0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι μόνον ΔΕΝ γνωρίζουν Ονόματα... αλλά ΔΕΝ έχουν καν τις προσωρινές λίστες... Επακριβώς , ούτε τους έχουν σταλεί , ούτε καν έχουν πρόσβαση σ' αυτές!... (Εμείς , ως υποψήφιοι τις βλέπουμε διότι έχουμε κωδικό στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό "αιτησιολόγιο" του Ινεδιβιμ... οι Διευθύνσεις και τα Δ.ι.ε.κ. , γενικώς, ΔΕΝ διαθέτουν τρόπο προσπέλασης..).Μα όταν καταθέσαμε τα δικαιολογητικά δεν καταθέσαμε και εκτυπωμένη την αίτηση οπότε εκεί ΄φαίνονταν και ο αριθμός πρωτ.?
Ποια είναι η διαδικασία για την καταγγελία σχετικά με την κατανομή ωρών?
Στέλνεις email protocol@minedu.gov.gr με το παράπονο σου. Αν ο διευθυντής υπάγεται στο τΣΥΡΙΖΑ και στους ψεκασμένους ΜΗΝ περιμένεις κάτι ! Εγώ το έπαθα πέρυσι.
Απλά καταθέτω μια σκέψη..Όταν πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου σε ΔΙΕΚ της πόλης μου, οι κυρίες που τα παραλάμβαναν και τους έκαναν έλεγχο (ένα βλέφαρο και έξω απ την πόρτα) βαριόντουσαν τόσο πολύ..που αναρωτιέμαι...Γιατί δεν βάζουν νεότερους ανθρώπους σε τέτοιες θέσεις μπας και ρολλάρει το πράμα; Ένας άνθρωπος με πτυχίο και μεταπτυχιακό δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή την δουλειά (γραμματέας σε ΔΙΕΚ) αντί να υποφέρει από την ανεργία;;Δημόσιο και Άγιος ο Θεός
Αν τους ρωτήσεις για τη δουλειά τους και το Υπουργείο θα σου 1.000 παράπονα και θα φύγεις μετά από 2 ώρες ... είναι ο ορισμός του νεποτισμού, αχαριστίας και ραγιαδισμού. Σόρρυ για το Off Topic.
Καλησπέρα σας, αλλά μπορώ να παραθέσω και άλλα τόσα παραδείγματα όπου αυτοί που παραλάμβαναν τις αιτήσεις ήταν υπόδειγμα....ΜΗΝ γενικεύεται...δημιουργούνται εντυπώσεις... μην είστε απόλυτοι...δεν είναι έτσι παντού....αύριο μεθαύριο θα τα φέρει η ζωή να σας διατυπώνουν και άλλοι λανθασμένα συμπεράσματα για εσάς... (γενικώς....το εσάς..)Ευχαριστώ...
ΜΗΝ γενικεύετε με Έψιλον. Εκπαιδευτικό site είμαστε. Ας τα προσέχουμε αυτά..
εμένα σε συνάδελφο είπαν "το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να γίνεις αντιπαθητική..."