0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σκεφτείτε, αν είμασταν λίγο λογικοί και δνε πήγαιεν κανείς ωρομίσθιος τότε πολλά πράγματα θα άλλαζαν στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά ο έλληνας το χαβά του. Προτιμά να πάει για 2 ώρες διδασκαλία από το να αρνηθεί τελείως
Πώς ορίζεται επίσημα τί είναι συναφές;;
Tελικά τα ΣΕΚ θα λειτουργήσουν ή τα έβαλαν στην προκήρυξη για παραπληροφόρηση;Μιλάμε για το μεγαλύτερο μπάχαλο που υπάρχει. Οι διευθυντές δεν ξέρουν για τους πίνακες, οι πίνακες είναι λαθος με όλα τα μόρια και το βύσμα καλεί κρατεί. Αυτό είναι παρωδεία
Όλη η φετινή χρονιά στην εκπαίδευση είναι παρωδία, τραγωδία ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε. Υποτίθεται όχι έχει έρθει η Τρόικα και γίναμε σοβαροί τώρα, αν και η Τρόικα εδώ βρίσκεται για να αρπάξει γη και ύδωρ άρα δε νοιάζεται και τόσο για τη διάλυση της υγείας και της παιδείας. Κανονικά ο υπουργός με όλα αυτά θα πρέπει να παραιτηθεί.
Για την εκπαιδευση με ΠΥΣΔΕ που σου αναγνωρισε τη συναφεια...
Δεν μου έχει αναγνωρίσει κανείς συνάφεια. Δεν έχω κάνει κάποια κίνηση σχετικά με αυτό γιατί δεν γνωρίζω πως πρέπει να κινηθώ.Να σημειώσω πως δεν είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα να ρωτήσω:1. Το διδακτικό έργο σε δημόσια ΙΕΚ αποδίδει ένσημα και είναι αναγνωρίσιμος - συντάξιμος χρόνος προυπηρεσίας;2. Η προυπηρεσία από ιδιωτικά ΙΕΚ δίνει μόρια σε προκήρυξη των δημοσίων ΙΕΚ;
Σου φάνηκε δηλαδή παράξενο ότι διερωτώμαι για το αν υπάρχει αλόγιστη χρήση χρημάτων από το ΙΝΕΔΙ
Μερικοί ζουν στο κόσμο τους. Εδώ συζητάμε να γίνει συλλογική δικαστική απαίτηση τόκων επι καθυστερημένων δεδουλευμένων, απόλυτα νόμιμη και παραδεκτή απο το δημόσιο σε όλες τις περιπτώσεις που έγινε αγωγή, και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Το ποσό θα ήταν περίπου όσο και η ανάθεση των 3 ωρών, άκοπα, με εργασία του δικηγόρου (που η αμοιβή του συμφέρει μόνο όταν υπάρχει συλλογική διεκδίκηση). Και μερικοί φαντάζονται ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν να γίνει μαζική αποχή απο τους ωρομίσθιους (αυθόρμητα, όχι κομματικά υποστηριζόμενα), για διαμαρτυρία σε γενικότητες χωρίς άμεση απόδοση. Μα καλά που ζούνε; Που έχουνε δει τέτοια συσπείρωση στον ιδιωτικό τομέα;Καλά θα είναι να είμαστε και προσγειωμένοι και να διεκδικούμε πράγματα εφικτά. Αλλοιώς μόνο για τρολλάρισμα...Στην Ανατολική Θεσ/νικη ξεκίνησαν να τηλεφωνούν.
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Σε ΙΕΚ έχουν ανατεθεί ήδη ώρες σε προηγούμενους από μένα στον πίνακα, εν γνώση του διευθυντή ότι τα αρχικά τους μόρια δεν ήταν τα σωστά (μετά την προσκόμιση των δικαιολογητικών). Τα νέα μόρια πολλών είναι σίγουρα πιο κάτω από τα δικά μου. Επειδή πολύ καιρό μάλλον κάνω το κορόιδο, ποιες πρέπει να είναι οι επίσημες κινήσεις μου για να βρω το δίκιο μου? Μπορώ να ζητήσω να δω τα νέα μόρια και τα δικαιολογητικά των προηγούμενων?