0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα οι της Σιβιτανιδείου δεν θεωρούνται εκπαιδευτές, όπως στα ΙΕΚ. Η Σιβιτανίδειος είναι ΤΕΕ και όσοι διδάσκουν σ' αυτήν έχουν το ίδιο στάτους με τους καθηγητές των υπόλοιπων ΤΕΕ. Θεωρούνται, δηλαδή, "κανονικοί" καθηγητές.
Μήπως θα σου ήταν εύκολο να μου ορίσεις τί είναι εκπαιδευτής και τι εκπαιδευτικός? (ποια είναι η διαφορά τους δηλαδή), γιατί όπως μας τα λες... τα ράσα κάνουν τον παπά...
Ioanna89 με εκπλήσσει το γεγονός ότι είσαι "παντού και πάντα" (πως το κάνεις αυτό?).
Παράθεση από: heren στις Σεπτεμβρίου 30, 2007, 11:19:39 amΠαράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 30, 2007, 10:16:19 amδιαφωνω σε αυτο που λες . Σε τετοιες περιπτωσεις θα επρεπε να προηγουνται οι αδιοριστοι και οχι να εχουν δικαιωμα οι μονιμοι να κανουν αιτηση. Αυτοι εχουν ήδη μια θεση δεν εχουν αναγκη να δουλέψουν περισσότερο. Οι ανεργοι πρεπει να δουλέψουν. Ωστοσο αφου το ΥΠΕΠΘ τους δινει το διακαιωμα καλα κανουν και το εξασκουν. ΔΕν φταινε ως ενα βαθμο.η μοριοδοτηση στα ΙΕΚ υπολογιζεται απο το βασικο τιτλο σπουδων, μεταπτυχιακο, διδακτορικο, παιδαγωγικο, εργασιακη εμπειρια σε συναφη ειδικοτητα, διδακτικη εμπειρια και ΟΧΙ απο την ανεργιαπ.χ. αν καποιος δικηγορος με διδακτορικο επιλεξει το μαθημα Δικαιο απο την ειδικοτητα Φοροτεχνικου προηγειται του Οικονομιλογου ή του λογιστη που δεν εχει διδακτορικοΗ επιλογη γινεται με βαση το μαθημα!Με αυτον τον τροπο μπαινουν στην ταξη πιο εξειδικευμενοι εκπαιδευτεςΦυσικα υπαρχει και το εξης φαινομενο: Οσον αφορα το μαθημα των Αγγλικων (που υπαρχει σε ολες τις ειδικοτητες)αν στο ΙΕΚ δεν κανει κανεις αιτηση με πτυχιο Αγγλικης φιλολογιας για τη σωστη λειτουργια του ΙΕΚ(το μαθημα πρεπει να διεξαχθει ) επιλεγεται καποιος που εχει πιστοποιητικο- πτυχιο στα Αγγλικα και φυσικα η καταταξη αυτων που εχουν δηλωσει το μαθημα γινεται με βαση το επιπεδο του πτυχιου που εχουν.παρατηρηση: η προκυρηξη καλει εκπαιδευτες και οχι εκπαιδευτικους επομενως το ΥΠΕΠΘ δεν εχει καμια δουλειαΣοβαρά το λες αυτό τώρα???Όταν το ΥΠΕΠΘ έδωσε το δικαίωμα του τριαντάμηνου απεριόριστα, έχεις ιδέα πόσοι εκπαιδευτές "χωθήκαν" μέσα (νομιμότατα, με δόξα και τιμή) και τώρα το παίζουν εκπαιδευτικοί???Το ΥΠΕΠΘ είναι που δεν έχει δουλειά???Ρε μπας και νομίζετε ότι έχουμε κατέβει από καμμιά Ουγγρική στέπα?
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 30, 2007, 10:16:19 amδιαφωνω σε αυτο που λες . Σε τετοιες περιπτωσεις θα επρεπε να προηγουνται οι αδιοριστοι και οχι να εχουν δικαιωμα οι μονιμοι να κανουν αιτηση. Αυτοι εχουν ήδη μια θεση δεν εχουν αναγκη να δουλέψουν περισσότερο. Οι ανεργοι πρεπει να δουλέψουν. Ωστοσο αφου το ΥΠΕΠΘ τους δινει το διακαιωμα καλα κανουν και το εξασκουν. ΔΕν φταινε ως ενα βαθμο.η μοριοδοτηση στα ΙΕΚ υπολογιζεται απο το βασικο τιτλο σπουδων, μεταπτυχιακο, διδακτορικο, παιδαγωγικο, εργασιακη εμπειρια σε συναφη ειδικοτητα, διδακτικη εμπειρια και ΟΧΙ απο την ανεργιαπ.χ. αν καποιος δικηγορος με διδακτορικο επιλεξει το μαθημα Δικαιο απο την ειδικοτητα Φοροτεχνικου προηγειται του Οικονομιλογου ή του λογιστη που δεν εχει διδακτορικοΗ επιλογη γινεται με βαση το μαθημα!Με αυτον τον τροπο μπαινουν στην ταξη πιο εξειδικευμενοι εκπαιδευτεςΦυσικα υπαρχει και το εξης φαινομενο: Οσον αφορα το μαθημα των Αγγλικων (που υπαρχει σε ολες τις ειδικοτητες)αν στο ΙΕΚ δεν κανει κανεις αιτηση με πτυχιο Αγγλικης φιλολογιας για τη σωστη λειτουργια του ΙΕΚ(το μαθημα πρεπει να διεξαχθει ) επιλεγεται καποιος που εχει πιστοποιητικο- πτυχιο στα Αγγλικα και φυσικα η καταταξη αυτων που εχουν δηλωσει το μαθημα γινεται με βαση το επιπεδο του πτυχιου που εχουν.παρατηρηση: η προκυρηξη καλει εκπαιδευτες και οχι εκπαιδευτικους επομενως το ΥΠΕΠΘ δεν εχει καμια δουλεια
διαφωνω σε αυτο που λες . Σε τετοιες περιπτωσεις θα επρεπε να προηγουνται οι αδιοριστοι και οχι να εχουν δικαιωμα οι μονιμοι να κανουν αιτηση. Αυτοι εχουν ήδη μια θεση δεν εχουν αναγκη να δουλέψουν περισσότερο. Οι ανεργοι πρεπει να δουλέψουν. Ωστοσο αφου το ΥΠΕΠΘ τους δινει το διακαιωμα καλα κανουν και το εξασκουν. ΔΕν φταινε ως ενα βαθμο.