0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λέει κάπου με πόσο βαθμολογηθήκαμε στη συνέντευξη;και τι ακριβώς βαθμολογούν; δεδομένου ότι μείναμε μέσα για 5 λεπτά το πολύ και δεν μας ρώτησαν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ..Απλά μας είδαν,δηλώσαμε παρουσία κατα κάποιο τρόπο!
δεδομένου ότι μείναμε μέσα για 5 λεπτά το πολύ και δεν μας ρώτησαν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ..Απλά μας είδαν,δηλώσαμε παρουσία κατα κάποιο τρόπο!
To 2005 η συνέντευξη έδινε το 40% και είχα 65 μόρια. Φέτος που δίνει 20% έχω 10 λιγότερα
Η συνέντευξη έδινε μέχρι 20 μόρια. Η επιτροπή συνεντεύξεων αν βάλει σε κάποιον χαμηλό βαθμό στη συνέντευξη θα πρέπει με επίσημο έγγραφο να το αιτιολογήσει, διαφορετικά μετά τις ενστάσεις θα πρέπει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙί. Επομένως για να κάνεις ένσταση πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις τα μετρήσιμα μόρια με όλα τους τα δικαιολογητικα. Αυτά δεν μπορούν να σου τα "κλέψουν". Πολλοί κάνουν ένσταση έτσι για να την κάνουν και καθυστερούν έως και 3 μήνες όλους τους υπόλοιπους. Ααχολούμαι 14 χρόνια με την εκπαίδευση και έτυχε να μου κάνουν ένσταση άτομα που πήραν πτυχίο πριν 2 ή 3 χρόνια κα με διαφορά 12 μορίων. Οπότε πριν από οποιαδήποτε ένσταση κοιτάμε το σύνολο των ΜΟΡΙΩΝ: ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.
Παράθεση από: Pantsik στις Αυγούστου 07, 2008, 03:46:53 pmTo 2005 η συνέντευξη έδινε το 40% και είχα 65 μόρια. Φέτος που δίνει 20% έχω 10 λιγότεραΟ.Κ το 2005 ήταν έτσι. Πέρισυ όμως? Αν θυμάσε η προκήρυξη έδινε πάλι 20 στην συνέντευξη. Οτι και να λέμε άδικα λόγια. Θα κάνουμε ένσταση να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι...και δεν πειράζει οι δικοί τους ας καθυστερήσουν και λιγάκι να αρχίσουν να γράφουν ώρες...ετσι κι αλλιώς πιο μπροστά από όλους μας θα διοριστούν...