0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως κάνουν ένσταση?Ξέρει κανείς?Στην προκύρηξη λέει ότι ένσταση μπορείς να κάνεις μέχρι 2 εργασιμές μετά που βγαίνουν τα αποτελέσματα στο ΙΔΕΚΕ. Στέλνουμε δηλαδή την ένσταση συστημένη πάλι στην ίδια διεύθυνση που στείλαμε και την αίτηση? Και στην ένσταση τι γράφεις ακριβώς? Δεν υπάρχει κάποιο ειδικό έντυπο ένστασης? Και τι γράφεις δηλαδή? Νομίζω ότι άξιζα κάτι παραπάνω στη συνέντευξη? Και κάτι τελευταίο.. Είμαι η μόνη που πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο τι τους λες εκεί αλλά ποιους "πρέπει" να πάρουν και αναλόγως βάζουν και τα μόρια των συνεντεύξεων?
εγω προσωπικά ναι, ειμαι πρωτη στην σειρα μου αλλα δουλευω και 3 χρονια στο ΣΔΕ και εχω προυπηρεσια στην εκπαιδευση ενηλικων... αλλα φοβομουν πολυ διοτι στην συνεντευξη που ειχα ρωτησει ανοιχτα "τι γινετε" , ο ενα ς μου ειχε πει ότι εφοσον δεν εχει βρεθει μονιμος στο σχολειο προηγουμαι εναντι των αλλων ωρομισθιων ενω ο δευτερος του λεει, μη βιαζεσαι θα δουμε, δεν ξερουμε ακομα.
έχω καλή σειρά, αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα με πάρουν.... τα ονόματα αυτών που τελικά δουλεύουν ανακοινώνονται κάπου? υπάρχει δηλαδή περίπτωση να καλέσουν κάποιον που είναι πιο κάτω από μένα και να μην το πάρω χαμπάρι?