*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3022910 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #616 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 03:46:08 pm »
έχω εμπειρία μόνο σε ΙΕΚ του ΟΤΕΚ, σε προγράμματα  στα ΚΕΚ και σε σεμινάρια επιμόρφωσης.
Συνάδελφε, τουλάχιστον εσείς δουλεύετε, τα ΙΕΚ του ΟΤΕΚ καθώς και η ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ δεν έχουν ανοίξει ακόμη για την σχολικη χρονιά 2010-2011.. Ευτχώς τα καλοκαίρια δουλεώ σαιζόν σε ξενοδοχείο στην Ρόδο..!! Διαφορετικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα τα έβγαζα πέρα!
και που δουλευουμε χρηματα δεν βλεπουμε...μονο οτι παιρνουμε προυπηρεσια στις δομες ενηλικων....οσο για την δουλεια σου το καλοκαιρι συναδερφε μην ανυσυχεις....δεν εισαι ο μονος...εγω εχω παρει διδακτορικο στον freddo capuccino, και και μαστερ στον φραππε.....
ολοι τα ιδια διδακτιρικά και μεταοτυχιακά το καλοκαίρι ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ειδικά όταν τυχαίνει να δουλεύεις με μαθητές που είχες  και σε λένε "Δασκάλα" αποκτάει άλλο prestige το σερβις!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #617 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 05:02:40 pm »
Καλημέρα και χρόνια πολλά,
Θα ηθελα να επισημάνω το εξής.  Έχω διαβάσει αρκετά μυνήματα  που αναφέρονται στον τρόπο επιλογής των εκπαιδευτών  για τα ΙΕΚ. Οι περισότεροι αναφέρουν ότι τελικά ο διευθυντής προσλαμβάνει όπως θέλει.
    Για κάθε ειδικότητα όμως υπάρχει ένας κανονισμός κατάρτησης ο οποιος είναι δημοσιευμένος και σε ΦΕΚ και έχει ψηφιστεί απο το Δ.Σ. του ΟΕΕΚ και αναφέρεται ρητά  η σειρά κατάταξης των εκπαιδευτών βάσει του πτυχίου που διαθέτουν . Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να μπορεί να προσλαμβάνεται  π.χ.  ένας  αποφοιτος ΤΕΙ Δοικησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και όχι ένας απόφοιτος  Πληροφορικής κατηγορίας ΠΕ19;
     Είναι δυνατόν να αξιολογείται  περισσότερο η ξένη γλώσα απο την διδακτική εμπειρία η οποία  σημειωτέον αναφέρεται  και στην προκύρηξη πρόσληψης ως προσόν που συνεκτιμάται, και να μένει εκτός εκπαιδευτής που έχει προυπηρεσία στα ΙΕΚ;  Έχεις το δικαίωμα να κάνεις ενσταση και καταγγελία και ποιος θα  ελέγξει τους αξιολογικούς  πίνακες;   Πώς είναι δυνατόν να αγνούνται τα ΦΕΚ του κράτους;
      Μήπως τελικά θα έπρεπε όλοι οι  εκπαιδευτές που αντμετωπίζουν τέτοια προβλήματα να κάνουν μια ομαδική μήνυση για  να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα;

Σε λίγο θα βγούν οι νέες αιτήσεις. Θα πρέπει να γίνουν καταγγελίες κατά των αξιολογικών πινακων  στον αρμόδιο φορέα απο όσους θα  αντιμετωπίσουν προβλήματα.
  είναι να μην σου τύχει, σε μένα έγινε το εξής ωραίο, ήμουν  τρίτος στην κατάταξη και δεν με πήραν αλλά πήραν τον δεκατοτέταρτο. Ότι θέλουν κάνουν μετά πας στον εισαγγελέα παίρνεις εισαγγελική παραγγελία και ο διευθυντής περιμένει να αδειάσει κάποια θέση από άτομα που φεύγουν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι για να σε καλέσει και να σου πει οτι να βρέθηκε θέση.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 12:01:56 am »
συναδελφοι, παλαιοτερα το χα ψαξει για την ειδικότητα μου(φιλόλογος) στα ιεκ  κρήτης(ηρακλειο,λασίθι και ρεθυμνο)και δεν ειδα να ανήκουμε μεσα στις ειδικότητες που ζητούσαν..ωστοσο,καποια συνάδελφος (φυσικός)μου ειπέ πως στο ηρακλειο απ οτι ξερει αυτή ,παίρνουν και φιλολόγους...επειδη δεν μπορώ να τα ξαναψάχνω...ξερει κάποιος στα σίγουρα να μου απαντήσει να το λύσω και αυτο το θέμα? :-\
επίσης, κατι μου ειπε για οτεκ, αλλα δεν ξερω τι είναι αυτο...αν εχει καποιος την ευγένεια ας μου εξηγήσει λίγο!
ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #619 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 12:53:41 am »
OTEK είναι ο Οργανισμός Τοριστικής Εκπαίδευσης και Καταρτισης, έχει ΙΕΚ και  ΕΠΑΣ που δεν ανηκουν όμως στο Υπ. Παιδείας. Μπορείς να δείς στο www.otek.edu.gr.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #620 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 05:26:43 pm »
συναδελφοι, παλαιοτερα το χα ψαξει για την ειδικότητα μου(φιλόλογος) στα ιεκ  κρήτης(ηρακλειο,λασίθι και ρεθυμνο)και δεν ειδα να ανήκουμε μεσα στις ειδικότητες που ζητούσαν..ωστοσο,καποια συνάδελφος (φυσικός)μου ειπέ πως στο ηρακλειο απ οτι ξερει αυτή ,παίρνουν και φιλολόγους...επειδη δεν μπορώ να τα ξαναψάχνω...ξερει κάποιος στα σίγουρα να μου απαντήσει να το λύσω και αυτο το θέμα? :-\
επίσης, κατι μου ειπε για οτεκ, αλλα δεν ξερω τι είναι αυτο...αν εχει καποιος την ευγένεια ας μου εξηγήσει λίγο!
ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
Δουλεύουν φιλόλογοι σε κάποια τμήματα που σχετίζονται με την ειδικότητά τους π.χ. προσχολική αγωγή ή κάτι σχετικό με την αρχαιολογία, ίσως και κάτι άλλο που μου διαφεύγει

Αποσυνδεδεμένος iiliop

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ07
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 05:56:56 pm »
Ο αδερφος μου μολις τελειωσε την ΑΣΠΑΙΤΕ μηχανολογων και θελει να κανει τα χαρτια του για τα ΙΕΚ.
Θελω να ρωτησω αν τα χαρτια σου τα κανεις για καθε ΙΕΚ χωριστα ή αν γίνονται π.χ. ανα περιφερεια.
Επισης τι πιθανοτητες εχει να τον παρουν σαν ΠΕ17.02 που ειναι?

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 06:28:06 pm »
μα γ προσχολικη δεν σχετιζεται με τους φιλολογους...πώς προσλαμβανουν φιλολογους λοιπον???γ αρχαιολογια ναι,αλλα αν ειναι της ιστοριας-αρχαιολογιας... :-\
βασικα μου ειπαν οτι παιζει πολυ και το μεσον εκει...ισχυει? και τελος,τωρα μετρανε τα μορια απο εκει στον ενιαιο πινακα?

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #623 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 08:26:29 am »
μα γ προσχολικη δεν σχετιζεται με τους φιλολογους...πώς προσλαμβανουν φιλολογους λοιπον???γ αρχαιολογια ναι,αλλα αν ειναι της ιστοριας-αρχαιολογιας... :-\
βασικα μου ειπαν οτι παιζει πολυ και το μεσον εκει...ισχυει? και τελος,τωρα μετρανε τα μορια απο εκει στον ενιαιο πινακα?
Στην προσχολική νομίζω πως κάνουν λογοτεχνία, ενώ στην αρχαιολογία ιστορία.
Δεν ξέρω αν θα μετρούν στο μέλλον τα μόρια, πάντως τώρα δε μετρουν

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #624 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 02:45:06 pm »
λετε να το ψαξω καθολου ή δεν αξιζει???οι αιτησεις ποτε γινονται ειπαμε? :-\και αν σε καλεσουν στο δημοσιο,παλι δεν επιτρεπεται να δουλευεις και στο ιεκ???

Αποσυνδεδεμένος vellisarios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #625 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 04:31:45 pm »
ειναι κατα ποσο εχει συναφεια ο τιτλος σπουδων σου σε σχεση με το μαθημα.... υπαρχοθν σχετικες οδηγιες απο τον οεεκ που αναφερουν συγκεκριμενα ποιεσ ειδικοτητες διδασκουν συγκεκριμενα μαθηματα...
τωρα που μπορεισ να το βρεις δεν ξερω.. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεισ τον διευθυντη του ιεκ...αυτος λογικα θα ξερει...

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 02:52:50 pm »
οκ!ευχαριστω συνάδελφοι!

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 05:08:01 pm »
Κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσουν στις 15/1. Σήμερα είναι 12 και δεν έχει βγει ακόμα καμιά ανακοίνωση. Μήπως κάποιος από εσάς που δουλεύετε σε ιεκ μπορεί να ρωτήσει κανένα υπεύθυνο;

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 05:11:28 pm »
παιδίά πληρώθηκε κανείς;

Αποσυνδεδεμένος vellisarios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #629 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 05:43:41 pm »
ουτε δεκαρα τσακιστη......δεν ξερω για αλλα ιεκ αλλα απο ΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ακομα.....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182573
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)