0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
sofiaaek , Εάν αυτό που περιγράφεις είναι ότι , πήγες τα δικαιολογητικά , τα έλεγξε ο Τοπικός Δ.Ι.Ε.Κ. - Διευθυντής ή όποιος , ΔΕΝ διόρθωσε - άλλαξε τίποτα , σου είπε , μέσες άκρες, "Ναι αυτά είν' τα Μόριά σου" και στην κατάταξη του ΙΝΕΔΙ
οχι δεν λεω αυτο ..βλεπω την διορθωμενη μου αιτηση..ολα καλα σε αυτο το σημειο...απλα αυτο που λεω ειναι οτι η αιτηση φαινεται εκεινη τη στιγμη στο συστημα..και στα προσωρινα κανονικα..πως εμφανιζονται μετα τα προσωρινα και αλλα ονοματα αφου αυτοματα φαινονται οι αιτησεις στο συστημα;...αν εγινα κατανοητη..αν οχι..ολα καλα
sofiaaek ... λίγο μπερδεμένα , σαν την πορεία της αεκ της δική σου και του Παναιτωλικού (ΣΝΙΦ!..) του δικού μου τα διαπιστώνω.Ωστόσο , μάλλον τώρα το διευκρινίζεις.Διορθώθηκε η μοριοδότηση με το Διευθυντή και την πέρασε Τότε , στο σύστημα. Εσύ είδες στην Οθόνη την Κατάταξή σου Εκείνη τη στιγμή....Με όσα Ονόματα - Μοριοδοτήσεις είχαν εισαχθεί έως Τότε.Τα λέω καλά , ως Εδώ;..Εάν Ναι , προφανώς στη συνέχεια , έως Και σήμερα.. ίσως και αύριο , προστίθενται και από άλλα ΙΕΚ της περιφέρειας Ονόματα , Μοριοδοτήσεις , αλλάζει συνεχώς η κατάταξη , αλλά όπως και νά' χει , τα Μόρια τα Δικά σου παραμένουν Σταθερά , όπως τα καταχώρησε το Δ.Ι.Ε.Κ. σου..... Οπότε , περιμένεις Έως την Ολοκλήρωση του Πίνακα , προκειμένου να Ξέρεις την Ακριβή Θέση σου.
Συνάδελφοι καλησπέρα!Που βλέπετε τα προσωρινά αποτελέσματα;Στο λινκ που δόθηκε παραπάνω εγώ βλέπω την αρχική σελίδα του ΙΝΕΔΙ
Στην Α-βάθμια με 24 ώρες υποχρεωτικό ωράριο, οι 100 ώρες είναι 1 μήνας.Στη
Κόπηκε η πρόσβαση στα προσωρινά των προσωρινών αποτελέσματα... Ίσως οριστικά αυτή τη φορά.