*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3024978 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #1022 στις: Αυγούστου 26, 2011, 02:09:35 am »
δεν ζητάνε ΑΠΥ στα ΙΕΚ προς το παρον?

Πολύ καλά το είπες, προς το παρόν, γιατί αυτό που βγήκε δεν είναι η προκήρυξη αλλά μια εγκύκλιος. Δύσκολα θα αποφευχθούν οι Α.Π.Υ. και στα Ι.Ε.Κ., αφού απ' την απάντηση του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. σε σχετική ένσταση για τα Σ.Δ.Ε. φαίνεται ότι η πολιτική του οργανισμού είναι πλέον συμβάσεις έργου και Α.Π.Υ. για όλους τους εκπαιδευτές και τα στελέχη του.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1023 στις: Αυγούστου 26, 2011, 02:47:18 pm »
ειμαι πολυ περιεργος να δω την νεα εγκυκλιο και φυσικα τα κριτηρια επιλογης των εκπαιδευτων..............λετε να δουμε αλλαγη οπως συνεβει με τα κριτηρια φετος για τα σδε που ηταν διαφορετικα απο τα αντιστοιχα της προηγουμενης χρονιας??????????????

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1024 στις: Αυγούστου 30, 2011, 07:26:57 pm »
βγηκε η προκυρηξη για τα ιεκ του οαεδ

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1025 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:21:01 am »
Αρκετα ΔΙΕΚ έβγαλαν προκήρυξη για τους εκπαιδευτές, αλλα δεν αναφέρει πουθενά κρίτηρια εκπαιδευτών.
Πέρυσι είχε πάρει το μάτι μου στο ΙΕΚ έναν φυλλάδιο-πινακα που έλεγε τις ειδικότητες που μπορούσαν να τους ανατεθεί ένα μάθημα....
Το ψάχνω γιατι έχω ένα θεματάκι με το διευθυντή ενός ΙΕΚ στα μέρη μου που διαφωνούσαμε για το αν η ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι μάθημα 1ης ανάθεσης πληροφορικάριων ή ραδιοηελεκτρολόγων
Ξέρει κανείς τίποτα (για το φυλλάδιο εννοω...  αλλά και για τα κριτήρια);;;
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος dpa2006

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 12:35:35 pm »
η ηλεκτρολογία είναι πρώτη ανάθεση σε Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και ίσως Φυσικούς Ραδιοηλεκτρολόγους,καθώς και Ηλεκτρολόγους ΤΕΙ.
αναφέρεσαι αν κατάλαβα καλά για μάθημα Ηλεκτροτεχνίας σε τεχνικές ειδικότητες.
από όσο γνωρίζω τα προγράμματα σπουδών των (περισσοτέρων) τμημάτων πληροφορικής δεν περιλαμβάνουν μαθηματα ηλεκτροτεχνίας ή ηλεκτρικών κυκλωματων.
για τις αναθέσεις δες τους συνδέσμους:
http://www.didefth.gr/mathimata/?p=155
http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/wrario-anatheseis/1449-fek-1456-2011-anatheseis-mathimata-epas.html
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=41480
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 12:38:03 pm από dpa2006 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1027 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:45:48 pm »
Αρκετα ΔΙΕΚ έβγαλαν προκήρυξη για τους εκπαιδευτές, αλλα δεν αναφέρει πουθενά κρίτηρια εκπαιδευτών.
Πέρυσι είχε πάρει το μάτι μου στο ΙΕΚ έναν φυλλάδιο-πινακα που έλεγε τις ειδικότητες που μπορούσαν να τους ανατεθεί ένα μάθημα....
Το ψάχνω γιατι έχω ένα θεματάκι με το διευθυντή ενός ΙΕΚ στα μέρη μου που διαφωνούσαμε για το αν η ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι μάθημα 1ης ανάθεσης πληροφορικάριων ή ραδιοηελεκτρολόγων
δεν υπαρχουν κριτηρια. οτι θελουν κανουν

Αποσυνδεδεμένος MortalMan

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 02:04:08 pm »
Ξέρει κανείς αν επιλεγεί ένας εκπαιδευόμενος,μέχρι πότε μπορεί να πάρει το πτυχίο;
Ξέρω ότι είναι 2 χρόνια( 4 εξάμηνα) αλλά αν υπάρξουν τίποτα δυσκολίες ενδιάμεσα,μπορεί να απουσιάσει π.χ ένα εξάμηνο;

Αποσυνδεδεμένος εμπειρος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1029 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 02:28:41 pm »
μπορει να απουσιασει αλλα θα πρεπει στο μελλον να βρει αναλογο εξαμηνο στο ιδιο ιεκ ή και σε άλλο

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 02:53:14 pm »

Ναι συνάδελφοι, τα έχω δει από μέσα. Ακόμα και το ΙΔΕΚΕ, που υποτίθεται ότι κάνει αυστηρότερο έλεγχο, παίρνει τηλ τους διευθυντές και τους ζητάει να βολέψουν γνωστούς. Σάπιο σύστημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο οι πρώτοι των πρώτων έχουν ελπίδα να μην αδικηθούν. Τα υπόλοιπα μαγειρεύονται. Δεν αποκλείεται, βέβαια, αυτό να μην ισχύει παντού.... ανάλογα τον διευθυντή!

Αποσυνδεδεμένος εμπειρος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 03:14:12 pm »
φιλε μου αφου λεει ηλεκτρολογια το κανει ηλεκτρολογος μηχανικος η απλα ηλεκτρολογος τει με αναλογη εμπειρια.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1032 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 04:41:47 pm »
Ναι συνάδελφοι, τα έχω δει από μέσα. Ακόμα και το ΙΔΕΚΕ, που υποτίθεται ότι κάνει αυστηρότερο έλεγχο, παίρνει τηλ τους διευθυντές και τους ζητάει να βολέψουν γνωστούς. Σάπιο σύστημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο οι πρώτοι των πρώτων έχουν ελπίδα να μην αδικηθούν. Τα υπόλοιπα μαγειρεύονται. Δεν αποκλείεται, βέβαια, αυτό να μην ισχύει παντού.... ανάλογα τον διευθυντή!
εγω ημουν πρωτος στη λιστα περυσι και πηραν τον 14ο............... >:( >:( >:( >:(και το κυνηγησα και μου εκλεισαν το στομα δινοντας μου τρεις ωρες :-[ :-[ :-[ :-[αυτη ειναι η ελλαδα :'(

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:14:15 pm »
Ναι, βρίσκουν αυτοί τρόπους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Ο κάθε διευθυντής έχει τους πελάτες του και τους κουβαλάει μαζί του όπου πάει.
Κι έτσι, άλλοι (που δεν αξίζουν μία, αλλά έχουν μπαμπά τον κολλητό του διευθυντή πχ) έχουν 10 ώρες και άλλοι (με διδακτορικά) 1 και 2...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1034 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:18:43 pm »
Ναι, βρίσκουν αυτοί τρόπους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Ο κάθε διευθυντής έχει τους πελάτες του και τους κουβαλάει μαζί του όπου πάει.
Κι έτσι, άλλοι (που δεν αξίζουν μία, αλλά έχουν μπαμπά τον κολλητό του διευθυντή πχ) έχουν 10 ώρες και άλλοι (με διδακτορικά) 1 και 2...
εγω με δυο μεταπτυχιακα και μου εβγαλαν την ψυχη για να μου δωσουν 3 ωρες >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:22:15 pm »
Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να έγινε φέτος που πληρωθήκατε, και να μη στα χρωστάνε ακόμα!!!
Πάντως, θυμάμαι σε ένα ΙΕΚ που δούλευα συνέβαινε το εξής: Ο διευθυντής είχε έναν κολλητό, ο οποίο είχε ένα γιο που τέλειωσε
Τεχνικό Λύκειο, κάποια ειδικότητα Πληροφορικής. Ε, τον δήλωνε ότι μπαίνει σε εργαστήριο και κάνει μάθημα, (πολλές ώρες, όχι 2 και 3) και τον είχε να μας φτιάχνει τα συστήματα όταν είχαμε πρόβλημα.
Και μέχρι εδώ καλά, αλλά έλα που ο τύπος ήταν συνήθως άφαντος, ερχόταν μία φορά το μήνα και βιαστικός και όλο γκρίνιαζε για το πότε θα πληρωθεί!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)