών για τα επόμενα σχολικά έτη 2009-2010 210-2011 μειώθηκε και πάλι....600 στο σύνολο θα διοριστούν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ....
να δούμε τι θα γίνει με τους αναπληρωτές....
άσε τα πράγματα να συμβαίνουν, το καθένα στον καιρό του, και μην προσπαθείς να σπρώξεις το ποτάμι....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182861
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 732
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)