0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είναι πλήρους ναι.....αν είναι μειωμένου όχι....πλήρους μέχρι 10 ώρες ΔΙΕΚ και ΣΔΕ μαζί.... μειωμένου χωρις περιορισμό..μέχρι 20 δηλαδη....
''Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών ανά εκπαιδευτή ενηλίκων ορίζονται οι είκοσι (20) διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως συνολικά, σε όλες τις δημόσιες δομές Δια βίου μάθησης βάσει της απόφασης με αριθμό πρωτοκόλλου 5954/23-6-2014 με θέμα «Κανονισμός Λειτουργείας Δ.Ι.Ε.Κ της Γενικής Γραμματείας Δια
Σύμφωνα με το αρθρο 27 του νόμου 4186/2013 για την επιλογή των εκπαιδευτών συνεκτιμώνται τα ακόλουθα σε σχέση με την αντίστοιχη Θ.Ε.: η εργασιακή εμπειρία, η διδακτική εμπειρία, η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν να διδάξουν, οι συναφείς με το αντικείμενο μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, η απόδοση, η συνέπεια και το επίπεδο συνεργασίας στην περίπτωση προηγούμενης συνεργασίας με το ΙΕΚ και κοινωνικά κριτήρια.Το επίπεδο της συνεργασίας σύμφωνα με έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη είναι κάτι πολύ σχετικό και δε βασίζεται σε σταθμισμένα κριτήρια. Συνεπώς κατά τη γνώμη μου οποιαδήποτε τέτοια απόφαση είναι αυθαίρετη.
καλημερα η συμβαση μου ειπαν θα αργησει και ξεκινησα τα μαθηματα 20/2 τα ενσημα του φεβρουαριου θα μου τα κολλησουν σαν να ειναι του μαρτιου? πως δικαιολογειται καποιος να δουλευει χωρις συμβαση ή ειναι ειδικο καθεστως τα ιεκ?
Συνάδελφοι τη βοήθειά σας. Αναλαμβάνω 8 ώρες σε δύο Ιεκ της περιοχής μου και ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός δικαιούμαι άλλες 2. Επικοινωνούν μαζί μου απο το τρίτο Ιεκ (σημειώνω οτι στο προηγούμενο εξάμηνο εργαζόμουν και στα τρία) και μου προτείνουν να πάρω 3 ώρες σε ημέρα που ήδη έχω κλείσει σε άλλο. Έπειτα απο τηλεφωνικές επικοινωνίες και mail τους εξηγώ πως δεν μπορώ να αναλάβω τις συγκεκριμένες ώρες, αφενός λόγω της εργασίας μου σε άλλο ιεκ , αφετέρου λόγω της υπέρβασης του 10ώρου που δικαιούμαι να εργαστώ. Αντί αυτού προτείνω ένα δίωρο μάθημα ημέρα και ώρα που είχα αντίστοιχα στο πρώτο εξάμηνο και που σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα υπήρχε και μπορούσα να το αναλάβω. Δυστυχώς ο διευθυντής μου είπε πως αφού αρνήθηκα τις συγκεκριμένες ώρες δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, χωρίς καν να με ρωτήσει αν μπορώ τουλάχιστον να αναλάβω ενα δίωρο μαθημα τις 3 ημέρες που δεν απασχολούμαι στα άλλα 2 ιεκ. Σημειώνω επίσης, πως και πολλά τμηματα και ωρες υπάρχουν και σιγουρα έχουν κλειθεί συνυποψήφιοι που βρίσκονται χαμηλότερα απο εμένα. Απο έγκυρες πληροφορίες έμαθα πως με παρέκαμψε επειδή αρνήθηκα τις ωρες που μου πρόσφερε, ενώ είχε τη δυνατότητα να μου δώσει φυσικά τις ώρες και στην ημέρα που είχα αντίστοιχα στο πρώτο εξάμηνο. Δεν γνωρίζω αν η ευθύνη είναι δική μου και γιαυτό ζητάω τη γνώμη σας. Σκέφτομαι αρχικά την ένσταση αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι με αυτή. Όποιος γνωρίζει αν και πως μπορώ να αντιδράσω , ας με ενημερώσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
πάει το εξάμηνο για χάσιμο ή είναι ιδέα μ ;;;