0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στα αλλα προσοντα η μοριοδοτηση γιατι δεν δινει μορια στο πτυχιουχο αγγλικης για γνωση αγγλικης γλωσσας και στον πληροφορικο μορια για γνωση υπολογιστη;μηπως πρεπει να παει ο αγγλικος να παρει το lower και ο πληροφορικος το ecdl;περιμενετε φτανει η ωρα καταργησης των πτυχιων επισημα!
Λοιπον αυτο με τους τριτεκνους/πολυτεκνους θεωρω οτι ειναι πολυ αδικο ειδικα οταν μιλαμε για ατομα που ειναι περιπου 30 ετων κι εχουν αλλα 2 αδερφια που κοντευουν τα 40 κι επειδη μενουν ολοι μαζι στο σπιτι με τους γονεις θεωρουνται τριτεκνοι.Τριτεκνος και πολυτεκνος να θεωρειται ο υποψηφιος που ειναι γονιος με 3 ή παραπανω παιδια.Πηραν καποιοι 7 μορια εξτρα που καθονται και τους ταιζει η μαμα και ο μπαμπας!!!
Πλάκα μας κάνεις; Εχει βουίξει το σύμπαν με όλους τους τυποψήφιους να μην καταλαβαίνουν τι συμπληρώνουν και εσύ μας λες ότι έχουμε ευθύνη γι ασωστή συμπλήρωση της αίτησης όταν αυτήν εσκεμμένα το εκαναν έτσι ώστε να είναι λάθος συμπληρωμένη και ότι είναι αξιοκρατικό το σύστημα;; Ε ΡΕ ΑΣΕΠ που σας χρειάζετε εδώ μέσα σε κάποια άτομα, να δείτε εκεί τι σημαίνει αξιοκρατία!!!!!
Αν συγκρίνετε πάντως την περυσινή μοριοδότηση με την φετινή οι περισσότεροι έχουν 10-30.000 μόρια παραπάνω!!! Δύσκολο να ανέβηκαν τα μόρια όλων τόσο πολύ σε μια χρονιά.Πιστεύω θα ανατραπούν αρκετά οι πίνακες όταν ζητηθούν τα χαρτιά.
Για τον ΑΣΕΠ θα χρειαστεί να βελτιώσεις την ορθογραφία σου και το συντακτικό σου.
Συγνώμη ο τρίτεκνος επισήμως με βάση την νομοθεσία είναι αυτός που έχει στην κατοχή του 3 παιδιά. Αυτοί εννοούν να έχεις 3 αδέρφια; Xa xa xa θα τρελαθώ. Τα άτομα είναι για κρέμασμα στην πλατεία του χωριού μου !!!!!!!!! Εγώ απορώ ακόμα πως τους ανέχεστε. ΄Ένα κείμενο διαμαρτυρίας σε κάποιο site δεν έχω δει. όλη η νοοτροπία βρωμάει σε αυτό το σύστημα. Αυτη τη στιγμή οι υπεύθυνοι γελάνε και χαίρονται που θα χώσουν τους δικούς τους, μιας και το μόρια κατά 99% πλεον θα αλλάζουν πάνω ή κάτω μόλις καταθέτετε τα χαρτιά (υπόψη σε καμία προκήρυξη στα χρονικά της ιστορίας του κράτους δεν έχω ακούσει να γίνεται αυτό). Είχα τύχει σε δημόσιο ΙΕΚ πριν 3 χρόνια να κάνω χαρτιά κανονικά: κατέθετα τα δικαιολογητικά, ο διεθυυντής κομματόσκυλο φουλ δίπλα μου δεν είχε καταλάβει ότι κάποιος εκείνη την ώρα κατέθετε τα χαρτιά στην υπάλληλο. Μπαίνει μέσα ένας άλλος υπαλληλος μονιμάς (εννοείται με αναξιοκρατικές διαδικασίες μονιμοποίησης) και λεει στον διευθυντή: τι θα γίνει με τους ωρομίσθιους ποιους θα πάρουμε; Απάντηση διευθυντή: ε ξέρεις εσύ τώρα, έχουμε ήδη τα άτομα !!!!!!!!!!!!! (εν μ΄'εσω διαδικασίας κατάθεσης δικαιολογητικων παρακαλώ).Για αυτο σας λέω κρέμασμα σε μια πλατεία, όπως τα παλιά καλά χρόνια...