0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην όλη υπόθεση γουστάρω που θα είμαι σε ξεχωριστό πίνακα (ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής)με αυτόν που είχε κολλητάρι το διευθυντή του ΙΕΚ και έπαιρνε το παρτάλι 12 ώρεςΕπίσης, αναμένω την ώρα να κάνω ένσταση σε όποιον διανοηθεί (και γνωρίζω στον κλάδο μου και στην περιφέρεια μου ποιοι είναι), να πάρει έστω και ενα 20λεπτο παραπάνω από εμένα ελέω γνωριμιώνΠλέον όλα εδώ πληρώνονται
Διάβασε το ΦΕΚ που σου παράθεσε ο συνάδελφος. Το διάβασες; Τι σχεση εχει με το διορισμό. Διαβάζετε πρωτα τα ΦΕΚ σύμφωνα με τα οποία βγαίνουν οι προκηρύξεις. Μη βαριεστε
Να σου πω εγώ το γιατι. Γιατι οι καθηγητές της ΑΣΠΑΙΤΕ ολοι ειναι και αξιολογητές στον εοππεπ και εκπαιδευτές εκπαιδευτών ενηλίκων αλλα όταν λέμε ολοι εννοούμε ολοι. Μη το ψάχνεις παραπανω
Μίλησα και με ΙΝΕΔΙ
Αρα ειστε οι ευνοημενοι της υποθεσης
Και επίσης όσοι δεν φορέσαμε βερμούδα όταν πήγαμε να δώσουμε εξετάσεις για τη μικροδιδασκαλία του ΕΟΠΠΕΠ.
Συνάδελφε, έτσι είναι...κάποιοι καθηγητές της ΑΣΠΑΙΤΕ, είναι και αξιολογητές στον ΕΟΠΠΕΠ, καθώς επίσης κάποιοι καθηγητές της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι και καθηγητές σε σεμινάρια/προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.Δύο άλλοι λόγοι, κατά τη γνώμη μου, είναι: 1. Δεν υπάρχει σύλλογος αποφοίτων ΑΣΠΑΙΤΕ. 2. Ίσως προβάλλουν εμπόδια άλλοι (π.χ. ιδιωτικοί φορείς που κάνουν επιμορφώσεις), που "δουλεύουν" στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων.Αλλά ας το δούμε και διαφορετικά, λίγο πιο βαθιά, με τους εξής προβληματισμούς: Πως παλιότερα κάποιοι καθηγητές έπαιρναν τον τίτλο του εκπαιδευτή ενηλίκων ώστε να διδάξουν σε κάποιο ΚΕΚ; Μήπως αυτοί που απέκτησαν προϋπηρεσία στην εκπαίδευση ενηλίκων (π.χ. από τα ΚΕΚ), έγιναν μετέπειτα και αξιολογητές;Νομίζω ότι, μέσω του ΕΚΕΠΙΣ, κατέθεταν, μαζί με το πτυχίο (ή και το μαστερ αν είχαν ή και το διδακτορικό αν είχαν: αναρωτιέμαι αν ήταν πάνω στην εκπαίδευση ενηλίκων), τη διδακτική τους εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων (π.χ. από ΚΕΚ, ΙΕΚ) και την επαγγελματική τους εμπειρία (ποια;;; ως καθηγητές στην ΑΣΠΑΙΤΕ; ως καθηγητές στη δευτεροβάθμια ή στη πρωτοβάθμια;), έκαναν ένα υποχρεωτικό από το ΕΚΕΠΙΣ σεμινάριο και παρουσίαζαν μία μικροδιδασκαλία με κριτές. Και συνεχίζω να αναρωτιέμαι: κάποιοι που χρειάζεται να πιστοποιηθούν τώρα από ΕΟΠΠΕΠ, δεν έχουν ν ώρες στην εκπαίδευση ενηλίκων; δεν έχουν κάνει πολλά σεμινάρια; δεν έχουν παρουσιάσει μικροδιδασκαλίες με κριτές σε ΑΣΠΑΙΤΕ ή και σε σεμινάρια εκπαίδευσης ενηλίκων ή και σε μεταπτυχιακά της εκπαίδευσης ενηλίκων; γιατί θα πρέπει να δώσουν και γραπτές εξετάσεις μέσω ΕΟΠΠΕΠ; οι προηγούμενοι έδωσαν γραπτές εξετάσεις στην ίδια ύλη;Το κερασάκι στην τούρτα: πρόσφατα είδα ότι βγήκε ένα σεμινάριο για εκπαίδευση εκπαιδευτών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με συνολικό κόστος 810 ευρώ για όλες τις ενότητες από πιστοποιημένο ιδιωτικό φορέα από τον ΕΟΠΠΕΠ (για τα δύο μόρια στην προκήρυξη των ΙΕΚ)!! Ορίστε, μάλλον το νέο φασούλι.., που ίσως "ακυρώσει" άλλα προσόντα (π.χ. α) το ΑΣΠΑΙΤΕ, αφού κάποιοι συνάδελφοι εδώ ανέφεραν ότι το ΑΣΠΑΙΤΕ μετρά ως επιμόρφωση και κατάρτιση στο θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, β) το μεταπτυχιακό στη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση). (Ίσως μετέπειτα και άλλοι φορείς βγάλουν τέτοια επιμόρφωση...). Τυχαίο ή μη τυχαίο γεγονός;