0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά θα τρελλαθώ...Έχω μια φιλη και συνάδερφο(ΠΕ03) η οποία διδάσκει ΠΔΣ σε ένα σχολείο της Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές της πήγαν 5μερη, ο σχεδιαστής&διευθυντής του σχολείου, αρνείται να της περάσει τις ώρες, λέγοντάς της ότι δεν τις δικαιούται και ότι δήθεν έτσι του είπαν από την β'βαθμια. Εγώ της πρότεινα μόλις περαστούν να πάει να κάνει ένσταση στη β' βάθμια. Ωστόσο μου αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει πόσες ώρες τις περνάει κάθε μήνα ο σχεδιαστής, γιατί δεν της τις δείχνει, και μάλιστα υπογράφει αυτός στη θέση της, εννοείται με δική του πρωτοβουλία!!!! Αυτή φοβάται να του μιλήσει μήπως και της κόψει το τμήμα και χάσει τα μόρια...Είναι ρε παιδιά δυνατόν? Πάμε καλά? Ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει πια? Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική κάποιων ανθρώπων...από την τσέπη του τα παίρνει τα λεφτά-ψίχουλα??? Ξέχασα να αναφέρω ότι ο σχεδιαστής είναι και αυτός ΠΕ03 και 5λεπτά πριν μπει για μάθημα η κοπέλα της δίνει 25ασκήσεις εκτός βιβλίου,που έχει βάλει στους μαθητές, για να τους τις λύσει!
Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελαναρωτήσω το εξής. Είχα 2ώρες σεένα επαλ και στην τάξη αυτή υπήρχαν δυο τμήματα άλγεβρας. Από το δεύτερο μήνα ο σχεδιαστής με έπρηζε ότι πρέπει να συμπτήξει τατμήματα γιατί τα παιδιά είναι λίγα. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έδιωχνε εμένα και όχι τη συνάδελφο που είχε 8ώρες στο σχολείο αυτό και λιότερα παιδιάαπό το δικό μου τμήμα. Τελικά έμεινα έγκυος και χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε νοσοκομείο.Όταν τηλεφώνησα για να του πω ότι δε θα πήγαινα μου είπε ότι το κατήργησε το τμήμα μου Και ότ ιθα καταργήσει όλα τα τμήματα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.Επιτρέπεται να μου κόψει το τμήμα αφού είμαι΄ έγκυος; Πώς μπορώ να μάθω αν τελικά έδωσε το τμήμα μουστησυνάδελφο χωρίς να πάω στ οσχολείο;
Παράθεση από: xrikla στις Μαρτίου 18, 2009, 10:46:05 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελαναρωτήσω το εξής. Είχα 2ώρες σεένα επαλ και στην τάξη αυτή υπήρχαν δυο τμήματα άλγεβρας. Από το δεύτερο μήνα ο σχεδιαστής με έπρηζε ότι πρέπει να συμπτήξει τατμήματα γιατί τα παιδιά είναι λίγα. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έδιωχνε εμένα και όχι τη συνάδελφο που είχε 8ώρες στο σχολείο αυτό και λιότερα παιδιάαπό το δικό μου τμήμα. Τελικά έμεινα έγκυος και χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε νοσοκομείο.Όταν τηλεφώνησα για να του πω ότι δε θα πήγαινα μου είπε ότι το κατήργησε το τμήμα μου Και ότ ιθα καταργήσει όλα τα τμήματα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.Επιτρέπεται να μου κόψει το τμήμα αφού είμαι΄ έγκυος; Πώς μπορώ να μάθω αν τελικά έδωσε το τμήμα μουστησυνάδελφο χωρίς να πάω στ οσχολείο;Αν ρωτήσεις στο γραφείο ή στη διεύθυνση που ανήκει το σχολείο μπορείς να μάθεις για το τμήμα.Όταν λες λίγα παιδιά, πόσα εννοείς;Για τα υπόλοιπα που ρωτάς εξαρτάται από το στάδιο της εγκυμοσύνης σου όταν του το ανακοίνωσες.
Στον 4ο μήνα ήμουν. Είχα 4-5παιδιά στο τμήμα μου.Στο άλλο τμήμα ερχόντουσαν 2 με 3. Υπήρχαν φορές που ερχόταν ένα παιδί μονο. Τις περισσότερες όμως παρακολουθούσαν 4-5. Όπως και να έχει αν ήθελε να συμπτήξει τα τμήματα δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του να καταργήσει το δικό μου. Είμαι μεγαλύτερη από τη συνάδελφο, με οικογένεια, είχα μόνο 2 ώρες ενώ εκείνη 8 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με μαθητή. Θα ρωτήσω στη δευτεροβάθμια. Ευχαριστώ πολύ
Ναι διπλασιάζονται αλλά η φίλη σου πώς βρήκε το δυσπρόσιτο;
Παιδιά, αυτά τα ποσά τα γράφουμε εδώ και 3 μήνες, δεν είναι κάτι νέο.Εκτός από το 16% που είναι οι κρατήσεις για το ΙΚΑ υπάρχει από φέτος και 4% κράτηση για φόρο.