0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να δώσω ένα παράδειγμα τι αλαλούμ επικρατεί, ίδιο ΙΕΚ, ίδια ειδικότητα μου αναθέτει (χωρίς τηλεφώνημα μόνο με email) 2ωρο μάθημα στο οποίο είμαι 3ος στη σειρά αλλά δεν μου αναθέτει (προς το παρόν) άλλο 2ωρο μάθημα το οποίο είμαι 1ος στη σειρά....Φυσικά δε γκρινιάζω απλά αναφέρω τι επικρατεί
Με κάλεσαν και μου δώσανε το και το μάθημα που ειμουν πρώτος. Απλά το πάνε μάθημα μάθημα. Δευτέρα - Τρίτη δε βλέπουν να γίνονται μαθήματα μέχρι να ψιλό ολοκληρώσουν τις αναθέσεις
ειναι δυνατον κάποιος να είναι πρώτοος στο πίνακα και να του αναθέσουν μόνο 2 ώρες ? τι ρόλο παίζει τότε η σειρά ?
Εμένα αν και είμαι πρώτος μέχρι στιγμής δεν μου έχουν αναθέσει καμία ώρα.
Προφανώς ακόμα δεν είναι έτοιμα όλα τα ΙΕΚ να καλέσουν. Μπορεί να λάβετε e-mail μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Που μπορώ να δω τη σειρά που έχω σε κάθε μάθημα ανά ΔΙΕΚ?Στο μητρώο ωλέπω μόνο μοριοδότηση και μαθήματα που έχω δηλώσει.
Δουλευόμαστε κ μεταξύ μας τώρα;;;Ο καθένας που έκανε τον έλεγχο πέρασε ή έκοψε ότι του κατέβηκε στο κεφάλι.Για τα ίδια ακριβώς προσόντα δυο εκπαιδευτών στον ένα έχουν περάσει τα πάντα κ στον άλλον έχουν κόψει της Παναγιάς τα μάτια!!!!