0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου έχουν ακυρώσει όλες τις προϋπηρεσίες σε δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια και λέει ότι δεν αναγράφονται συνολικές ώρες. Πως έχετε δηλώσει αυτές τις προϋπηρεσίες; σε ώρες ή σε χρόνια;Είχα δηλώσει χρόνια με δεκαδικά ψηφία πχ. 0.75
Μου γράφει ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΘΡΟΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΩΓΗ 500 ΩΡΕΣ = ΕΝΑ ΕΤΟΣΚαλά τα μαθήματα σε ΚΕΚ ( Κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης) δεν είναι στην διδακτική εμπειρία !!! στην κατηγορία "ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ Ι.Ε.Κ. ΚΑΙ Σ.Ε.Κ" Αν δεν είναι τα ΚΕΚ σε αυτή την κατηγορία τότε τί είναι (δεν δούλευα στη γραμματεία μαθήματα έκανα και το γράφουν οι βεβαιώσεις που ανέβασα!!!)
Οτι να'ναι!!!! Εμενα κανονικα μου τις προσμετρησαν ως διδακτικη εμπειρια
Στην επαγγελματική εμπειρία έβαλα 20 έτη με βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και επισύναψα τη βεβαίωση αλλά και βεβαίωση Δ.Ο.Υ όπου φαίνεται η ημερομηνία έναρξης και ότι μέχρι σήμερα είμαι ενεργός......μου αθροίζει τα χρόνια και λέει σύνολο ετών 40.......τι ένσταση να κάνω?