0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως τα ποσά, επειδή πρόκειται για λειψούς μήνες, είναι πολύ μικρά. Θα περιμένω να δω και τις επόμενες πληρωμές. Φαντάζομαι πως το ποσό που αναλογεί στο 20% του μισθού σου επιστρέφεται την επόμενη χρονιά εφόσον κάποιος βρίσκεται κάτω από το όριο του αφορολόγητου...
Απ' ότι καταλαβαίνω οι συνολικές κρατήσεις είναι 35%;(15% για το ΙΚΑ και από αυτά που μένουν 20% φόρο).Να ξέρω για να υπολογίσω για πόσες ώρες πληρώθηκα και πόσο
Με πήραν σήμερα τηλέφωνο ,από το ΙΕΚ που έκανα πέρυσι μάθημα, να πάω να κάνω μια υπευθυνη δήλωση για το πόσο καιρό έκανα μάθημα, αλλιώς δεν θα πληρωθώ!!!!Έχει γίνει και σε άλλους αυτό???Δεν είναι κουλό?
Εμένα πάλι σε ένα Ιέκ μου είπαν τι ποσό μου αναλογεί (μου φάνηκαν λίγα-αλλά δεν ξέρω κιόλας) αλλά δεν είχαν ιδέα για το πότε θα πληρωθουμε!!Υπέγραψα δηλώσεις σε 3 ιέκ...σε όλα έχω δουλέψει ένα εξάμηνο...στα 2 τα ιέκ μου είπαν να δηλώσω ακριβώς το εξάμηνο που δούλεψα (πχ από 10/2009 έως 02/2010) ενώ στο τρίτο μου είπαν να δηλώσω (από 10/2009έως 06/2010) ενώ δούλεψα εκεί έως 02/2010...Τους είπα ότι ένα εξάμηνο δούλεψα μόνο εκεί και μου είπαν ότι πρέπει να το δηλώσω έτσι για να πάρω και τα δώρα κτλ....Αναρωτιέμαι πιο ιέκ έκανε λάθος. Τα 2 που μου είπαν να δηλώσω ακριβώς το διάστημα που δούλεψα ή το τρίτο που με έβαλε να δηλώσω ακόμα ένα εξάμηνο;....Εσάς τι σας είπαν να δηλώσετε;
Καλημέρα επιτρέψτε μου να ρωτήσω το εξής:όσοι εργαστήκαμε στο Εξάμηνο 2010