0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ rainbowoman
Σε ποια επιμόρφωση από τις 3 θα αντιστοιχίσουμε την ΑΣΠΑΙΤΕ;Στο αντικείμενο, στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση ή στην εκπαίδευση ενηλίκων;Μάλλον για επαγγελματικής εκπαίδευσης το κόβω.
Στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση αρκεί όταν θα καταθέσουμε τα δικαιολογητικά να μπορέσει να αποδειχθεί (κατά τη γνώμη μου)!
Συνάδελφε από φέτος λαμβάνονται υπόψη (λογικά) σύμφωνα με την προκήρυξη, καθώς στα Δικαιολογητικά αναφέρει και το Παιδαγωγικό της ΑΣΠΑΙΤΕ (σελ 2 της Προκήρυξης)!
Στη σελίδα 2 την έχει στα πτυχία, ακριβώς επειδή η ασπαιτε πρωτίστως ειναι αει και παράγει πτυχιούχους (ιδιαίτερα καλό αει μάλιστα, με απουσίες κλπ). Απεναντίας, στη σελίδα 6 (πρώτος αστερίσκος κάτω απ'τον πίνακα) γράφει κάτι. Εκεί θα διαβάσεις.
Αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε.Στην 6 λέει ότι μαθήματα ή ενότητες που διδάχτηκαν σε ΕΑΠ, ΑΣΠΑΙΤΕ κτλ δεν μπορούν να μετρήσουν σαν σεμινάρια.Αλλά στην 2 όπως αναφέρει και ο MV την έχει σαν διακιολογητικό που μπορούμε να το καταθέσουμε.Και τόσα χρόνια αναφέρω ότι προσμετρώταν σαν επιμόρφωση κανονικά.
Συνάδελφε νομίζω ότι έχεις λάθος πρωτοβάθμια πρέπει να είναι 750 κ τριτοβάθμια 210 θα το κοιτάξω αύριο κ θα σας πω σίγουρα.
Λέει, στην ακριβή διατύπωση:Επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες ή εξαμηνιαία μαθήματα τυπικής εκ παίδευσης (π.χ . Ε.Α.Π, Πανεπιστήμια, ΑΣΠΑΙΤΕ, Διδασκαλεία) και τα οποία είναι προαπαιτούμε να για εξομοίωση, εξειδίκευση, απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου δεν λαμβάνεται υπόψη.
Ενας ολοκληρος χρόνος παιδαγωγικής κατάρτισης δεν νομίζω να θεωρείται "εκπαιδευτική ενότητα", ούτε φυσικά εξαμηνιαίο μάθημα. Θεωρώ ότι αναφέρεται σε άλλους είδους προγράμματα από τη στιγμή που το αναφέρει ξεκάθαρα η Προκήρυξη ως προσόν το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ.
Ναι αυτό λέει. Καταλαβαίνω τι λέει.Η ενότητα του ΕΑΠ π.χ. Μεθοδολογία Εκπαίδευσης Ενηλίκων δεν μετράται σαν επιμόρφωση. Το εξαμηνιαίο μάθημα που διδάσκεται στην ΑΣΠΑΙΤΕ με τίτλο Μεθοδολογία εκπαίδευσης δεν προσμετράται σαν επιμόρφωση.Το πτυχίο Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Κατάρτισης διαρκεί 1 χρόνο και σου δίνει Εκπαιδευτική Κατάρτιση.