0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μερικοί είναι κατ’ επάγγελμα άνεργοι, στο ΙΕΚ που είμαι είναι δύο κυριούλες έχουν και τα κονε τους με την κυρά διευθύντρια μαζεύουν τις ώρες επειδή είναι και άνεργες μετά τη λήξη της σύμβασης γράφονται στον ΟΑΕΔ παίρνουν και το επίδομα ανεργίας κάθε φορά το ίδιο έργο, αυτοί άνθρωποι γιατί να ψάξουν αλλού δουλειά ;
Επισης, ενα σχολιο εχω να κανω..... ας προσεξουμε ολοι να μη χανουμε την αξιοπρεπεια μας σε αυτους τους δυσκολους καιρους...το καταλαβαινω και το νιωθω οτι ειναι πολυ δυσκολο...ομως..αυτα τα συναισθηματα κακιας και φθονου για αλλους συνανθρωπους (δε λεω συναδελφους διοτι δεν μπορω να τους "αισθανθω" συναδελφους επειδη ετυχε να διδαξουμε σε αν ιεκ και οι δυο) το μονο που κανουν ειναι να υποβιβαζουν τη δικη μας την αξια...Ας συνελθουμε λοιπον, και ας μη βλεπουμε ο καθενας απο τη σκοπια του οτι τον συμφερει (ανεργοι, πιστοποιημενοι, πτυχιουχοι, διδακτορες κλπ κλπ)...το μονο που θα παρακαλουσα ειναι να μην προσπαθουμε να βγαλουμε ο ενας τα ματια του αλλου....και να γινουμε περισσοτερο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ
Παιδιά καλησπέρα2η φορά κάνω αίτηση σε ΔΙΕΚ της επαρχίας όπου και μένω. Μπήκα στην πλατφόρμα και προσπαθώντας να συμπληρώσω τα στοιχεία παρατηρώ τα εξής:1) Μου βγάζει λιγότερα μόρια από πέρσι!!!2) Πως συμπληρώνω την προυπηρεσία; Στο κουτάκι δεν με αφήνει να γράψω "ΝΑΙ".Ευχαριστώ πολύ!
Να ρωτήσω αν μεά την υποβολή της αίτησης διαπιστώσουμε κάποιο λάθος, μπορούμε να τη διαγράψουμε και να την φτιάξουμε από την αρχή;
(…)1) Μου βγάζει λιγότερα μόρια από πέρσι!!!2) Πως συμπληρώνω την προυπηρεσία; Στο κουτάκι δεν με αφήνει να γράψω "ΝΑΙ".(…)
ειπωθηκε απο συναδελφους οτι η στρογγυλοποιηση της προυπηρεσιας που αναγραφεται σε ετη γινεται προς τα επανω. το ιδιο ισχυει και με τις ωρες των ιεκ? πχ. εαν εχεις 290 ωρες μετραει για 300?η χανεις ενα ολοκληρο μοριο ετσι??
Ευχαριστω πολύ τους συναδέλφους για τις άμεσες απαντήσεις και επανέρχομαι με μία τελευταία ερώτηση/απορία.Η εργασιακή εμπειρία τι δικαιολογητικά απαιτεί; Όλα όσα αναφέρει η πρόσκληση; βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα,τιμολογια,ενημεροτητα,κτλ;;;;;;;;και ποτε τα παρουσιαζουμε αυτα;;
• Χρειάζεται Μεγάλη προσοχή στη συμπλήρωση!... Εξ’ ου και η δυνατότητα «καταχώρηση» , ώστε να μπορούμε να κάνουμε Διορθώσεις , αλλαγές σε τυχόν λάθη. «Υποβολή» μόνον όταν είμαστε απολύτως βέβαιοι.. διότι ό,τι γράφει- δεν ξεγράφει!.. • Διαφορετικά , όταν πας τα δικαιολογητικά και λοιπή χαρτούρα στο Δ.Ι.Ε.Κ. κατάθεσης , ΕΞΗΓΕΙΣ εκεί το λάθος , τους δίνεις το ανάλογο πιστοποιητικό και αλλάζει η μοριοδότησή σου , στον ΤΕΛΙΚΟ Πίνακα Κατάταξης.
Επειδή υπάρχει ένα κουτάκι που λέει διαγραφή έλεγα...Τυχόν συμπλήρωση που ίσως χρειαστεί να κάνω αφορά αποκλειστικά στη δήλωση περισσότερων ΔΙΕΚ αν διαπιστώσω πχ ότι σε όσα έχω δηλώσει πάρουν εκπαιδευτικούς από δευτεροβάθμια.Οι ώρες των ΔΙΕΚ δηλώνονται ως ακέραιος αριθμός ωρών και το σύστημα υπολογίζει τα μόρια σε δεκαδικό χωρίς στρογγυλοποίηση.