0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς αν για ένα μάθημα, 2 ώρες ανά εβδομάδα, πρέπει να παραδώσω την κάρτα ανεργίας μου;
Με την πρόσληψη χάνεται η ιδιότητα του ανέργου. Μόνο αν παίρνετε επίδομα ανεργίας μπορείτε να διατηρήσετε την κάρτα ανεργίας με το καθεστώς της μερικής (σποραδικής απασχόλησης) και την αντίστοιχη περικοπή του επιδόματος ανεργίας!
Δεν γινεται προσληψη στα ΙΕΚ Παιδείας στον ΟΑΕΔ , μην μπερδεύτε τα πραγματα. Αλλο ΙΕΚ παιδείας , αλλο ΙΕΚ ΟΕΑΔ το εχουμε πει τοσες φορες, στα Παιδείας υπογραφείς συμβαση έργου και τα ενσημα μπαινουν οταν πληρωθείς, περυσι ειχαν μπει ενα μηνα αργοτερα αφου πληρωθηκαμε.
Εννοώ καταγγελία στον ΟΑΕΔ ότι ο συνάδελφος διατηρεί κάρτα ανεργίας ενώ εργάζεται. Δεν ανέφερα κάπου για ΙΕΚ ΟΑΕΔ η ΔΙΕΚ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όταν λέμε εξευτελιστικά, να φανταστώ κάτω από 10 καθαρά; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία να μας πει έστω στο περίπου;
On-Topic:Μου ζήτησαν από Δημόσιο ΙΕΚ που με καλεσαν να τους πάω το φάκελο με την αιτηση και τα δικαιολογητικά που καταθεσα σε άλλο ΔΙΕΚ που είχα κάνει την αίτηση. Εχει ζητηθεί σε κανέναν άλλο;
ναι έτσι γίνεται
Αν και είμαστε Off-Topic σου απαντάω:Αν πάρεις 10
Όχι. Εμενα με πήραν από 2 διαφορετικά ΙΕΚ και κανένας δε μου ζήτησε το φάκελο. Αν γίνει εν καιρώ, δεν ξερω