0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ζητάνε ΑΠΥ στα ΙΕΚ προς το παρον?
Αρκετα ΔΙΕΚ έβγαλαν προκήρυξη για τους εκπαιδευτές, αλλα δεν αναφέρει πουθενά κρίτηρια εκπαιδευτών. Πέρυσι είχε πάρει το μάτι μου στο ΙΕΚ έναν φυλλάδιο-πινακα που έλεγε τις ειδικότητες που μπορούσαν να τους ανατεθεί ένα μάθημα.... Το ψάχνω γιατι έχω ένα θεματάκι με το διευθυντή ενός ΙΕΚ στα μέρη μου που διαφωνούσαμε για το αν η ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι μάθημα 1ης ανάθεσης πληροφορικάριων ή ραδιοηελεκτρολόγων Ξέρει κανείς τίποτα (για το φυλλάδιο εννοω... αλλά και για τα κριτήρια);;;
Παράθεση από: charm_quark στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:21:01 amΑρκετα ΔΙΕΚ έβγαλαν προκήρυξη για τους εκπαιδευτές, αλλα δεν αναφέρει πουθενά κρίτηρια εκπαιδευτών. Πέρυσι είχε πάρει το μάτι μου στο ΙΕΚ έναν φυλλάδιο-πινακα που έλεγε τις ειδικότητες που μπορούσαν να τους ανατεθεί ένα μάθημα.... Το ψάχνω γιατι έχω ένα θεματάκι με το διευθυντή ενός ΙΕΚ στα μέρη μου που διαφωνούσαμε για το αν η ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι μάθημα 1ης ανάθεσης πληροφορικάριων ή ραδιοηελεκτρολόγων Ξέρει κανείς τίποτα (για το φυλλάδιο εννοω... αλλά και για τα κριτήρια);;;δεν υπαρχουν κριτηρια. οτι θελουν κανουν
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:45:48 pmΠαράθεση από: charm_quark στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:21:01 amΑρκετα ΔΙΕΚ έβγαλαν προκήρυξη για τους εκπαιδευτές, αλλα δεν αναφέρει πουθενά κρίτηρια εκπαιδευτών. Πέρυσι είχε πάρει το μάτι μου στο ΙΕΚ έναν φυλλάδιο-πινακα που έλεγε τις ειδικότητες που μπορούσαν να τους ανατεθεί ένα μάθημα.... Το ψάχνω γιατι έχω ένα θεματάκι με το διευθυντή ενός ΙΕΚ στα μέρη μου που διαφωνούσαμε για το αν η ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι μάθημα 1ης ανάθεσης πληροφορικάριων ή ραδιοηελεκτρολόγων Ξέρει κανείς τίποτα (για το φυλλάδιο εννοω... αλλά και για τα κριτήρια);;;δεν υπαρχουν κριτηρια. οτι θελουν κανουνΝαι συνάδελφοι, τα έχω δει από μέσα. Ακόμα και το ΙΔΕΚΕ, που υποτίθεται ότι κάνει αυστηρότερο έλεγχο, παίρνει τηλ τους διευθυντές και τους ζητάει να βολέψουν γνωστούς. Σάπιο σύστημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο οι πρώτοι των πρώτων έχουν ελπίδα να μην αδικηθούν. Τα υπόλοιπα μαγειρεύονται. Δεν αποκλείεται, βέβαια, αυτό να μην ισχύει παντού.... ανάλογα τον διευθυντή!
Ναι, βρίσκουν αυτοί τρόπους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Ο κάθε διευθυντής έχει τους πελάτες του και τους κουβαλάει μαζί του όπου πάει. Κι έτσι, άλλοι (που δεν αξίζουν μία, αλλά έχουν μπαμπά τον κολλητό του διευθυντή πχ) έχουν 10 ώρες και άλλοι (με διδακτορικά) 1 και 2...