0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι δεν είδα σε κανένα από τα ιεκ που πήγαινα, λίστα με τους τελικά προσληφθέντες εκπαιδευτές. Το λέω αυτό γιατί, αν υπήρχε η σχετική λίστα, 8α πήγαινε ο οποιοσδήποτε να δει ποιους έχουν πάρει -δηλαδή να ελέγξει το σύστημα. Οι διευθυντές παίρναν και θα πάρουν και εφέτος όποιους αυτοί γουστάρουν. Πέρυσι -και υποθέτω και εφέτος- υπήρχαν αρκετοί, που ο διευθυντής 'επέλεξε' επειδή έτσι γούσταρε, ενώ ήταν αρκετά κάτω στη λίστα, παρακάμπτοντας αρκετούς από πάνω...Μόνο εγώ το διαπίστωσα αυτό...?
Μαρια1978 και Lasid σας ευχαριστώ πολύ. Δυστηχως εγω ήμουνα επιτυχουσα στο κρατικό proficiency τον Μάιο του 2014 αλλα επειδή τα πτυχία θα αργήσουν η δευτεροβαθμια στην οποία ανήκω μου χορήγησε βεβαίωση ότι είμαι επιτυχουσα γ2 επιπέδου και ότι η βεβαίωση αυτή χρεισιμοποιειται μέχρι να έρθει το πτυχίο. Δυστηχως μου δώσανε μορια σαν να εχω lower! Δεν ειναι ότι παραβλέψανε την βεβαίωση, απλά δεν τους άρεσε το γ2 και το κάνανε β2!!!!Επίσης δεν μου μετρήσαμε καθόλου προϋπηρεσία σε ΤΕΙ και ως αναπληρώτρια στην δευτεροβαθμια!
Και οι.... μόνιμοι καλά κρατούν στις πρώτες θέσεις!....
Συγνώμη ρε παιδιά, όλοι αφιερώνουμε τόσο χρόνο για τις λίστες και τη μοριοδότηση, ενστάσεις...Πιστεύω πως η λίστα έχει μόνο τυπικό χαρακτήρα. Κρίνοντας από την περυσινή χρονιά, που το σύστημα μοριοδότησης ήταν το ίδιο έχω να πω τα εξής:Πέρυσι δεν είδα σε κανένα από τα ιεκ που πήγαινα, λίστα με τους τελικά προσληφθέντες εκπαιδευτές. Το λέω αυτό γιατί, αν υπήρχε η σχετική λίστα, 8α πήγαινε ο οποιοσδήποτε να δει ποιους έχουν πάρει -δηλαδή να ελέγξει το σύστημα. Οι διευθυντές παίρναν και θα πάρουν και εφέτος όποιους αυτοί γουστάρουν. Πέρυσι -και υποθέτω και εφέτος- υπήρχαν αρκετοί, που ο διευθυντής 'επέλεξε' επειδή έτσι γούσταρε, ενώ ήταν αρκετά κάτω στη λίστα, παρακάμπτοντας αρκετούς από πάνω...Μόνο εγώ το διαπίστωσα αυτό...?
Διαβασα τις προκυρηξεις σε ΣΔΕ ΚΤΛ...σε ολες οι δημοσιοι υπαλληλοι βρισκονται τελευταιοι στην λιστα..στα ιεκ γιατι συμβαινει το αντιθετο..και μαλιστα σε περιοδο που χιλιαδες αναπληρωτες βρισκονται σε κατασταση εκτακτης αναγκης...
Εχω ρωτήςει εδώ και ώρα πως γίνεται μια ένσταση, κανείς δεν γνωρίζει? Μπορώ να την γράψω απλά σε κολλά Α4?
Αυτο ειναι τραγικο που συμβαινει στην χωρα μας. Εγω βγηκα τριτη στην καταταξη και οι δυο πρωτοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και εγω μανα δυο παιδιων ανεργη, με δυο μεταπτυχιακα, επιμορφωσεις κτλ. Οι ωρες για την ειδικοτητα μου ειναι δεκα, και εχω περιεργια να δω πως θα τις μοιρασει ο διευθυντης!