0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια με πηραν τηλεφωνο οτι ξεκιναμε απο ΙΕΚ δευτερα και ντε και καλα να τους πω ποιες ωρες μπορω ν α κανω αναπλήρωσεις για τις 3 εβδομαδες που χαθηκαν.Εδω ζοριστηκα να βρω τις 3 ωρες που μου εδωσαν και ξεκαθαρισα οτι αλλη αλλαγη στο προγραμμα δεν μπορω να κανω διοτι εργαζομαι και στο ΚΕΕ. Μου ειπαν οτι μεχρι την δυετερα πρεπει να τους εχω απαντησει. Τι να κανω? και γιαιτι επιμενουν να αρχισουμε αναπληρωση ωρων απο τωρα εφοσον το εξαμηνο τελειωνει τον Γεναρη?
Δηλαδή βρε παιδιά αν κάποιος έχει ένα μάθημα που είναι π.χ 8 ώρες και μ'αυτό το σύνολο των μαθημάτων του βγαίνει 21 τι πρέπει να κάνει ο εκπαιδευτής? να αφήσει όλο το 8ωρο ώστε να είναι κάτω απο το 21 ή να αφήσει τη μία ώρα του μαθήματος που περισσεύει. θα κάνει δηλαδή αυτός τις 7 ώρες του μαθήματος και τη μια ώρα κάποιος άλλος? Να είμαστε και λίγο λογικοί γιατί πολύ εκνευρισμό διακρίνω ΄γι'αυτό το θέμα
Thomas έθεσα νομίζω ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα το οποίο δεν απαντάς .Και αν είναι πρόβλημα του καθενός το τι θα κάνει τότε γιατι πέσατε 'ολοι να τον φάτε; Εκείνος ζήτησε τις ώρες? τις δικαιούται και του τις έδωσαν .Απλά πράγματα. Αν δεν μπορεί να πάρει πάνω απο 21 ας μην του τις έδιναν. Μας ενοχλέι δλδ η μια ώρα και δεν μας ενοχλεί το ότι μας βάζουν να δουλεύουμε ανασφάλιστοι!? Αλλού βρίσκεται νομίζω η ουσία.
Κατ'αρχάς δεν μιλάω για τον εαυτό μου! απλά παρακολουθώ τη συζήτηση και παρατήρησα πολύ ειρωνία απο κάποιους για αυτό το θέμα και αυτό είναι που δε μου άρεσε.Συμφωνούμε απόλυτα !Ασ αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για τον εαυτό του! Διαφωνώ όμως με τη νοοτροπία "αφου δεν έχω εγώ κατσίκα να ψοφήσει και του γείτονα" και αυτό φάνηκε να εκφράζεται πολύ έντονα απο κάποιους.
Δεν ειπαμε αυτο, ξαναδιαβασε τι απαντηθηκε. Καμια ειρωνεια. Δε γινεται ομως σε μια συζητηση που εχει χιλιοειπωθει το οριο ωρων για τον καθενα παλι να αναρωτιομαστε για τις ωρες που βγαινουν επιπλεον και αν θα πληρωθουμε την μια εξτρα ωρα η οχι. Να προσεχουμε τι λεμε και τι ρωταμε για να μην βρισκομαστε εκτεθιμενοι.