0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη αν ημουν ανεργος το καλαοκαιρι και προσληφθηκα τωρα ωρομισθιος η ανεργια του καλοκαιριου δεν θα μετρησει; Που το λεει αυτο;
....Κάποιοι μη άνεργοι θα βάλουν τιμή 0 και θα το παίξουν κινέζοι (ότι και καλά, αν τους πιάσουν, νόμιζαν ότι το 0 σημαίνει όχι άνεργοι) εκμεταλλευόμενοι και την ανυπαρξία πραγματικού ελέγχου από τους υπαλλήλους των ΙΕΚ. Εγώ πάντως θα έχω το νου μου στις πονηρές φιλολογίνες που θέλουν με κάθε μέσο να βρεθούν από πάνω μου στους πίνακες. Να έχετε το νου σας και σεις!
συμβουλή, μην κάνετε την αιτηση τις πρωτές μέρες , περιμένετε λιγο θα βγουν ενα σωρο προβλήματα.
... οι επιλογές ανεργία.. ή τα κοιν. κριτήρια ΠΟΥ είναι στη φόρμα;;;..
Στα "στοιχεία μου"..Παρατήρησε κάποιος ότι η μοριοδότηση επιμορφώσεων αναφέρεται σε εμπειροτέχνες; Όταν συμπληρώνω ώρες η συνολική μοριοδότηση δεν αλλάζει.
(...)Παρατήρησε κάποιος ότι η μοριοδότηση επιμορφώσεων αναφέρεται σε εμπειροτέχνες; Όταν συμπληρώνω ώρες η συνολική μοριοδότηση δεν αλλάζει.
Αποδεικτικό ανεργίαςΗ ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας πρέπει να συμπίπτει με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων (21/10/2015 –4/11/2015) . Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.Οσοι γιαλαντζί άνεργοι έτρεφαν φρούδες ελπίδες ότι θα περάσουν κάρτα ανεργίας που τους ξέμεινε στο συρτάρι μάλλον θα τα βάψουν μαύρα.Πάτε τώρα να πάρετε βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ όπου φαίνεται στο σύστημα ότι προσληφθήκατε στις ΕΠΑΣ στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ στα φροντιστήρια στα ΚΔ
Η πρόβλεψη αυτή (για πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ) υπήρχε και σε παλιότερες προκηρύξεις, αλλά δεν απέτρεπε την εμφάνιση δήθεν "ανέργων" στους πίνακες, όπως αποδεικνύεται και απ' τις πολλές σχετικές ενστάσεις, αρκετές απ' τις οποίες είχαν δικαιωθεί. Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις ποιός είναι πραγματικά άνεργος, αυτό αποτελεί πρόσθετο λόγο για να μην μοριοδοτείς τόσο ισχυρά την ανεργία.
για σταθειτε ρε παιδια Στην προκυρηξη πουθενα δεν λεει οτιπρεπει να εισαι ανεργος την ωρα που γινονται οι αιτρησεις αλλα οποιδηποτε και οσοδηποτε ησουν ανεργος μεσα στο ετος παιρνεις τα αντιστοιχα μορια