0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vellisarios στις Ιανουαρίου 06, 2011, 12:22:06 amΠαράθεση από: saint στις Ιανουαρίου 05, 2011, 11:17:28 pmέχω εμπειρία μόνο σε ΙΕΚ του ΟΤΕΚ, σε προγράμματα στα ΚΕΚ και σε σεμινάρια επιμόρφωσης.Συνάδελφε, τουλάχιστον εσείς δουλεύετε, τα ΙΕΚ του ΟΤΕΚ καθώς και η ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ δεν έχουν ανοίξει ακόμη για την σχολικη χρονιά 2010-2011.. Ευτχώς τα καλοκαίρια δουλεώ σαιζόν σε ξενοδοχείο στην Ρόδο..!! Διαφορετικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα τα έβγαζα πέρα!και που δουλευουμε χρηματα δεν βλεπουμε...μονο οτι παιρνουμε προυπηρεσια στις δομες ενηλικων....οσο για την δουλεια σου το καλοκαιρι συναδερφε μην ανυσυχεις....δεν εισαι ο μονος...εγω εχω παρει διδακτορικο στον freddo capuccino, και και μαστερ στον φραππε..... ολοι τα ιδια διδακτιρικά και μεταοτυχιακά το καλοκαίρι
Παράθεση από: saint στις Ιανουαρίου 05, 2011, 11:17:28 pmέχω εμπειρία μόνο σε ΙΕΚ του ΟΤΕΚ, σε προγράμματα στα ΚΕΚ και σε σεμινάρια επιμόρφωσης.Συνάδελφε, τουλάχιστον εσείς δουλεύετε, τα ΙΕΚ του ΟΤΕΚ καθώς και η ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ δεν έχουν ανοίξει ακόμη για την σχολικη χρονιά 2010-2011.. Ευτχώς τα καλοκαίρια δουλεώ σαιζόν σε ξενοδοχείο στην Ρόδο..!! Διαφορετικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα τα έβγαζα πέρα!και που δουλευουμε χρηματα δεν βλεπουμε...μονο οτι παιρνουμε προυπηρεσια στις δομες ενηλικων....οσο για την δουλεια σου το καλοκαιρι συναδερφε μην ανυσυχεις....δεν εισαι ο μονος...εγω εχω παρει διδακτορικο στον freddo capuccino, και και μαστερ στον φραππε.....
έχω εμπειρία μόνο σε ΙΕΚ του ΟΤΕΚ, σε προγράμματα στα ΚΕΚ και σε σεμινάρια επιμόρφωσης.Συνάδελφε, τουλάχιστον εσείς δουλεύετε, τα ΙΕΚ του ΟΤΕΚ καθώς και η ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ δεν έχουν ανοίξει ακόμη για την σχολικη χρονιά 2010-2011.. Ευτχώς τα καλοκαίρια δουλεώ σαιζόν σε ξενοδοχείο στην Ρόδο..!! Διαφορετικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα τα έβγαζα πέρα!
Καλημέρα και χρόνια πολλά,Θα ηθελα να επισημάνω το εξής. Έχω διαβάσει αρκετά μυνήματα που αναφέρονται στον τρόπο επιλογής των εκπαιδευτών για τα ΙΕΚ. Οι περισότεροι αναφέρουν ότι τελικά ο διευθυντής προσλαμβάνει όπως θέλει. Για κάθε ειδικότητα όμως υπάρχει ένας κανονισμός κατάρτησης ο οποιος είναι δημοσιευμένος και σε ΦΕΚ και έχει ψηφιστεί απο το Δ.Σ. του ΟΕΕΚ και αναφέρεται ρητά η σειρά κατάταξης των εκπαιδευτών βάσει του πτυχίου που διαθέτουν . Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να μπορεί να προσλαμβάνεται π.χ. ένας αποφοιτος ΤΕΙ Δοικησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και όχι ένας απόφοιτος Πληροφορικής κατηγορίας ΠΕ19; Είναι δυνατόν να αξιολογείται περισσότερο η ξένη γλώσα απο την διδακτική εμπειρία η οποία σημειωτέον αναφέρεται και στην προκύρηξη πρόσληψης ως προσόν που συνεκτιμάται, και να μένει εκτός εκπαιδευτής που έχει προυπηρεσία στα ΙΕΚ; Έχεις το δικαίωμα να κάνεις ενσταση και καταγγελία και ποιος θα ελέγξει τους αξιολογικούς πίνακες; Πώς είναι δυνατόν να αγνούνται τα ΦΕΚ του κράτους; Μήπως τελικά θα έπρεπε όλοι οι εκπαιδευτές που αντμετωπίζουν τέτοια προβλήματα να κάνουν μια ομαδική μήνυση για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα; Σε λίγο θα βγούν οι νέες αιτήσεις. Θα πρέπει να γίνουν καταγγελίες κατά των αξιολογικών πινακων στον αρμόδιο φορέα απο όσους θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.
συναδελφοι, παλαιοτερα το χα ψαξει για την ειδικότητα μου(φιλόλογος) στα ιεκ κρήτης(ηρακλειο,λασίθι και ρεθυμνο)και δεν ειδα να ανήκουμε μεσα στις ειδικότητες που ζητούσαν..ωστοσο,καποια συνάδελφος (φυσικός)μου ειπέ πως στο ηρακλειο απ οτι ξερει αυτή ,παίρνουν και φιλολόγους...επειδη δεν μπορώ να τα ξαναψάχνω...ξερει κάποιος στα σίγουρα να μου απαντήσει να το λύσω και αυτο το θέμα? επίσης, κατι μου ειπε για οτεκ, αλλα δεν ξερω τι είναι αυτο...αν εχει καποιος την ευγένεια ας μου εξηγήσει λίγο!ευχαριστώ εκ των προτέρων!
μα γ προσχολικη δεν σχετιζεται με τους φιλολογους...πώς προσλαμβανουν φιλολογους λοιπον???γ αρχαιολογια ναι,αλλα αν ειναι της ιστοριας-αρχαιολογιας... βασικα μου ειπαν οτι παιζει πολυ και το μεσον εκει...ισχυει? και τελος,τωρα μετρανε τα μορια απο εκει στον ενιαιο πινακα?